התקפי זעם על אנשים זרים

miss ti

New member
התקפי זעם על אנשים זרים

עברתי תקופה מאוד לא קלה אשר כללה דיכאון שהביא להרעבה וניתוק חברתי אני מרגישה ביום יום שבאמת עברתי אותה..כל תחומי החיים שלי חזרו לשגרה,כולל שמחת החיים אבל שמתי לב שאני נוטה לעשות משהו חדש בתקופה הזו- אני מתפרצת על אנשים זרים אם מישהו מעיר לי על משהו או מתנהג שלא כשורה (מענייני חנייה ורכבים ועד תורים בסופר) חשוב לי לציין שאני לא יוזמת את דו-השיח אלא עונה כך לאנשים שפונים אליי שלא בצדק אני חסרת סבלנות, מתנפלת ומרימה את הקול. בדרך כלל מסיימת את הויכוח במבט מרושע עם רמיזה לקללה כאילו מלאת שנאה מה אני אמורה לעשות עם האינפורמציה החדשה הזו שרק עכשיו הבנתי שאני מתנהגת כך.. תודה רבה

תאום2

New member
שאלה יהיו הבעיות שלי

הים הוצאתי זבוב להורג ורצחתיו בזעם. אמנם הל``ז הטרידני אך מסופקני אם בזאת די צידוק. ולך אין לי עיצה, לו היה לי וישמתיו על עצמי.

זה חמור מאד

אסור להתעסק עם אנשים זרים. הם מסוכנים. אנשים זרים יכולים להכות ולרצוח בגלל שום דבר. הם יכולים להיות פושעים, סוטים, אלימים או מטורפים. היי מאד עדינה וזהירה עם זרים והמנעי ככל האפשר מעסוק אתם ובודאי מעמות.

boxer86

New member
יש לי הרגשה...

שאת מתפרצת עליהם את מדמיינת מישהו שאת רוצה להתפרץ עליו. האם יש מישהו ספציפי שממש אבל ממש בא לך להאכיל אותו מכות? אני סתם מעלה אפשרות, יכול להיות שאני טועה. אבל כל הכבוד ששמת לב לזה. זה צעד ראשון בדרך לריפוי של זה. למעשה ההתפרצויות האלו הולכות ונעלמות, כאשר את שמה לב אליהם. אבל ברור שזה בא מכעס. הייית ממליץ לך לבדוק על מי ועל מה את כועסת. האנשים שאת מתפרצת עליהם הם רק "נציגים" של הדברים שמכעיסים אותך באמת.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כשהכעס משתלט../images/Emo46.gif

זה יכול להיות מאיים ופחיד, מיס טי. ונראה שהכעס והזעם ממלאים אותך ורק מחפשים דרך לצאת.. ואולי , כמו שאחרים כבר כתבו לך, קל יותר לכעוס על אנשים זרים, שברור לך שהם לא בסדר מאשר על חברים, או משפחה או על עצמך... ויכול להיות שאם תשבי עם עצמך בזמן רגיעה ותנסי לחשוב ולהבין, תוכלי לזהות מי ומה בחיים שלך אולי גורם לך לכעס כזה גדול. וכשיהיה לכעס שלך שם ופנים וסיבות ממשיות, תוכלי אולי יותר בקלות להתמודד איתו. ואת חשבון הנפש הזה , או חלק ממנו את מוזמנת לעשות יחד איתנו פה. מחכים לשמוע ממך

למעלה