התפקדות 2008 שם: תאריך לידה: חור מגורים: כיתה: נשיקה?
S ShinobiVsMe New member 1/1/08 #2 אני ראשון שם: אור תאריך לידה: 11/03/94 חור מגורים: ראש העין כיתה: ח' 2 נשיקה: אולי....בערך......אפילו לא הייתי צריך לצאת מהחדרXD
אני ראשון שם: אור תאריך לידה: 11/03/94 חור מגורים: ראש העין כיתה: ח' 2 נשיקה: אולי....בערך......אפילו לא הייתי צריך לצאת מהחדרXD
S spring92 New member 1/1/08 #3 ../images/Emo122.gif שם: דניאלה (אבך ידעתם את זה נכון?~.~) תאריך לידה: 11.4.92 חור מגורים: נתניה כיתה: י7 נשיקה? לא
../images/Emo122.gif שם: דניאלה (אבך ידעתם את זה נכון?~.~) תאריך לידה: 11.4.92 חור מגורים: נתניה כיתה: י7 נשיקה? לא
B Beyond Redemption New member 1/1/08 #5 נו טוב שם:נועם תאריך לידה:22.11 חור מגורים:נהריה כיתה:ט' נשיקה?חחח.אין><
X XnevermindX New member 1/1/08 #6 D: שם: טליה [טליע ] תאריך לידה: 27.12 חור מגורים: כפר ורדים כיתה: ח'3 נשיקה? נה
R RunningFromLions New member 1/1/08 #7 ../images/Emo110.gif שם: נחשו תאריך לידה: נחשו חור מגורים: נחשו כיתה: נחשו [לאלאלא אל תנחשו ] נשיקה? נחשו
../images/Emo110.gif שם: נחשו תאריך לידה: נחשו חור מגורים: נחשו כיתה: נחשו [לאלאלא אל תנחשו ] נשיקה? נחשו
P PerfectSP New member 1/1/08 #8 D: ../images/Emo190.gif שם: יסמיןD: תאריך לידה:16.12.1993 חור מגורים: צור הדסהD: כיתה:ט' נשיקה?
M mili2828 New member 1/1/08 #10 happy new year!../images/Emo210.gif שם: מילנה תאריך לידה: 28.11.92 חור מגורים: אשדוד כיתה: ט' נשיקה? נמשיך את מה שהפסקנו
happy new year!../images/Emo210.gif שם: מילנה תאריך לידה: 28.11.92 חור מגורים: אשדוד כיתה: ט' נשיקה? נמשיך את מה שהפסקנו
F FallOutGirl New member 1/1/08 #11 ../images/Emo80.gif שם: שחר. תאריך לידה: 22.3 חור מגורים: ראש העין. כיתה: י'. נשיקה? עם הכרית.
G gc המקורית New member 1/1/08 #12 ממ שם:דר תאריך לידה:12.12.93 חור מגורים:מושב הבונים כיתה:ט [4!!!] נשיקה?לא..:|
S Scream Heart Out New member 1/1/08 #13 :] שם: מורן תאריך לידה: 9.3 חור מגורים: פרדס כץ כיתה: ח' נשיקה? מה איתה?
U UndeaDragon New member 2/1/08 #14 חשוב!!!! להיכנס טוב זה לא כזה חשוב חח אבל עדיין תאריך לידה: 21.1.90 עוד 3 שבועות אז אני מצפה ממכם לזכור! חח
חשוב!!!! להיכנס טוב זה לא כזה חשוב חח אבל עדיין תאריך לידה: 21.1.90 עוד 3 שבועות אז אני מצפה ממכם לזכור! חח
O oODamnRegretOo New member 3/1/08 #15 ../images/Emo103.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר שכחתי
../images/Emo103.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר שכחתי
J JustEnoughToMakeIt New member 6/1/08 #17 ../images/Emo22.gif שם: דניאלאנס. Daniellence תאריך לידה: 28.1.93 וחסר שתישכחו . חור מגורים: רמתגן. כיתה: ט. נשיקה? עם המסך, ז"א, עם טרנס כי הוא הופיע שם.
../images/Emo22.gif שם: דניאלאנס. Daniellence תאריך לידה: 28.1.93 וחסר שתישכחו . חור מגורים: רמתגן. כיתה: ט. נשיקה? עם המסך, ז"א, עם טרנס כי הוא הופיע שם.
S Scream Heart Out New member 7/1/08 #20 הוו, מגניב XD חצי שהבית ספר שלי עברו לשם, שמות שלהם יגידו לך משהו? [אני מרמז, פרדס כץ..עם את מכירה ]