התפקדות

Pink Punk Girl

New member
התפקדות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo11.gif

קבלו את שרשור ההכרות המעודכן שלנו
שם: שיר **** (
עקב טעמי ביטחון
) גיל: בקרוב 14 (6.3
) מצב משפחתי: מגדלת 2 הורים (1 בנסיעות מתמידות), 2 אחים ו2 כלבים (או בקיצור-
ואני) צבע אהוב: ברגע זה שחור (
) אבל בעיקרון אני אוהבת את כל הצבעים בלי יוצא מן הכלל (
) תחביבים: לרקוד בעיקר (3 פעמים בשבוע, פעמיים של 3 שעות ופעם של שעה וחצי
), להיות באינטרנט, לנהל את פורומינו הקט (השטן
), להיות בכלל בפורומים, להקשיב למוזיקה, לכתוב ביומן, להיות עם חברות, להיות בטלפון (בלשון במעטה
), שופינג, אייסי ו......... אממממ....... נראה לי שזהו. מוטו מזדמן: " FUCK THIS !! IM GONNA DO WATHEVER I WANT !! " שאיפות לעתיד: אין לי שמץ .. בואו נגיד "הכל פתוח עוד לא מאוחר ...."
שיר

Heavy Thought

New member
מור נוכחת! ../images/Emo98.gif

סתם
אוקיי, הממ... שם: מור
גיל: 14 וחצי, פחות או יותר... מצב משפחתי: מגדלת 2 מוטציות, 2 גרילות, אחת בלתי מזוהה, ועוד 3 כלבים.
צבע אהוב: שחור בעיקר, צבעים חמים..
תחביבים: בעיקר לנגן (והרבה), לכתוב, לשמוע מוזיקה (איך לא?
), לצאת עם החברים המשוגעים שלי, לאכול (כן! שוקולד זה טווווב!) ושאר שטויות
מוטו מזדמן: Be Yourself Or Be Nothing.
שאיפות לעתיד: וואו, לא חסר. אני שואפת לסיים ת´בי"ס בהצלחה, לסיים ת´צבא וללכת ללמוד באוניברסיטה למוזיקה.
זהו.

../images/Emo43.gif תפוז טיפש!!

אני רשמתי הודעה ארווכה אבל
הטיפש חייב למחוק לי אותה
בעע ... אני ינסה לשחזר..
שם : עדיה ***** (
עקב ביטחון כמובן...)
)
מצב משפחתי: שני הורים , שני אחים , אחות וכלב
צבע אהוב: אין צבע ספציפי , כל הצבעים יפים
תחביבים : לישון
להיות עם חברות
אי סי קיו כמובן .. לשמוע מוסיקה , לדבר עם חברות
ולאכול
מוטו מזדמן : אין לי...
שאיפות לעתיד: גם אין ...
להיות מה שבא לי
שיר,
איזה יפיופה יצאת בתמונה ששמת
זאת אני
שתמונה לא כלכך מוצלחת...

Pink Punk Girl

New member
עדיה .. כאפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

תןדה על המחמאה .. אבל לא ..
ואת שווה בטירוף יא אהבלה

PopPy

New member
איך אפשר להיות בטלפון?../images/Emo12.gif

שם: אתי, ותסתפקו בזה. גיל: 14 וחצי היום ^-^ מצב משפחתי: אני חיה עם אמא שלי ועם הכלב הקצת מוגבל מוחית (אבל חמווווד) שלי ושמו בישראל בנג´י (ברוסיה זה יכול להיות בנג´ימיר, ביפן בנג´י-סאן..
. אבא שלי נהרג בתאונת דרכים כשהייתי בת חצי שנה. צבע אהוב: כחול תחביבים: אה.. אר.. מחשבים, טלוויזיה, מוזיקה, קריאה, ואם כבר אז גם לנהל את פורום "רק בישראל" כאן בתפוז (forums.tapuz.co.il/israelonly)- כולם מוזמנים
מוטו מדזמן: אהה.. אררר... המממ.... מוות לאורטודנטים הערבים? שאיפות לעתיד: לעסוק בעיתונות, רדיו או טלוויזיה. ו.. אר.. זו
אני. (
)

כמה איפור שמת על עצמך?! ../images/Emo16.gif

בנטמיטינג את בלי איפור..
. (תתעלמו). שכחתי מוטו מזדמן... הממ... "לא כל מה שארוך מפחיד´"- נתן לי מבט אחר בחיים על כל מיני דברים (בעיקר תרגילים באלגברה
), "הרגל החזקה היא הרגל שלא כותבים איתה"- עוזר תמיד בשיעורי ספורט (כל הזכויות שמורות לולאד המורה שלי לספורט)
. שאיפות לעתיד גם לא ממש כתבתי, אבל כעיקרון- גם, לעסוק בעיתונות, רדיו או טלוויזיה. אני לא אצרף תמונה שלי מחשש לחיי משתתפי הפורום.
ניר

PopPy

New member
ג´י, טנקס!

