התפקדות החודש!

Hawkgirl

New member
התפקדות החודש! ../images/Emo63.gif../images/Emo1.gif

התפקדות החודש בנימת שנת לימודים חדשה ופוריה לכולם! D: בהצלחה לכל מי שחזר לבית הספר!
אישי: שם: גיל: תאריך יומולדת: עיר:
דיבוב: עברתי קורס באולפניי: מה דיבבתי: מה הייתי רוצה לדבב: מדבב אהוב: מדבבת אהובה:
אני והרשת: כמה זמן אני בפורום: תמונה [למי שרוצה]: מסן/סקייפ/אייסיקיו: כינוי בפייסבוק/מקושרים/כל רשת חברתית אחרת: פרופיל ביוטוב/פליקס/VEOH כל אתר וידאו אחר:
כללי: איך היה היום הראשון ללימודים: דבר אחד שאתם זוכרים מהיום הראשון: דבר אחד שהייתם רוצים לשכוח מהיום הראשון: לאיזו כיתה עליתם: לקצר או להאריך את החופש הגדול: קניתם תיק חדש?: קניתם משו חדש?: מה לקחתם לארוחת צהריים ליום הראשון: יש מורות חדשות?: *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Snake Bandage

New member
בסדר, נו, שיהיה

אישי: שם: שי גיל: בעוד חודשיים 22. תאריך יומולדת: 29.10 עיר: ירושלים דיבוב: עברתי קורס באולפניי: לא. מה דיבבתי: לא. מה הייתי רוצה לדבב: משהו. מדבב אהוב: לירון לב, האחים מגון (אני כבר לא יכולה לבחור ביניהם, הם מעולים במידה שווה) מדבבת אהובה: טליה ברקאי, מאיה בר שלום אני והרשת: כמה זמן אני בפורום: שנתיים אולי? תמונה: ככה אני מרגישה עכשיו. גיים אובר. סוף משחק. זהו. מסן/סקייפ/אייסיקיו: בפרטי. כינוי בפייסבוק/מקושרים/כל רשת חברתית אחרת: Shai Ravid בפייסבוק פרופיל ביוטוב/פליקס/VEOH כל אתר וידאו אחר: demonoflight ביוטוב. אין שם הרבה אבל מה שיש עושה אנשים שמחים. כללי: איך היה היום הראשון ללימודים: תדברו איתי בסוף אוקטובר, אולי אז תהיה לי תשובה. ותשאירו את החופש הגדול כמו שהוא, הורים סתם לא יודעים מה טוב להם.

AvishagChan

New member
התפקדות D: ../images/Emo175.gif

אישי:
שם: אבישג D:
תאריך יומולדת: 10.8.95
עיר: ראשון O:
דיבוב:
עברתי קורס באולפניי: נלס עם טליה 3>
מה דיבבתי: נאדה
מה הייתי רוצה לדבב: כל דבר יהיה טוב XD
מדבב אהוב: עידו מוסרי, לירון לב, עמי מנדלמן
מדבבת אהובה: טליה ברקאי, אורלי קטן, מאיה בר שלום
אני והרשת:
כמה זמן אני בפורום: שנתיים וחודש XD
תמונה [למי שרוצה]: נהה
מסן/סקייפ/אייסיקיו: בפרטי
כינוי בפייסבוק/מקושרים/כל רשת חברתית אחרת: בפרטי
פרופיל ביוטוב/פליקס/VEOH כל אתר וידאו אחר: Dirleri151 ביוטיוב
כללי:
איך היה היום הראשון ללימודים: נחמד P:
דבר אחד שאתם זוכרים מהיום הראשון: אהממ הכיתה והחברים החדשים O:
דבר אחד שהייתם רוצים לשכוח מהיום הראשון:המורה המזעזעת למתמטיקה =.= [שבסוף היא לא המורה שלי DDD:]
לאיזו כיתה עליתם: י'
לקצר או להאריך את החופש הגדול: להשאיר אותו כמו שהוא, הכי טוב
קניתם תיק חדש?: כן D:
קניתם משו חדש?: ברור, תיכון חדש והכל
מה לקחתם לארוחת צהריים ליום הראשון: אבא הכין לי חצי כריך עם חומוס P:
יש מורות חדשות?: תיכון חדש והכל... הודגש וקומבן באמצעות רוטב מייפל

amityosovich

New member
מתפקד!

