התרסקות במשגב כנסו

GIANT DH

New member
התרסקות במשגב כנסו

זוכרים את שביט כוכבי שהתרסק מדרופ 3.5 מטר ובכן הוא עדיין מאושפז בבית החולים. בביקור האחרון שלי אצלו ראיתי צבי צב רפואי שתפרו במיוחד בשבילו בעלות של 2000 שקל הצבי צב אמור לתמוך את פלג גופו העליון בכדי לשחרר לחץ ועומס מחוליות הגב. נ.ב לא זכור לי פציעה משמעותית של רוכב מאופניים בארץ בכל אופן ברמת הפציעה של שביט

shl17

New member
שביט אוהבים אותך הרבה!!!

רוצים לראות סרטון של ההתרסקות

kobi x2

New member
פיי מסכן החלמה מהירה!../images/Emo184.gif

יש לו שם מחשב?< אולי נעשה לו שירשור החלמה מהירה כזה כל הפורום?..

Yaron d

New member
שביט עדיין מחכים לך גבר.

yoniamos

New member
ממה ששמעתי מאנשים שראו ובדקו

הוא יצא בזול כי כל מה שהוא עשה זה להיות דביל - אם כל החיבה שלי לבחור - פשוט חוסר מקצועיות ואחריות!!! אל תגיבו לתגובה שלי כי זה כל מה שיש לי לומר!!!

eizen16

New member
יוני - לא מבין על סמך מה קבעת ?

אני ראיתי את הסרט של ההתרסקות - אני מכיר טוב טוב את שביט וחוץ מפעם אחת שבאמת הוא עשה שטות - קפץ והתרסק במנרה כשרכב לבדו, שביט קפץ דברים הרבה יותר מסובכים מהקפיצה שבא הוא התרסק ! הוא יודע מה שהוא עושה והוא טוב במה שהוא עושה !!! פשוט חוסר ריכוז לשנייה זה מה שקרה - מפה ועד להגיד שהוא דביל ?? אולי כולנו דבילים ? כי לכולנו זה יכול לקרות ? גם מי שלא קופץ יכול להתרסק !!! אז אולי כולנו נפסיק לרכב ? או אולי נפסיק לקפוץ ? מה שכן - צריך ללמוד מהמיקרה - ושביט בעזרת השם ישתחרר ביום שני מבית החולים הוא יעלה בפורום ויספר לנו מה הוא מסיק מהמיקרה כדי שכולנו נילמד מהטעות שהוא עשה !!! שביט החלמה מהירה תחזור לרכב איתנו כמה שיותר מהר !!!

yoniamos

New member
אני מתייחס ל....

3.5 מטר לכמעט פלאט שמצד אחד בכלל יש גדר תייל !!!

eizen16

New member
יוני אתה טועה - לא שם הו התרסק

למה שאתה מתכוון - פורק ממזמן ולא קיים יותר !! הוא התרסק במקום אחר בעלל !!! תבדוק לפני שאתה רושם !!! הוא מוסר לך ד"ש חם !!!

yoniamos

New member
זה נאמר לי משני אנשים שראו את

ההתרסקות LIVE!!!! תמסור לו ד"ש חזרה!

מעניין...שאף אחד לא צילם...

וכל הזמן הזה שיש עדכונים במצבו רושמים "תעלו סרטון". אז עם יש סרטון באמת תראו אותו ואז נדע מבלי לשמוע שמועות . ואם אין סרטון אז תפסיקו לבלבל במוח. החלמה מהירה לבחור .

eizen16

New member
יש לי את הסרט מוכן להעלות אותו לרשת

אני מוכן לעלות אותו לרשת רק תגידו לי לאיפה ואיך !!!

עי יד ן

New member
מימה ששמעתי מאנשים שדיברו

עים חברים שלהם שמקירים את קישקושי אתה האיתם ליפני שלוש ימים ביחד במיתה

yoniamos

New member
עם כל טעויות הכתיב שלך מי יכול

להבין מה אתה רוצה!? תחזור לריענון בכיתה א' ואז אולי נבין מה לעזאזל אתה רוצה - מה שכן אני גם כמעט בטוח שלמרות שזה היה משורשר להודעה שלי התכוונת להגיד את זה למישהו אחר אז באותה הזדמנות תחזור ללמודי שירשורי תפוז 101!!!

למעלה