ה reunion

• פותח הנושא sfu
  • פורסם בתאריך

ohaddd3

New member
למטר 9!

תגובתך היא המיעוט העולמי! ומה הקטע לספויילר שלא נכנסתי כי בטח חשפת את הזוכה! מה הקטע לחשוף את הזוכה????

Boran

New member
הספוילר שלו היה רלוונטי

ומאוד לא מומלץ לקריאה והוא לא היה קשור לזוכה

מטר9

New member
בגלל שלא נכנסת לספוילר

אתה גם לא יודע מה התוכן שלו. לא חשפתי שם את הזוכה. אמרתי שם משהו אחר שלפי דעתי היה רלוונטי. אבל בכל זאת, מה שאמרתי הוא ספוילר מאוד גדול ואני לא ממליץ למי שעדיין לא ראה את העונה הזאת להכנס. ונכון, דעתי על רופרט היא אכן המיעוט העולמי, אבל זה לא אומר שאני אפסיק לחשוב שהוא שורד עלוב, פטתי ומשעמם, שרק בגלל שהיה לו מזל והוא נפל על עונה שכל הת'ים בה (פיראטים) סובבת סביב איך שהוא נראה, אנשים שמו לב אליו...

ran110

New member
היה שם קטע מאוד מוזר שהוא שאל את

מישל האם השמועות על רומן בין ג'ון לבין.. ואז היא קטעה אותו באמצע ואמרה שזה לא נכון ושהוא כמו אח גדול בשבילה, וזה נשמע לי ממש מוזר: רומן בין ג'ון למישל? אח גדול בשבילה? לא נראה לי שהוא התכוון לרומן בין ג'ון למישל

sfu

New member
אז למי הוא התכוון - בין גון לברטון?

זה נכון ששני אלה הומואים או לא ? אתם לא חושבים שזה מאוד מוזר שלברטון החתיך אין חברה ? ושהיו ביקורים בתחרות - אמא שלו הגיעה ?? ? והוא גר בסן פרנסיסקו ! - האם צריך עוד רמזים עבים ??

LOVEtheMcMAHONS

New member
הוא רמז על משהו בין ברטון ומישל

ולגבי השאלה לניקול האם היה לה משהו עם ג'וני , אני זוכר שג'וני פיירפליי פיזר דיווחים כוזבים על שהיה לו משהו איתה וכמובן שזה לא היה נכון. יכול להיות שפיירפליי אמר משהו בבדיחות ולכן ג'ף שאל.

ran110

New member
הוא לא שאל אם היה משהו בין ניקול

לסאבאג' ולא לג'וני? כי אם לא אז הזיכרון שלי ממש מטעה אותי

LOVEtheMcMAHONS

New member
אתה טועה.

הוא שאל את ג'ון לאחר שג'ון העיר הערה בקשר לזה שהוא רוצה שהבנים ישנאו אותו אבל שהבנות יאהבו אותו אם היה לו קטע עם ניקול.

yes REAL

New member
הפרק שודר בדיוק כפי שקיבלנו אותו

מארה"ב, אנחנו לא משועממים עד כדי כך שנשב כל היום ונחתוך פרקים.

rosh12

New member
מעניין מה קרה להם הפעם

אני זוכר גם שאף פעם לא שידרו ב תבל ז"ל את האיחוד של עונה 4... וכל הזמן מי שהיה מנחה את איחוד של העונות 1-3 היה מנחה כהה עור.. אם אני לא טועה... נכון.?

Boran

New member
לא מדויק

את האיחוד של עונות 1-3 הנחה בריאנט גמבל היבשושי את האיחוד של עונה 4 הנחתה... נו אני לא זוכר איך קוראים לה אבל היא סיפרה בדיחות כל הזמן מעונה 5 ג'ף מנחה את האיחוד ובצדק.

maya567

New member
עם רוזי בטח היה איחוד מעולה!

ואיך בדיוק היא נמרחה על קולבי כל השידור? מה הוא קשור לעונה 4? מילא היתה נמרחת על רוב מריאנו

De fire

New member
הוא הרי תמיד היה בקשרים טובים

עם ההפקה. הוא הביא את רוזי על אופנוע לבמה..

Boran

New member
זהו, נזכרתי!

נראה לי רוזי אודונל הנחתה את האיחוד של עונה 4

Sole Survivor

New member
ג'ף לא הנחה

את כל העונות????? הרי הוא המנחה הכי טוב בתולדות הריאלטי ובכלל

rosh12

New member
הוא כן הנחה את העונות אבל ת'איחוד ל

את העונות עצמם כן את האיחוד לא