אישי: שם: עמית יוסוביץ' גיל: עוד חודש 17 תאריך יומולדת: 12.10.93 עיר: ראשון דיבוב: עברתי קורס באולפניי: ג'פטו עם יפה גבאי, ונלס עם טליה ברקאי מה דיבבתי: המממ באופן כללי : קאמפ רוק, פוקימון 12, בייבלייד, ג'ורג' הסקרן, סטיץ', אי-שרדות, סיג'יי הדיג'יי, באטמן הנועזים והאמיצים , החייכנים, אלפרד חקירות, בן 10 כוח החייזרים, יש לנחש עם חן, כלבי המחץ, מנור, לו!, אעשה, דן מדען, קיד וקאט, ליגת סופר רשע, המפלצות של מאט, ננובוי, פוקימון 11, סוסלנד, הנוקמים הקטנים, ין יאנג יו, גארפילד וכוח החיות, קופים בחלל. מה הייתי רוצה לדבב: דמות נורמלית בסרט (כאילו אחת שמדברת בעד עצמהXD), או דמות ראשית מגניבה כזו בסדרה. מדבב אהוב: איך אפשר לבחור? עמי מנדלמן, עפרון אטקין, יורם יוספסברג, גלעד קלטר, לירון לב.... מדבבת אהובה: שוב איך אפשר לבחור? אורלי קטן, טליה ברקאי, ליאת הר לב, אורלי תגר, אורנה כץ. אני והרשת: כמה זמן אני בפורום: יותר משנתיים תמונה [למי שרוצה] : רוב הדמויות שלי.. מסן/סקייפ/אייסיקיו: בפרטי כינוי בפייסבוק/מקושרים/כל רשת חברתית אחרת: amit yosovich בפייסבוק פרופיל ביוטוב/פליקס/VEOH כל אתר וידאו אחר: dibuvim כללי: איך היה היום הראשון ללימודים: די סבבה. טקס וכאלה. דבר אחד שאתם זוכרים מהיום הראשון: השמחה מזה שיש לי 30 שעות דבר אחד שהייתם רוצים לשכוח מהיום הראשון: הבאסה מזה שיש לי 4 חלונות לאיזו כיתה עליתם: י"ב...O.O לקצר או להאריך את החופש הגדול: להאריך עד סוף החגים. גם ככה לא מספיקים ללמוד כמו שצריך. קניתם תיק חדש?: נופ. אבל החלפתי לתיק ישן חחח קניתם משו חדש?: מחברות וספרים וכאלה? מה לקחתם לארוחת צהריים ליום הראשון: סנדביץ' עם חומוס. האוכל בצפר הרגיל יש מורות חדשות?: לספרות רק

porky169

New member
הו וול../images/Emo134.gif

אישי: שם:ניר גיל:22 תאריך יומולדת:6.8.88 עיר:גינתון דיבוב: עברתי קורס באולפניי:ג'פטו מה דיבבתי:ניצנים מה הייתי רוצה לדבב:דיבובים מדבב אהוב:אבי פניני, יוני חן, איציק סיידוף, שמחה ברבירו, גיורא קנת, עמי מנדלמן מדבבת אהובה:אורנה לביא פלינט, אורנה כץ, אורלי קטן, עירית דגן, עירית שילה, מיקי קם אני והרשת: כמה זמן אני בפורום:וואלה, עוד חודשיים וזה יהיה 4 שנים, שזה גם הזמן שהפורום קיים... תמונה [למי שרוצה]: מסן/סקייפ/אייסיקיו:בפרטי כינוי בפייסבוק/מקושרים/כל רשת חברתית אחרת:nir bassan פרופיל ביוטוב/פליקס/VEOH כל אתר וידאו אחר:nirbas כללי: איך היה היום הראשון ללימודים:היה כיף! רק אתמול נפרדתי מהגן וכבר אני בכיתה א'! דבר אחד שאתם זוכרים מהיום הראשון:אמרו לנו שנלמד בלי סודות עם אלפי וגשש בלש וכו-לם! זה דווקא טוב, תמיד רציתי לדעת לכתוב (?) דבר אחד שהייתם רוצים לשכוח מהיום הראשון:בלתי אפשרי לאיזו כיתה עליתם:א', נשארו עוד 12 שנים יא מנאייק לקצר או להאריך את החופש הגדול:לקצר, כיתה א' זו הכיתה הכי כיפית!! קניתם תיק חדש?:אלא מה? קניתם משו חדש?:אמממ בדידים? מה לקחתם לארוחת צהריים ליום הראשון:גבינה בולגרית יש מורות חדשות?:מאיפה אני יודע? פעם ראשונה שלי פה...

CibiHeart92

New member
מנסה לקשר יותר למקום...

