התקנתי D LINK 704P עם סמסונג

התקנתי D LINK 704P עם סמסונג

על מחשב ישן,המהירות גברה משמעותית ולא רק במספרים ... הדף נוחת על המסך במידי!!!(לעומת המודם הפנימי) לא סתם מתעקשים פה על העפת מודומי הUSB והחלפת הפנימי לחיצוני!!! 1.האם צריך להוציא את המודם הישן PCI מתוך המחשב, האם הוא מפריע? 2.בחיבור מחשבים נוספים לראוטר האם צריך לבטל את החיגנים הקימים או להתעלם מהם? 3.כדאי להוציא את המודמים הישנים מתוך ההגדרות במחשב? 4.האם לשנות משהו בהגדרות של כלי האיטרנט-(חוץ מהNEVER DIALׂ?) עוד רעיונות? תודה על העזרה ואם יש למבינים שבינכם אפשרות...כדאי לכתוב מדריך התקנה WIN 98SE+ D LINK 704P (קיים אחד בנט גורו אבל למביני ענין בלבד...) אני את ''WIN 98 SE לא עוזבת למרות גילו המתקדם...

dov98

New member
בדפדפן ------------------>

כלים > אפשרויות אינטרנט > התקשרויות , יש לסמן: לעולם לא לחייג להתקשרות, לעשות "החל" > "אישור" > לסגור ולפתוח דפדפן. כרטיס הרשת צ"ל על AUTO ללא כתובות IP פנימיות אלא אם החלטת אחרת בגלל סיבות מסויימות. עם SAMSUNG אין שום בעיה: נכנסים לדף הPPPOE בנתב DLINK, רושמים שם משתמש: xxx@IActcom לדוגמה (שימי לב לאותיות גדולות\קטנות), לרשום ססמא לספק , וזמן AUTORECONNECT להוריד ל0 . וכמובן SAVE & REBOOT לנתב. זה הכל. לא צריך לכתוב שום מדריך: צריך לעשות בדיוק כפי שכתוב במדריך המקורי של החברה, הוא בסדר גמור, אלא שיש צורך להבחין שם בין האופציות. כך לעשות בכל המחשבים.

dov98

New member
ותוספת קטנה להבהרה-------------->

את הנתב, כל נתב, יש לקנפג לראשונה ממחשב אחד כאשר היתר לא מחוברים פיזית לראוטר. לאחר הקנפוג וווידוי קישור לאינטרנט יש לחבר את יתר המחשבים תוך ווידוי קנפוג הדפדפן וכרטיס הרשת כפי שאמרתי למעלה.

dov98

New member
לגבי הסרות של תוכנה ---------->

לאחר שהחיבור לאינטרנט עם ראוטר עובד: יש להסיר חייגנים מהסרה\הוספה של תוכניות (לא חובה) אבל במקרה שלך כן כי זה שייך למודם PCI הקודם שלך, לא מפריע אבל במקרה שלך לא מועיל. אם בכ"ז את רוצה שיהיה חייגן בחרום (אם משהו משתבש בראוטר) התקיני חייגן RASPPPOE על אחד המחשבים (קישור בטאגליינס). כך תוכלי לחייג בחרום כאשר המחשב מחובר ישירות לסמסונג. ואת הדרייבר של מודם הPCI יש להסיר כמובן (גם הוא לא אמור להפריע) ולאחר מכן להסיר את המודם פיזית.

קודקוד,........הישר, סוף!!!

בינתיים,הרגתי עוד תורכי (חיבור המדפסת לראווטר) אבל אני לא נחה... הכל עבר בשלום ועובד כמו באגדות. עכשיו ממתינים לי 3 מחשבים מברג פיליפס והרבה רצון להצליח. נראה בהמשך הדרך. תודה על הכל.

למעלה