ה-צ-י-ל-ו-

noooga

New member
ה-צ-י-ל-ו-../images/Emo70.gif

הנה שוב אני כותבת על הבוסתן והפעם זה לא דבר טוב! - היום הייתי בחוג וכולם שם עם מ-ל-א בטחון עצמי עד גועל!!!! טו מאץ'!!! ואני מרגישה כזאת לא שייכת! שיו זה מטריף!!! ועוד דבר- כמעט כל השעה וחצי של החוג התרגילים הם תרגילים כל כך מביכים! אני יודעת שאין מה לעשות ושצריך את זה אבל כמה???? לי באופן אישי קשה להיכנס לאמצע המעגל ולשים בג'יבריש!! זה מביך אותי עד בכי! וככה בטח המורה חושב שאני גרועה, "שחקנית" לא משהו בכלל וזה לא נכון! כי פשוט בדברים כאלה אני גרועה!!! מה אני עושה?!? איך אני מתגברת על זה????

sha 007

New member
תראי...

דבר ראשון אל תלחצי כל כך..... יצא לי גם לעבור תרגילים בג'יבריש ואני יודעת שזה ממש מביך לפעמים וכמו שהבנתי זה ההתחלה של הסדנא שלך אבל בואי אני אתן לך כמה טיפים לגביי זה: דבר ראשון תחשבי על איזשהו צליל, מילה(לא חייב ליהיות אמיתית) ותגידי אותה כל הזמן רק שני את הטונים... תתחילי מזה לאט לאט תוסיפי עוד הברות ועוד צלילים.. למשל תגידי "בלאחט".. חחח... ואל תדאגי זאת רק ההתחלה אם את שחקנית טובה אז המורה שלך תראה את זה ותדע שאת אולי לא טובה במשחקים כאלה אבל זה פשוט תרגול וזה מביך בהתחלה כי את בטח עדיין לא מכירה שם... ותנסי לחשוב למשל כשאת רואה מישהו אחר שכן מעיז לעשות את התרגיל, את חושבת שהוא מושפל? אני מניכה לא אז גם אחרים לא יחשבו עלייך ככה.. ואני יודעת שקל לדבר אבל קשה לעשות... תשתחררי תחשבי שאת באה לסדנא ללמוד גם אם זה טיפה מביך זאת המטרה שלך... אה ועוד טיפ במקרה שאת צריכה לשיר בז'יבריש תבחרי בראש מנגינה מוכרת כמו יונתן הקטן ופשוט תחרבשי מילים אבל לפחוט לא תצתרכי להסתבך עם מנגינה.. בהצלחה! ותספרי איך הולך לך

noooga

New member
יש לי הרגשה

שעזרת לי מאוד!! אני אקח את הטיפ הזה לתשומת ליבי ואעדכן אותך איך זה הולך! תודה רבה לך!!!! נ.ב (לא קשור בכלל) החיים בחתימה- מי זה? מסוף הדרך?

sha 007

New member
אין בעד מה

והתכוונתי לחיים לא בנאדם אלא חיים כאילו... אץ חיה אני חיה אז כולנו חיים את החיים.. משחק החיים... חיי עבדות אני יודעת מה..... חחחח.... סתם.....

בתור התחלה

מפסיקה לזלזל במורים, ואח"כ מתחילה להבין שאולי התרגילים האלה הם לא שטויות, ושאולי זה מה שיפתור לך את הביישנות המטורפת הזאת. לא בריא לשחקן. לא בריא.

noooga

New member
לא זלזלתי!

אני מאמינה שזה חשוב ואני בטוחה שהמורה יודע מה הוא עושה! ולא דווקא מעצבן אותי! אני לא מטומטמת...! ולא זה יפתור לי את הביישנות! מנסיון! ואגב, תודה רבה על העזרה..

וגם אל תשכחי להפסיק להתכחש

ולדעת לקבל ביקורת ולדחוף ציניות בשקל למקום שבו יעריכו אותה. לא טענתי שאת מטומטמת, אבל אני אכן טוענת שאת באה בגישת אנטי ובגישת ה"אני לא יכולה" מראש, ואי לכך ובהתאם לזאת את באמת לא יכולה. נסי לדבר עם המורה.

noooga

New member
???

את מדברת כאילו את מכירה אותי וסתם שתדעי, אני בן אדם מאוד מסובך שלא הכל פשוט גם בקשר לביישנות שלי... אז עזבי. תודה אבל לא תודה להתראות לך

הו מה מרים הם חיי המתוסבכים

ומלאי הרחמים העצמיים מצטערת אם נעלבת, אני באמת לא מכירה אותך והנחתי שאת אדם נורמלי ולא מתוסבכת. באמת, סליחה. שנה טובה.

noooga

New member
מה לעזאזל?!

תגידי, מה את רוצה ממני??? באת להיות המפקדת שלי ולחנך אותי?? אז לא תודה! את פשוט מגעילה! רציתי שיעזרו לי והנה את באה כאילו את יודעת הכל! וגם את לא הכי נורמלית שבעולם... (לפי ההתנהגות הגועלית שלך) אולי אני טועה כי גם אני לא מכירה אותך (למזלי הטוב!) שנה טובה גם לך מתוקהההה!!!!!!! (בעעעע)

לא באתי לחנך אותך,

ביקשת עזרה ועניתי לך את מה שחשבתי. מצטערת אם נעלבת. באמת. חבל סתם לתקוף, זה התפקיד שלי. שאלי את גיא אפילו. ועוד עכשיו, שאני חולה ובמחזור והכל, לא חבל?

noooga

New member
../images/Emo4.gif

אגב, גם אני חולה ובמחזור... לא חבל? (אם אני לא טועה אז לפני כמה זמן איכשהו ירדת עלי שאני מרחמת על עצמי.... מה שאת עשית כרגע.)

לא ירדתי עלייך,

אני לא מנסה לפגוע בך. והעניין עם החולה והמחזור הוא לא רחמים עצמיים אלא התרעה שלא לומר אזהרה.
טוב, יאללה, נשבר.

normajean

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דברים כאלה מזכירים לי לפעמים למה אני כאן

למעלה