ה"י 27.2

לא להתערה או משהוא אבל....

למה?!?! ההבדל בנזק בינו לבין הסקיל של עבודה 3 הוא קטן ויש סקילים יותר טובים להשקיע בהם כסף ונקודות SP (כמו הספינה והסקילים הקשורים אליה...)

btekx

New member
כמו מה?

סקילים יש לי כעת- ספינת קרב - 1 נק' תמנון כפול - 1 נק' טורפנד ספינת קרב - 1 נק' אלמנטים אקדח - 1 נק' היפנזו - 1 נק' קאנון ספינת קרב (ירייה) - מקסס מתקפה אוויר (שחפים) - מקסס מפייל גיבור - 9 נק' ירייה מהירה (rapid) - ש 7 נק' (את זריקה ביצה, bullseye) לא עליתי נק' אין לי מספיק כסף לקנות את סקיל מייפל גיבור... מה נשאר לעלות? אני רוצה למקסס את ירייה מהירה ואחר כך זריקה ביצה>טורפנד>תמנון... (אם יש לי מספיק כסף אז אעלה ראשון את מייפל גיבור...)

btekx

New member
אני רוצה לעלות קודם את ירייה מהירה

אני רוצה לעלות קודם את ירייה מהירה משום שאחרי שספינת קרב נשבר, אין לי התקפה עיקרי בזמן שאני מחכה לספינת קרב... זמן יכול למשיך כמה דקות...

יש לי בסקניה - אתה מוזמן לבוא לקחת....

אתה צריך לעלות את הספינה.... יש לי גם את הסקיל הזה..... עם הספינה אתה יכול ללכת להרוג אנגו בקלי קלות - זה 3.9 מיליון EXP כל אחת. CORSAIRS עולים שם דרגות בצורה מהירה מאד. אתה עומד מרחוק ופשוט יורה עליה . אנגו לא מגיעה לגעת בך בכלל.

btekx

New member
מה זה אנגו? אחד מהבוס במאפייה?

באמת אפשר לשמור מרחק ממנו? איך? כמה נזק הבוס מוריד? ובנוסף, אני בברה!, כך אי אפשר לפגש אותך...

P o o f i

New member
Female Boss בShowa Town.

אין לי כ"כ פרטים עליה, בגלל שאף פעם לא הלכתי לשם וניסיתי להרוג אותה.

icy woman

New member
סיוון ואני

הורגות אותה בלי בעיה (רק צריך סבלנות, כי לוקח זמן) ובלי שתהרוג אותנו- כל עוד אנחנו מספיק רחוקות מהסטירות שהיא מנסה להחטיף

btekx

New member
אוקי אנסה בקרוב...

כמה זמן לוקח להרוג את הבוס לבד? אפשר ללחם לבד?

icy woman

New member
לוקח לנו

בערך 15 דקות, יותר מדי אם אין דרופים שווים. אני הרגתי אותה פעם לבד- כמעט חצי שעה (אבל זה היה לפני כמה רמות, משהו כמו ברמה 145).

למעלה