ה"י 27.2

ה"י 27.2

רמה 45 עם הקשת!!!! עליתי לרמה 43 ב- LPQ אחרי זה קצת מ- 44 ואז הלכתי לעשות את המשימה של הבוס בקרנינג סקואר וזה העלה אותי כמעט ל- 44 ואז עליתי לרמה 44 בסיום המשימה של להיכנס לאזור ה- VIP ובאזור ה- VIP עליתי רמה תוך חצי שעה עם ה- 1.5X של המקום (מאד מיוחד ועוזר! ושווה את ההשקעה) וחצי שעה של דאבל EXP שנשאר לי עשיתי משהוא כמו 98% ב- 30 דקות !!! זה יותר טוב ממה שאי פעם אפשר לעשות ברמה הזאת

Don Nirtin

New member
10% על ביגניר../images/Emo87.gif

ממש ממש נהנה באיזור החדש שנפתח לי עם האובליון. אם רק נקסון היו מתקנים את הבאג של הקרח............

../images/Emo45.gif אילו רק...

נראה אם לא אהיה עסוקה מדי בעבודה היום אכתוב להם טיקט, למרות שאני בטוחה שהם מודעים לבעיה... מה שכן, היום, בזכות עידן שעזר לי אתמול
אוכל להתאמן במערה של ה-WR, שם יש לי כמה מקומות בטוחים לעמוד ככה שאם אם לא קופאים זה לא כזה נורא כי הם לא יכולים לגעת בי
תודה עידן
נ.ב. אתמול כשעליתי רמה העליתי את האייס סטרייק ל-28 נקודות
מה שאומר שברמה הבאה אני יכולה לתת נקודה לאלמנט אמפליפיקיישן... משהו כזה

Don Nirtin

New member
לא לא לא לאלאל אלאל../images/Emo87.gif

שימי נקודה בספיל בוסטר ותתחילי לעלות אותו
אלמנטל אמפייקליישן סתם מבז MP מהר וברמה שלך זה די קריטי

icy woman

New member
לצערי,

נראה לי שזה לא באג, בדיוק כמו ששינו את האלמנטל וונד, שלא יתאים לבישופים. 10% מהמקרים, הם לא מוקפאים נראה לי שצריך להתרגל לכך.

deisy

New member
../images/Emo45.gif כדאי לבדוק בפורומים באנגלית

או לעלות טיקט לנקסון או משהוא בסגנון, כי נראה הגיוני... הם עושים את זה לפעמים, זה נהוג בכל המשחקים בעיקרון, כדי ליצור סוג של איזון במשחק..

deisy

New member
זה לא

אף אחד לא מחייב שלסקיל יהיו 100% הצלחה... בדיוק כמו לגנבים למשל - אין 100% הצלחה בהימום המפלצות.. תראה, בעיקרון אני לא בטוחה במה שאני אומרת, אני רק אומרת שזו אופציה ושווה לבדוק אותה לעומק, שזה לא באג אלה שינוי של הסקיל... לכן כדאי לבדוק בפרומים של נקסון/באסיל/לעלות טיקט לנקסון וכו'..

Macbook

New member
העלתי להם.

את האמת שאני חושב שאם היה שינוי בסקיל היינו רואים את זה בדסקריפשן שלו. אבל אצלי זה נשאר כרגיל X_ס

Don Nirtin

New member
איריס- זה בדוק באג בסקיל.../images/Emo87.gif

זה הגיוני שכללללללל המפלצות לא קופאות ב90% מהזמן? מפלצות שלפני הבאגקפאו- עכשיו מתחמקות מהקרח כמו אני לא יודע מה. ובדקתי בפורומים של נקסון- GMית כלשהי פתחה שרשור מרוכז וביקשה פרטים בנוגע לבעיית הקרח/STUN שלא עובדים 100% מאז הפאץ'. זה לא רק אייס סטרייק/בליזארד, זה גם קולד ביים. שום דבר לא עובד כמו שצריך. ככה ש100% שזה באג שלנקסון ממש לא אכפת ממנו כי מה- זה ממש לא הקטע שלהם לתקן באגי סקילים.

Don Nirtin

New member
איריס- הנה בשבילך תמונה השוואה../images/Emo87.gif

אובליון זז ואובליון קפוא. לשיפוטך.

לפי מה שאני זוכרת זה הי 123 מיל. ../images/Emo12.gif

או שזה ירד, או שהוא מוכר במחיר ממש נמוך.

btekx

New member
קורסאיר כעת רמה 146!

שוב עליתי רמה אתמול... אני חייב לקנות ספר סקילים... אבל אני לא מוצא אותם בחנות... משהו כאן יש סקיל "rapid fire"? אשמח לקנות, (גם נקודות מ10 ל20, וגם מ20 ל30) בברה כמובן...

למעלה