כי אתם פורום מאוד חברותי. פלוס דיבוב...
אישי: שם: נאקורי אופיר גיל: 22 תאריך יומולדת: 11.06.88 עיר:רמת גן, אבל רק מיום ראשון. XD דיבוב: עברתי קורס באולפניי: לא עברתי מה דיבבתי: לא דיבבתי מה הייתי רוצה לדבב: בטח איזו דמות שאני יצרתי... מדבב אהוב: אקירה אישידה, לירון לב. מדבבת אהובה: ג'ונקו מינאגאווה, מאיה בר שלום אני והרשת: כמה זמן אני בפורום: ...שבוע? רק הצטרפתי תמונה [למי שרוצה]: מסן/סקייפ/אייסיקיו: למבקשים בפרטי אם אפשר כינוי בפייסבוק/מקושרים/כל רשת חברתית אחרת: Nekori Ofir Ben Dor פרופיל ביוטוב/פליקס/VEOH כל אתר וידאו אחר: פרופיל הקיטאדאן? Nekoriyuki ביוטיוב, אם בא לכם לראות חבורה של צפוניים אוהבי יפן משוגעים עושים שטויות זה המקום בשבליכם כללי: איך היה היום הראשון ללימודים: תשאלו אותי באוקטובר P: דבר אחד שאתם זוכרים מהיום הראשון: הגעגועים להתרגשות של יום ראשון בבית ספר חדש ;; דבר אחד שהייתם רוצים לשכוח מהיום הראשון: סורי, אחרי ארבע שנים מחוץ לבית ספר זוכרים רק דברים טובים
לאיזו כיתה עליתם:...... D:; לקצר או להאריך את החופש הגדול: לקצר לבתי ספר יסודי, הילדים המסכנים כ''כ משועממים שהם מתקשרים אליי לעבודה לנסות לעבוד עליי בטלפון וחוטפים ממני צעקות. לתיכוניסטים לשמור ככה, הם צריכים לעבוד. קניתם תיק חדש?: אחרי שנקנה את הלפטופ P: קניתם משו חדש?: אההה..... קניתי קפה היום מה לקחתם לארוחת צהריים ליום הראשון: .-.; יש מורות חדשות?: *awesomeface* למה אני מרגישה שאני הכי זקנה פה?

porky169

New member
זה רק נדמה לך../images/Emo134.gif

יש פה מדי פעם יותר זקנים. יש פה גם כאלה בגיל שלך(כמוני)

וולפהרט

New member
היי, כבוד לזקנים

השאלון פשוט מכוון קצת אמ.... למי בבית ספר משום מהP: אני בת-חן, 25, מה שעושה אותי כמעט לזקנת השבט אבל יש אחד או שניים ששנה מעלי. ו... את ממציאה דמויות? אפשר לראות דוגמא?P: <אנימטורית

CibiHeart92

New member
דוגמא D:

זה ציור יחסית ישן אבל עדיין מהאהובים עליי. מה שכן אני חייבת לצבוע אותו מחדש, די השתפרתי מאז....וגם השגתי טאבלט...את זה צבעתי עם עכבר. XD את אנימטורית? D: אני הולכת ללמוד אנימציה השנה. איפה את למדת?

orel faiman

New member
ווואווו כל כך בא לי לצייר ככה ../images/Emo153.gif

אני חובבת לא מוצלחת לצערי אני מציירת אבל לא ככה... בא לי ככה ><"

וולפהרט

New member
ציור יפהP:

למדתי ב"חשיפה" של האוניברסיטה הפתוחה בכפר הירוק. איפה את תלמדי? את מתעניינת יותר בקלאסי או תלת? אני קלאסי

CibiHeart92

New member
אני חולת קלאסי

אני לא אוהבת תלת מימד בכלל. למרות שפיקסאר יכולים לגרום לי להתחיל.. XD אני אלמד בקאמרה אובסקורה

וולפהרט

New member
לא לא, לא להתאהב בתלת:X

וזו פקודה! אם תתמידי להשאר בפורום תהיי האנימטורית השלישית כאן. כי גם שי (Snake Bandage) לומדת- מתחילה שנה שניה. אני סיימתי את הלימודים לפני איזה 4, 5 שנים. קמרה אובקסטורה נשמע אחלה! שמעתי על המקום דברים טובים, ובגדול הוא נשמע לי שני בארץ אחרי בצלאל.

CibiHeart92

New member
שני אחרי?

הלוואי, יש לי שאיפות ממש גדולות O_O אני יודעת ששי לומדת אנימציה, היי שי! XD היא בערך היחידה מהפורום שאני ממש מכירה כבר שנים. (מתי רואים אותך שוב באמת?!) טוב לשמוע דברים טובים על קאמרה, אנשים גם אמרו עליהם דברים רעים בזמנו

למעלה