אתה יודע, כשהמנורה הלבנה והמעצבנת עם האור הלבן והמאוד (מאוד) מעצבן והמאוד (מאוד) חזק נמצאת כמה סנטימטרים מבנאדם נורמלי ובשעה שתיים לפנות בוקר בד"כ הוא לא נראה כ"כ טוב... *מחפשת אייקון של פרצוף שהוא בין נעלב לעצבני*

עכשיו תורי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:שלי .ס.
מצב משפחתי:שני הורים
שני אחים
וכלב אחד זקן (בן 13 וחצי)
צבע אהוב: סגול, כחול, וורוד
תחביבים: טלפון פלאפון טלוויזה אינטרנט חברות אייסיקיו - 168135128 מסנג´ר - [email protected] איי מייל - [email protected]
מטו מזדמן:בנים הם כמו שירותים, או שהם מסריחים, או שהם תפוסים
שאיפות לעתיד:לגמור ללמוד לעזוב את הבית להתחתן כמה ילדים ובקשר לעבודה... אני רוצה להיות מעצבת פנים

yoyo90

New member
עכשיו אני (מזמן לא הייתי פה) !

שם : יותם ***
מצב משפחתי : שני הורים וחתול (אני בן יחיד ... כן כן )
צבע אהוב : אדום , כחול ושחור
תחביבים : לדבר בטלפון (לא רק לבנות...) , כדורמים , אייסייקיו : 137394189 ... איימייל : [email protected]
מוטו מזדמן : זה לא חובה זו זכות להיות חיים , אני חיי איך שאני רוצה וזו זכותי !
שאיפות : לברוח מהבית !
תמונה מצורפת

*neta*

New member
oh well...

שם: נטע. גיל: 16 ו3 חודשים. מצב משפחתי: 2 מבוגרים שטוענים להיות ההורים שלי, אח גדול וגם אחות גדולה, קרצייתית במיוחד. צבע אהוב: ירוק כהה. תחביבים: ריצה, מחשבים ואינטרנט, קולנוע, מוסיקה,ספרים ועוד כמה שלא עולים לי עכשיו.. מוטן מזדמן: הכל מתערבב בקיבה, וזה הרבה יותר מתרתי משמע. -נטע

המפקד יעבור לדום. עמווווד../images/Emo16.gif

דום!
. שם: ניר י. (עקב טעמי הורים
). גיל: 13, 7 חודשים, ושבוע. מצב משפחתי: מגדל ומחנך 2 הורים (גם אצלי 1 בנסיעות כמעט מתמידות), אח קטן אחד, ואת המחשב שלי
. צבע אהוב: כחול כהה, ושאר גווני כחול. אובססיה מוזרה לשילוב של אדום כהה וכחול כהה (ע"ע הוגוורטס נט ישראל *פרסומת סמויה*). תחביבים: להיות במחשב, לראות טלוויזיה, לראות כל פרק קיים של "חברים", לצחוק על מורים, לכתוב פארודיות וסאטירות, אינטרנט, תכנות, וכו´ וכו´... שאיפות לעתיד: שההורים שלי יתבגרו!
ניר

shiri_b

New member
אני בתור!

שם: שירי גיל: 16 וחצי עוד מעט מצב משפחתי: אח גדול, כל השאר עוד לא הוכחו מדעית שהבדיקות יחזרו אני אודיע
, אבל בינתיים יש שני הורים אח קטן ואח גדול. צבע אהוב: כחול (כל מיני סוגים) תחביבים: לנגן, לראות טלויזיה, לשחק כדורסל וכו´,להיות באינטרנט לדבר בטלפון לשמוע מוזיקה...כל מיני. מוטו מזדמן: אל תדחה למחר מה שאפשר לדחות למחרתיים, חכם לא נכנס למצבים שפיקח יכול לצאת מהם. ועוד רבים וטובים.

nnnnnnnnn

New member
שלי

שם: מעיין גיל: 15 (20.4.1987) מצב משפחתי: שני הורים, אח דביל בין 17 ואחות מתוקה בת 3 צבע אהוב: שחור גם אדום מתקבל תחביבים: חיה ונושמת מוסיקה, גולשת באינטרנט (תוך כדי שומעת מוסיקה), רבה אם כל מי שמזדמן... מוטו מזדמן: קשה... אה... לא יודעת לחיות את הרגע?... שאיפות לעתיד: ממש לא ברור... בלימודים אני גרועה ככה שאין לי עתיד כנראה שאני אגמור ברחוב...

liat Gi

New member
חח גם אני

שם: ליאת גיל: 16 וחצי (טוב נו יותר מחצי אבל למי יש כוח לחשב??) תחביבים: קניון סרטים טלוויזיה בנים (
) ים, אני חולה על היםםםם צבע אהוב: סגול וורוד מוטו: המממ...יש לי כמה אבל נבחר אחד, הראשון שצץ במוחי..זה לא הגיל זה התרגיל.

למעלה