ה-פ-ת-ע-ה-!!!

ה-פ-ת-ע-ה-!!!

אם אני לא טועה מצאתי באינטרנט את הפלאפון של נוקיה כמו שיש לכפיר אונגר אני אבל לא בטוחה שזה זה הפלאפוןסתכלו תגידו אם זה זה הפלאפון ותגיבו

IsraeliWeirdoo

New member
לא...לכפיר יש טלפון כזה:

יש כאן כמה טלפונים שנראים כמו שלו...תחליטו אתם איזה זה...

אני יודעת...../images/Emo6.gif

התקמצנו לקנות לו פלאפון אז במקום נתנו לו שלט של יס שישתוק...

sapirushhhhhhh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo68.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי קרעת אותי עכשיוווווווווווווו!!!!!!!

חחחחחחחחח גדול!!

יאווואואוווו זה היה טובבבבבב לא במובן של XXX (סקס) אלא בקטע שזו הייתה יציאה מצחיקה חח חחח מצחיק

s a p i r 6 8

New member
נראה לי

שהפלאפון של כפיר לא אמיתי בכלל....כזה פלאפון ישן כבר אין...וחוץ מזה ראיתם כשניצה פתחה את פלטפון של כפיר כדי לנסות "לצלם" הוא נפתח בצורה מאוד מוזרה...אבל אני לא יודעת..ככה אני חושבת

לא נראהלי שהוא ישן...!

אני לא חושבת שהפלאפון שיש לכפיר זה פלאפון ישן! גם מבחינה הגיונית הוא לא נראה לי יכול להיות ישן כי הוא בא ממשפחה עשירה ככה שסביר להניח שיהיה לו פלאפון חדש או משהו כזה... קיצר אני לא חושבת שהפלאפון שלו הוא ישן... ואפרופו פלאפונים אם זה לא התמונה ששמתי של הפלאפון מישהו שיודע יכול בבקשה להגיד לי איזה פלאפון יש לכפיר אונגר, איזה חברה זו (סלקום, אורנג' או פלאפון) מי היצרן, (נוקיה, סאמסונג או מוטורולה למרות שאני כמעט בטוחה שזה נוקיה כי נראה לי שלכל השחקנים יש נוקיה אבל בכל מקרה תגידו לי בבקשה) ותגידו לי בבקשה איזה דגם זה ואם יש לפלאפון מצלמה... תודה מראש -דור- ועוד משהו... מישהו שיודע יכול בבקשה להגיד לי איזה פלאפון יש לכפיר אונגר, איזה חברה זו (סלקום, אורנג' או פלאפון) מי היצרן, (נוקיה, סאמסונג או מוטורולה למרות שאני כמעט בטוחה שזה נוקיה כי נראה לי שלכל השחקנים יש נוקיה אבל בכל מקרה תגידו לי בבקשה) ותגידו לי בבקשה איזה דגם זה ואם יש לפלאפון מצלמה... תודה מראש -דור-

silver2000

New member
יש לי הפיתרון../images/Emo13.gif

זה nokia 9300 http://www.gomobile.co.il/product.asp?productid=569

למעלה