התראה לפני התפטרות

מצב
הנושא נעול.

el una

New member
התראה לפני התפטרות

התראה לפני התפטרות
1. איך מחשבים את ההתראה שצריך לתת אם מחליטים להתפטר? 2. במידה ואני צריכה לתת X ימים התראה ואני אכן נותנת אותם, האם יש למעביד זכות לוותר עליהם? ואז למעשה אני יכולה למצא את עצמי ללא עבודה תקופה של כחודש עד לעבודה החדשה?

תלוי

התראה לפני התפטרות
1. איך מחשבים את ההתראה שצריך לתת אם מחליטים להתפטר? 2. במידה ואני צריכה לתת X ימים התראה ואני אכן נותנת אותם, האם יש למעביד זכות לוותר עליהם? ואז למעשה אני יכולה למצא את עצמי ללא עבודה תקופה של כחודש עד לעבודה החדשה?
תלוי
כמה זמן את עובדת והאם את עובדת בשכר או במשכורת. גם אם המעביד מוותר הוא צירך לשלם לך את שכרך.

el una

New member
אם הבנתי נכון

תלוי
כמה זמן את עובדת והאם את עובדת בשכר או במשכורת. גם אם המעביד מוותר הוא צירך לשלם לך את שכרך.
אם הבנתי נכון
אני עובדת במשמרות לפי שעה. אם אני נותנת התראה של חודש ואומרים לי, אין צורך תעזבי עכשיו, חייבים לשלם לי שכר על החודש או להעסיק אותי במהלך החודש? איך זה עובד?

שיר ורד

New member
תקופת ההודעה מראש מוגדרת בחוק

אם הבנתי נכון
אני עובדת במשמרות לפי שעה. אם אני נותנת התראה של חודש ואומרים לי, אין צורך תעזבי עכשיו, חייבים לשלם לי שכר על החודש או להעסיק אותי במהלך החודש? איך זה עובד?
תקופת ההודעה מראש מוגדרת בחוק
אם את נותנת הודעה מראש על פי החוק והמעביד מוותר על עבודתך, הוא חייב לשלם לך את השכר בגין תקופת ההודעה מראש (אך איננו חייב בהטבות סוציאליות והחזרי הוצאות למיניהן). אם תתני הודעה מראש ארוכה יותר מהקבוע בחוק, עדיין מחויבותו של המעביד היא רק בהתאם לתקופה בה היית מחויבת על פי חוק. אם בחוזה העבודה שלך יש דרישה להודעה מוקדמת הארוכה יותר מזו הקבועה בחוק, את יכולה לבחור בין זו המוגדרת בחוק לבין זו הקבועה בחוזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה