התפקדות ! גם אתם מריחים את סוף שנה?

2MayaN2

New member
../images/Emo196.gifמתפקדת ../images/Emo221.gif

שם:מעיין גיל:16 ויותר מחצי
מקום מגורים:מרכז. איך עבר החודש?סבבה
נהנים בפורום עד כה?ברור
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו?שנמשיך כך
משהו טוב שקרה לכם החודש:רוק"צ (התמונה משם),30STM באים לארץ
,עברתי בהצלחה את המתכונת במתמטיקה ועוד כמה דברים
משהו ממש רע שקרה לכם החודש:הרבה לימודים שלא משאירים זמן לכלום. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:כל מיני דברים...הזיכרון לא משהוXD תוכניות לחודש? לימודים,לימודים וגם לצאת איפשהו באמצע....

ליאתי1989

New member
../images/Emo203.gifנוכחת! ../images/Emo6.gif

שם:ליאת גיל: 20+ מקום מגורים:אשקלון איך עבר החודש?בעיקר מעורב חח היו דברים טובים והיו פחות טובים פירוט בהמשך
נהנים בפורום עד כה?בהחלט! הפורום הפך לחלק בלתי נפרד משגרת היום שלי
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו?הופעתי בסטטיסטיקה האחרונה (פער ראשונה) אז אני מרוצה חח
משהו טוב שקרה לכם החודש:סגרתי טיול לתאילנד עם דודים שלי באוגוסט קצת לפני הלימודים.. סיימתי פסיכו'! חברים.. חגים.. משהו ממש רע שקרה לכם החודש:המצב הכלכלי היה על הפנים חח.. התערערתי לגבי העתיד (נשמע כבד חח) איזו מכללה ומה בדיוק ללמוד..
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:החיים שלי משעממים חח.. עבודה.. אכילת סרטים לגבי הלימודים חח.. אני חושבת שמה שהכי הוציא אותי מזה.. היה לקרוא את שחר חדש
הייתי רוצה את החיים שלהם חחח תוכניות לחודש?כמה ראיונות קבלה למכללות.. לקנות בגדים לקיץ! (עכשיו כשנכנסה משכורת חח) אולי למצוא עוד עבודה לשעות אחר הצהריים.. וכמו בכל חודש מחודשי השנה.. להכיר מישהו..
התמונה מיום העצמאות, מקווה שלא חפרתי..

2MayaN2

New member
וואי תאילנד..כיף לך../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

אני מניחה שזה די מוקדם להגיד תהניXD כשהכל רע,הכי כיף זה לברוח לספר טוב....
בהצלחה עם התכוניות

ליאתי1989

New member
../images/Emo203.gifתודה ../images/Emo13.gif

חח זה טוב לדעת את זה מעוד מישהו ולא לחשוב שמשהו לא בסדר איתי או משהו כזה..

2MayaN2

New member
חחח לא את שפויה../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

או ששתינו משוגעות

LuNi TaRi

New member
../images/Emo29.gif לא רלוונטי לסטודנטים ../images/Emo11.gif

שם:
טארי גיל:
23 איך עבר החודש?
סביל נהנים בפורום עד כה?
אלא מה, אחרת לא הייתי פה מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו?
אממ, לא ראיתי... משהו טוב שקרה לכם החודש:
אממ, אמממ, היה נחמד אתמול בעל האש עם חברים.... וכשהייתי לפני שבועיים בקיסריה אכלתי דג ממש טוב. כן, זה עצוב שאלה הדברים הטובים שלי. משהו ממש רע שקרה לכם החודש:
המעבדה שבוע שעבר הייתה ממש נוראית, ושהחליפו את המרצה בפיזיולוגיה, החדש פשוט גרוע. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:
זרקתי בטעות סכין ממש יקרה לפח והלכתי לחטט בזבל כדי למצוא אותה... ומצאתי!! תוכניות לחודש?
ללמוד, ללכת לבריכה, להחליט באיזה שפה לקנות את BD, פסטיבל הסטודנט

2MayaN2

New member
אוי נכון..יש בקורב יום הסטודנט ../images/Emo221.gif

הולכת להופעות שוות?:) חחח הסיפור על הסכיןXD

LuNi TaRi

New member
יש בטכניון ../images/Emo13.gif

תיסלם, שלמה ארצי וברי סחרוף. יש עוד כמה, יש פרסומות אפילו בפייסבוק.

LuNi TaRi

New member
הבעיה שאני רוצה לקרוא בעברית לפחות פעם אחת

באנגלית כבר קראתי פעמיים לקחתי מחברה, אבל אני לא מכירה אף אחד שקונה את זה בעברית אז אם אני לא אקנה לא אוכל לקרוא.... החלטה קשה

למה לקרוא בעברית? סורי שאני מציקה פשוט

אני לא רואה סיבה לקרוא בעברית אם התרגום גרוע... קראתי את כל הסאגה באנגלית בכלל לא מרגישה צורך (בעיקר אחרי ששמעתי את כל הטעויות שיש) לקרוא בעברית...

ליאתי1989

New member
../images/Emo203.gifמסכימה בהחלט! למרות ש..

אני קראתי רק את התרגום לעברית חח רק מהחשש שאני לא אצליח להבין באנגלית.. אם יש לך אפשרות לקרוא באנגלית לכי על זה! הפרויקט הבא שלי זה להשיג את הספרים באנגלית (או לקנות אותם אם לא תהיה ברירה) ולקרוא אותם

LuNi TaRi

New member
כדי לוודא שלא פספסתי שום דבר

תכלס האנגלית שלי טובה ואני לא חושבת שהיה משהו מהותי שלא הבנתי, וגם בדקתי במילון פה ושם, אבל רוב הזמן הייתי עצלנית ולא בדקתי כל מילה שלא הכרתי, ואני אדם חפרן שאוהב לדעת כל פרט קטן בקשר לספרים שהוא אוהב... פעם כשהייתי בחטיבה, היו שני בנים שאשכרה קראו ספר שאהבתי במיוחד כדי למצוא שאלות חופרות בקשר לפרטים לא קשורים, ואז הם באו אלי עם רשימה של איזה 20 שאלות ועניתי על כולן.... ככה אני, אני אוהבת לדעת הכל.

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifיש די הרבה ספריות שיש בהם את הסאג ../images/Emo221.gif

*הסאגה

LuNi TaRi

New member
יש באנגלית

בעברית עוד אין. וגם את האנגלית אי אפשר להשיג, כל שלושת העותקים של כל ספר מושאלים כבר חודשים, ואפילו אין רשימות המתנה, פשוט צריך להגיע ולקוות שהספר ישב על המדף ויחכה לך, ובתור מי שמגיעה הביתה מהאוניברסיטה פעם בשבועיים זה לא במיוחד פרקטי...

למעלה