התפקדות ! גם אתם מריחים את סוף שנה?

2MayaN2

New member
חחח איך בא לי לפרוע לו את השיער../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

לא ידעתי שאומה ת'ורמן משחקת שם
מאי 2011 זה עוד שנה

כן זה נשמע קצת הזוי שייקח להם שנה לשחרר את

את הסרט כי הם צילמו לצלם ממש לפני איזה שבועיים (ואלוהים שיעזור כמה אנשים חיכו להם מחוץ לסט בבודפש
ואני מקנאה בהם ברמות קשות!!) אבל יש שמועה שרצה שהסרט ייצא בדצמבר 2010 כי יש מצב שהאולפנים מרגישים שיש להם קלף מנצח לקראת עונת הפרסים בתחילת 2011... כמה מעריצות אפילו מדמיינות מה יקרה אם אכן הסרט ייצא בדצמבר ומנסות לחשב את הסיכויים של רוב לקבל מועמדות לאוסקר על התפקיד הזה... בכל מקרה הכל שמועות נכון לכרגע למרות שאני ממש אשמח שהתיאוריה האחרונה שהעלתי כאן תהיה נכונה
רק תדמיינו כמה באזז זה שחקן שמוציא 3 סרטים בשנה... ובינהם אחד עם ערימת מוניטין כמו Bel Ami...

hodaya96

New member
יואו אם רוברט יהיה מועמד באוסקר..

לא אכפת לי שיהיה בצפר אני אראה את זה ויהי מה! אבל רוב ממש תותח.. שלוש סרטים בשנה אחת זה באמת יכול להיות עבודה קשה (טוב, אני לא בדיוק יודעת אבל בתור אחת שראתה כמה חומר חברה שלי צריכה ללמוד למחזמר אחד.. אני יודעת בערך איזה עומס יש עליו..)

../images/Emo45.gif לגמרי , רוב הרבה יותר חשוב מבצפר ../images/Emo6.gif

ו - 3 סרטים בשנה זה באמת המון עבודה ..

2MayaN2

New member
הגיוני שזה יצא בדצמבר 2010 ../images/Emo221.gif

אם הם רוצים שהסרט יהיה מדובר... זה יהיה גם לפני עונת הפרסים וגם לא הרבה זמן אחרי אקליפס,ככה שסביר להניח שהמוניטין של רוב לא ירד.

מתפקדת !! ../images/Emo195.gif

שם: נועה גיל: 14 מקום מגורים: אשדוד איך עבר החודש? סבבה כזה .. מהר בעיקר נהנים בפורום עד כה? עד מאוד
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שאני במקום שני מהסוףףףףף ! וזה גרוע . מעכשיו צריך להפציץ בהודעות חחח
משהו טוב שקרה לכם החודש: BD יצא
, ל"ג בעומרררררררררר שהיה פשוט מדהים , מלא יציאות וכאלה , וציונים טובים . משהו ממש רע שקרה לכם החודש: עמוס עמוס עמוס :\ ממבחנים עבודות וכאלה
, ציונים לא משו בתמטיקה .. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:היו הרבה דברים הזויים וקורעים החודש , היה חודש מעניין
תוכניות לחודש? ממ להשקיע יותר בלימודים , כי יש עכשיו מיצבים ואני חייבת , וכנראה הופעה של אביתר בנאי , ושל ריהאנה אם ייצא .. :)

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifאביתר../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

בשביל הופעה של ריהאנה לא צריך להתנדב? בהצלחה בלימודים:)

צריך , אני אני אולי מקבלת כרטיס ממישהו שרוצה

רק להתנדב ולא ללכת להופעה ..
תודה !

כי הוא בנאדם טוב והוא רוצה רק להתנדב ? ../images/Emo6.gif

הוא מתנדב בשביל ההתנדבות , לא בשביל הכרטיס . הוא בכלל לא אוהב את ריהאנה חחח

למעלה