ה-צ-י-ל-ו!!! נתקעתי ב- Unreal!!!

Aeroguy

New member
ה-צ-י-ל-ו!!! נתקעתי ב- Unreal!!!

אתמול התחלתי לשחק להנאתי, אך אני תקוע בשלב השלישי ואין לי מושג מה לעשות- הגעתי עד לחדר עם המאווררים הענקיים, ואין לי עוד לאן ללכת את מי להרוג, או בכלל מה לעשות... עזרה, אנשים!!! אני נואש!!!

צוחה

New member
נזכרת להתחיל לשחק ב unreal ? ? ../images/Emo13.gif

סיימתי אותו לפני כמה שנים ככה שאני לא זוכר כלום אבל תנסה אולי לירות במאווררים או בנקודות מסויימות במסך שאתה חודב שאולי יש שם מעבר סודי מקווה שזה יעזור

Aeroguy

New member
כן...

אני איטי, אני יודע... שלשום אספתי סרטים לחג בבלוקבאסטר וראיתי שהם מוכרים משחקים ב- 40 ש"ח, ואחד מהם היה Unreal, וחשבתי לעצמי ששמעתי עליו כ"כ הרבה אבל אף פעם לא יצא לי ממש לשחק בו... אני חושב שניסיתי את כל זה, אבל אנסה שוב... תודה! למישהו יש תשובה יותר ספציפית???

אוגי20

New member
אחי, מוכר???

ארוגיי.... או איך שלא מבטאים את זה.... אחרי שתסיים עם המשחק הזה..אני אשמח לקבל אותו ממך בתמורה למשחק או סרט אחר. יש לי אוסף דיי מרשים ולפי מה שהבנתי אין לך הרבה משחקים חדשים. אז אם אתה רוצה להחליף תפנה אלי באיי סי: 34699113 או לדואר אלק´: [email protected]

צוחה

New member
אוגי !

אזהרה ראשונה פה זה לא לוח מודעות אז תפסיק לפרסם את עצמך יש מבין ? יופי

אוגי20

New member
צוחה ידידי

אני לא מתכוון לפרסם את עצמי.... להגיד למישהו שאני רוצה להחליף איתו משחקים זה פירסום? אם הייתי רוצה לפרסם הייתי עושה את זה בהודעה חדשה ולא בהודעה שהיא מענה למישהו. אני מחפש את המישחק אנרייל, וראיתי מישהו שיש לו אותו אז אני מציע לו משחק בתמורה למשחק... יש משהו פסול בזה? משהו לא חוקי? אם כן אני אשמח לדעת מה החוק הזה שאני לא מכיר עדיין

yotam-

New member
אולי אני יכול לעזור

הי יש לי את האנריל 1 אם יש לך את 2 אני לא יכול לעזור אז זה אנריל 1 או 2?

למעלה