ה -צ- י- ל- ו

amirh

New member
דב

אני חייב לציין שכבר ראיתי אצלך טובות יותר הרעיון טוב ויפה אולם הביצוע לדעתי אינו מושלם הרקע מפוצל קו המים די מפריע כי הוא לא לכאן ולא לכאן יש מירכוז שנועל את התמונה עמיר.

10101

New member
דב.

התחלתי כמו אמיר, אולם אני חושב מעט שונה. החדות של הדמות הקרובה ופריטי הבריכה הפזורים, יחד עם הרקע הירוק, נותנים תמונה של בריכה באמצע הטבע, עם כל מה שצריך בשביל להרגיש את הקיץ החם. דווקא מצאה חן בעיני כתמונת קיץ משובבת.

k_dov1

New member
הסבר

הייתי בבריכה הזאת שנמצאת בגליל באמצע השבוע. פתאום הבחנתי במציל ובלבושו המצחיק, כל שפת גופו משדרת שהוא לא בעירנות של מציל, ואלוהים יעזור למי שיטבע... חשבתי לעצמי איך אני יכול לחבר את התמונה כך שכל תחושותי יעברו. הנושא בתמונה הינו המציל! והשלט משמש כתפאורה בלבד (כדי להדגיש שכאן זו "סוכת המציל" ). כללתי את הברכה למטה שמשמשת כמיסגור תחתון והראיתי את אביזרי הבריכה, כדי להראות שמדובר בבריכה. החלטתי להראות את הרקע האחורי בצד שמאל ע"מ להראות באיזה נוף ממוקמת הבריכה. מיקמתי את המציל שלבוש בלבן בצד ימין על רקע הברזנט השחור (בכך הבלטתי אותו). המתנתי עד שהמציל יסתכל דווקא לצד שמוצג בתמונה ולא לכיוון השני כדי להדגיש את חוסר הארגון וחוסר העירנות של המציל וכל העמדה הזאת. יש לי גם כמה צילומים שסוגרים על המציל בלי רקע תחתון ובלי רקע אחורי של הגליל, אבל בחרתי להראות את זאת כי השאר לא מספרות שום סיפור... תודה על התגובות

למעלה