התפקדות ! גם אתם מריחים את סוף שנה?

יובליOX

New member
מתפקדת :)

שם:יובל גיל:13 מקום מגורים:הרצליה איך עבר החודש? מעולה נהנים בפורום עד כה?ברור :) מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו?קצת התאכזבתי אבל לא נורא .. משהו טוב שקרה לכם החודש:-ואו , אני ממש לא זוכרת אבל בעיקרון אחותי נסעה לתאילנד והיא הבטיחה לי שהיא תקנה לי משקפיי שמש ודברים של דמדומים
-חדר חדש
משהו ממש רע שקרה לכם החודש:אין משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:לא זוכרת , אתמול היה ממש מצחיק , יום עצמאות היה ממש ממש כיף ,יציאות , היו המון דברים תוכניות לחודש?לעבור את כל המבחנים המטורפים שיש לנו בשלום

2MayaN2

New member
חחח דברים של דמדומים מתאילנדXD ../images/Emo221.gif

נשמע משעשע
בהצלחה במבחנים:)

|הצדעה|מתפקדת

שם:ענת גיל:13.8 מקום מגורים:עפולה איך עבר החודש? טוב נהנים בפורום עד כה?כן מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו?יפה,כל הכבוד משהו טוב שקרה לכם החודש:הייתה לי תחרות רכיבה(היום)
*למה אין סמיילי של סוס?* משהו ממש רע שקרה לכם החודש:בגלל דבר קטנטן(שלא ידעתי שמחשיבים)לא קיבלתי מקום שני
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:
נכנסה באמצע סרט שראיתי עם הכיתה.
תוכניות לחודש? לקרוא את שחר מפציע

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלא מצדיעים על אזרחי..

(חח הייתי חייבת..) אגב אני איתך בקשר לחתימה שלך..

2MayaN2

New member
גם סמיילי של ערפד אין../images/Emo3.gif ../images/Emo221.gif

*מוחה*

Karma Police3

New member
!!!!!!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

shaharEB

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם:שחר אדר! גיל: 14ותשעה חודשים:] מקום מגורים:ראשלצ: איך עבר החודש? לחוץ-מלא מבחנים :\\ נהנים בפורום עד כה?כןןןן!! מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אני מקום 9 נחמד לי =] משהו טוב שקרה לכם החודש: נגמרו כמה מבחנים! משהו ממש רע שקרה לכם החודש:ויש עוד בדרך =[ משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אתמול גיליתי שיש לי ביית את הספר מים לפילים!!!שרוברט משחק בסרט שייצא עליו! -גורל תוכניות לחודש? להצליח מאוד במתמטיקה!!! ולקרוא עוד :]

ליאתי1989

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo203.gifשאלה לגבי הספר החמישי..

בתחילת שחר מפציע יש תקציר כזה על סטפני מאייר וכתוב שהספר הבא שלה זה החיים הקצרים של ברי טאנר.. אבל הבנתי מהתגובות פה שיש עוד ספר שהוא מנקודת המבט של אדוארד..? הוא יגיע לארץ מתישהו?.. או אולי יש אותו איפשהו באינטרנט?..

סדר בבלאגן. השאלה הולכת לחזור על עצמה...

אז ככה: הספר החמישי בסאגה היה אמור להיות Midnight Sun שהוא בעצם הספר הראשון מנקודת המבט של אדוארד. קרה מה שקרה וסטפני הפסיקה לכתוב אותו באמצע. שוחררו 12 פרקים באתר שלה. הספר שכתוב בכריכה של "שחר מפציע" בכלל לא מתפרסם כספר בארץ אלא רק כגרסה באנגלית באתר ובגרסה מוגבלת בארה"ב... בספר מסופר על...
E זה בעצם החיים הקצרים של ברי. ה newborn שקרלייל השאיר בחיים. כל מה שקרה לה...

ולהדגיש: אלה לא ספרי המשך לסאגה!

אין ספרי המשך לסאגה שני הספרים הם ספרים מהצד... אותו סיפור מנק' מבט שונה. תודה לעדי על החידוד

2MayaN2

New member
ואם את רוצה לקרוא את 12 הפרקים ../images/Emo221.gif

של דמדומים מנק' המבט של אדוארד (MS) אז את יכולה פה:http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html כולנו תקווה שמתישהו סטפני תמשיך לכתוב ושהספר ישוחחר באופן רשמי,אבל לבינתיים זה מה שיש.

ליאתי1989

New member
../images/Emo203.gifחח תודה..

על ההסבר המפורט של מורן
וכמובן על ה-12 פרקים של מעיין

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifוואו במהדורות החדשות כבר מפרסמים

את הספר על ברי? איזה הזוי..

סול25

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: סול
איך עבר החודש? ממש ממש לאט! נהנים בפורום עד כה? ברור!
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שזאת התחלה דיי טובה בשבילי
חחחח משהו טוב שקרה לכם החודש: יומולדת, ציונים מעולים, גיליתי שיש לי טיול לירושלים [יששש סופסוף!! חיכיתי המון!] ועוד כמה משהו ממש רע שקרה לכם החודש: כל הגוף היה תפוס
, עייפות, -בצפר- משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: מה שרשמתי בסיכומי השבוע, ועוד מלא שאני לא זוכרת. תוכניות לחודש? יומולדת למלא אנשים חשובים

../images/Emo207.gif תמונה ראשונה מהסט של Bel Ami!../images/Emo13.gif

למי שלא יודעת מדובר בסרט שרוב סיים לצלם ממש לא מזמן גם כאן הסרט מבוסס על ספר (ואני בטוחה שמי שתחפש ברשת תמצא מה העלילה אבל לי אין כוח כרגע
סורי) בכל מקרה מדובר ככל הנראה באיזושהי דרמה תקופתית בתחילת המאה... לפי IMDB הסרט נכנס ממש אתמול לשלבי Post-Production ונכון לכרגע תאריך היציאה לוט בערפל... השמועות מתחילות בדצמבר 2010 ונגמרות במאי 2011. התמונות (שהן תמונה אחת פעם עם רק ופעם בלי
) עלו אתמול לדעתי אם זה הכיוון של הסרט במקום לקנות כוס קולה בכניסה כדאי לקנות דלי מים קרים.........
תלחצו כאן ותהנו

למעלה