ה
שלי מחסיר פעימה

tiptiponet

New member
ה../images/Emo23.gif שלי מחסיר פעימה

אני זה יתכן??, אני לא מאמינה גדולה, אני מאלה שלא קונים עד שהם לא ממששים את הסחורה, אני מאלה שרק אחרי שהוכלים את כל העוגה אומרים אם היא טעימה, אני שייכת לאסכולת הספקנים. אך האם זה יתכן ?? כאשר דלת אחת נטרקת, שניה נפתחת
אני מפחדת להאמין הולכת על שברי זכוכיות, אני מסרבת להאמין לכן אני לא צורחת בקולי קולות. כותבת כן בשקט ובשלווה שיתכן ושינוי יבוא אליי לטובה, כל אלה שאמרו לי את המשפט ההוא, אתם לא מתארים לעצמכם כמה אני מקווה שצדקו. אני לרגע מכווה לרגע מצפה, מקווה יותר שאני לא אתבדה מאשר שמשהו יקרה, מחייכת קלות, האם יתכן? האם זה יכול להיות ?? טפו טפו טפו

tiptiponet

New member
שאלוהים יעזור כמה שגיאות כתיב

מצטערת, קורה לי ממהירות אני זה יתכן??, אני לא מאמינה גדולה, אני מאלה שלא קונים עד שהם לא ממששים את הסחורה, אני מאלה שרק אחרי שאוכלים את כל העוגה אומרים אם היא טעימה, אני שייכת לאסכולת הספקנים. אך האם זה יתכן ?? כאשר דלת אחת נטרקת, שניה נפתחת
אני מפחדת להאמין הולכת על שברי זכוכיות, אני מסרבת להאמין לכן אני לא צורחת בקולי קולות. כותבת כאן בשקט ובשלווה שיתכן ושינוי יבוא אליי לטובה, כל אלה שאמרו לי את המשפט ההוא, אתם לא מתארים לעצמכם כמה אני מקווה שצדקו. אני לרגע מקווה לרגע מצפה, מקווה יותר שאני לא אתבדה מאשר שמשהו יקרה, מחייכת קלות, האם יתכן? האם זה יכול להיות ?? טפו טפו טפו

מיכל..~

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

:) מקווה בשבילך בשבילכם.. וגם קצת בשבילי..:) והלוואי..הלוואי שזה נכון..:)

רותי ב.

New member
רק לקוות, רק

להאמין, והדלת השניה תפתח, וזה יהיה הכי לטובה שאפשר

למעלה