התרגול בתוהמ"ש היום היה גרוע!

rikcom

New member
אז ככה:

1. נתנו הצעת פתרון לתרגיל מס 2. 2. ערן ענה על שאלות של סטודנטים, אבל כל תשובה לקחה המון זמן בלי שום הצדקה. 3. ציפתי שהוא יעשה מעין חזרה כללית על החומר (כצפוי בחזרה למבחן...) אבל הוא וויתר על זה. 4. הוא נתן דוגמאות לשאלות אפשריות (מה שמוריד את הסיכוי שהן יופיעו במבחן) אבל כל השאלות כבר פורסמו באתר של המכללה. 5. בקיצור היה די משעמם. 6. אם בכל זאת מישהו רוצה את הפתרון לתרגיל ואת מה שערן אמר צריך רק לבקש יפה ואני אשלח לכם. 7. לפי אורך התשובה נראה שממש משעמם לי בחיים (אבל זה לא ככה, תאמינו לי. לאט לאט יהיו גם לי חיים...)

rikcom

New member
ניסיתי לשלוח לך, אבל

תיבית האי מייל שלך מפוצצת אז תרוקני אותה קצת ואני אשלח לך עוד פעם. אם לא אז אני יכול להעביר לך את החומר דרך האי.סי. קיו (במידה ותהיי מחוברת)

rikcom

New member
זה לא פועל, אז

אני אהיה באי סי קיו בערך בשמונה, שמונה וחצי. תתחברי גם ואני אעביר לך את החומר. שיהיה בהצלחה בלימודים. נ.ב אם את מתחברת בשעה אחרת תודיעי לי בפלאפון ואני גם אתחבר. 25-24-23-056 עומר

מרינה21

New member
מתי תהיה באי סי קיו מחר?

אני אפתח את המחשב מ- 17:00 ישר אחרי העבודה ואשאיר אותו פתוח, אז תשלח לי הודעה כשתתחבר..

rikcom

New member
אין בעיה, וכל הכבוד לך שמצאת זמן

גם לעבוד יום לפני המבחן. אני הצלחתי ברגע האחרון להתחמק מהעבודה (למרות שאני בטח לא אלמד יותר מידי היום. ממש אין לי חשק (לא כל כך מעניין החומר הזה).

למעלה