ה reunion

• פותח הנושא sfu
  • פורסם בתאריך

sfu

New member
מישהו יודע האם ברטון מהישרדות 7 ...

הוא הומו ??

ה reunion

היום האיחוד בין כל משתתפי הישרדות ואני מת אבל מת לדעת מה יגידו לג'וני "פייר פלי" על השקר הנבזי על סבתו.... שלחו תגובות!! ויאללה מחכים להישרדות 8 כבר מחר הישרדות אולסטארס עם כל הכוכבים שאהבנו בתוכנית אי פעם!!! תהנו

../images/Emo58.gif(הישרדות 7) איחוד על ג'וני

אל תהיו מתים לראות מה יהיה עם ג'וני כי לא יהיה כלום !!! אתם תתאכזבו ישאלו אותו בקשר לזה הוא יאמר זה היה סתם וזהו היו כאלה שיעשו בוז והיו כאלה שצחקו (החברים מהישרדות 7 לא הגיבו וכנראה לא היה אכפת להם ) וזהו עוברים נושא ...דיברו עם סבתא שלו וזהו היא גם מעצבנת אז די עם "אני כבר מת לראות המ יהיה בקשר לשקר " !!!

ohaddd3

New member
אותי גם מעניין....

האם יזכירו את השקר של סנדרה האת כריסטה? בכל זאת כריסטה הביאה לה קול למיליון!

galush4

New member
השקרים

היו 2 שקרים עיקריים בסידרה, של ג'ון, הוא סיפר שהסבתא שלו מתה במטרה לזכות בזמן עם חבר שלו. ושל סנדרה, שנתנה שיאשימו את כריסטה בגניבת הדגים למרות שהיא זאת שעשתה את זה.

ohaddd3

New member
חחחחח

כריסטה קיבלה את זה בסבבה ולהזכירכם כמה היא בכתה....טוב שיש אנשים שיודעים לעשות הבדל...בין משחק למציאות...כריסטה קבלי
כמה דברו עם ליל.....שתמות!!!! ולמה נגמר כ"כ מהר? חצי שעה בלבד!

סתם שםם

New member
גם אני מת לדעת מה יעשו עם השקר

של ג'וני.... ואחרי הישרדות שמונה...אין יותר הישרדות?

q1231

New member
יש עוד

הוזמנו עוד 2 עונות של הישרדות. העונה התשיעית תשודר בספטמבר בארה"ב והעונה העשירית תשודר ב-2005.

rosh12

New member
שאלה ליקי לגבי האיחוד של הישרדות

מה זה למה הפרק היה רק 27 דקות.. ואני לא מאמין שככה היה הסיום של האיחוד גם באמריקה.. רואים שזה ערוך? ובדרך כלל אומרים מילות סיכום ומה יקרה בעונה הבאה.. אז למה זה יסתיים ישר אחרי המילים של טריש וטוב ששמענו מסנדרה המנצחת...

ran110

New member
היה איחוד ממש מאכזב לעונה נפלאה

למה זה היה כל כך קצר? עוד סיבה להביא לפה מישהו מהשרדות 7

עונה מופלאה ואיחוד מהת*ת !

איזה איחוד מאכזב , לא דיברו עם חצי מהמיתמודדים , לא היה תמצית של העונה הבאה , גם בקושי אמרו שלום , ישר לילה טוב וכתוביות , עונה כזו מיוחדת , הרסו הכל עם האיחוד !

מה זה הפרק הזה מה קרה?????

למה קטעו באמצע אחרי חצי שעה?!?!?!?ולא דיברו עדיין על העונה הבאה שמישהו מיס ריל יענה מה קרה רואים שזה לא הסוף הרי

arik87

New member
מחר ידברו על הישרדות 8

והיום לפני עדן לנצח ראיתי את המתמודדים מדברים כל אחד בנפרד אז מה שהיה באיחוד זה לא הכל כי לפני עדן לנצח הראו ראיונות עם המתמודדים

מטר9

New member
פשוט זוועה...

לפי דעתי היו צריכים לקרוא לתוכנית: "האיחוד של רופרט". זה היה פשוט מחליא לראות איך הקדישו לו בערך 15 דקות ועוד אחר כך, כשג'ף נזכר לדבר עם אנשים אחרים, הוא דיבר איתם על רופרט!!! (שון ואנדרו למי שלא זוכר) פשוט זוועה! ג'ון מלך. לא יעזור כלום, ג'ון מלך! אני פשוט מאוהב בכריסטה שזה לא יאמן אפילו כמה! מלכה מלכה מלכה מלכה מלכה! האיחוד היה ממש מבולגן, לא דיברו בכלל עם ניקול, ריאן .ש., בורטון ודארה. האמריקאים האלה, מעצבנים אותי מרגע לרגע. למחוא לרופרט (האפס) כפיים במשך שעה ולג'ון (המלך) לצעוק בוז 100 פעם?? טיפשים!
עצום להישרדות אול סטארס למטה!!! לא לרדת! ה-
מיועד רק למי שראה כבר את העונה!!
לא לרדת
כל ההערצה העיוורת הזו לרופרט פשוט מחליאה אותי! הריונן של העונה הזאת הוא אפילו יותר גרוע של האול סטארס... רק ששם לא נתנו לו מיליון דולר במתנה כי אהבו אותו! השורד הזה הוא פשוט בושה לתוכנית הזאת!

היה איחוד פשוט מאכזב!! וכל

האיחוד התרכז ברופרט!!!! זה ממש מעצבן.. וטוב ששמעונו מסנדרה רק 2 משפטים. וברטון לא דיבר בכלל!

למעלה