התפטרות וימי חופש

מצב
הנושא נעול.

babaloba1

New member
התפטרות וימי חופש

התפטרות וימי חופש
שלום , אולי תוכלו לעזור לי בסוגיה הבאה: החלטתי לעזוב את מקום העבודה והודעתי למעבידי על כך חודש מראש כפי שנדרש ממני. בנוסף , יש לי 10 ימי חופשה לא מנוצלים. כעת מעבידי מעוניין להשאיר אותי בעבודה 20 ימים ובעשרת הימים הנותרים שפשוט אנצל את ימי החופש. אני לא מעוניין כלל לנצל אותם ב"כוח" אלא לקבל עליהם תשלום (מה שנקרא כמדומני "פדיון ימי עבודה") ולעזוב את עבודתי לאחר 30 ימים. מה אומר החוק במקרה הזה
האם ידו של המעביד על העליונה או שאולי לי שמורה ההחלטה
במקרה ואצטרך לצאת לחופש מאולץ אני חושב כבר לטוס ליותר מחודש , האם אני חייב לחזור מיד אחרי 10 ימים בשביל לעשות "טופס טיולים" מה שלא יאפשר לי לטוס או שאפשר לעשות זאת מראש ושכל הטפסים ותלוש המשכורת יגיעו בדואר וכך אוכל לטוס בראש שקט
בנוסף רציתי לדעת האם החודש שאני אמור לתת במקום העבודה נספר כחודש קלנדרי או כ 30 ימי עבודה בפועל
תודה רבה

המעביד יכול לחייב אותך לצאת לחופש.

התפטרות וימי חופש
שלום , אולי תוכלו לעזור לי בסוגיה הבאה: החלטתי לעזוב את מקום העבודה והודעתי למעבידי על כך חודש מראש כפי שנדרש ממני. בנוסף , יש לי 10 ימי חופשה לא מנוצלים. כעת מעבידי מעוניין להשאיר אותי בעבודה 20 ימים ובעשרת הימים הנותרים שפשוט אנצל את ימי החופש. אני לא מעוניין כלל לנצל אותם ב"כוח" אלא לקבל עליהם תשלום (מה שנקרא כמדומני "פדיון ימי עבודה") ולעזוב את עבודתי לאחר 30 ימים. מה אומר החוק במקרה הזה
במקרה ואצטרך לצאת לחופש מאולץ אני חושב כבר לטוס ליותר מחודש , האם אני חייב לחזור מיד אחרי 10 ימים בשביל לעשות "טופס טיולים" מה שלא יאפשר לי לטוס או שאפשר לעשות זאת מראש ושכל הטפסים ותלוש המשכורת יגיעו בדואר וכך אוכל לטוס בראש שקט
בנוסף רציתי לדעת האם החודש שאני אמור לתת במקום העבודה נספר כחודש קלנדרי או כ 30 ימי עבודה בפועל
תודה רבה
המעביד יכול לחייב אותך לצאת לחופש.
אתה לא יכול להכריח אותו לתת לך פדיון חופשה בתשלום. אני לא יודע לגבי טופס הטיולים. תשאל את המעביד אם הוא מסכים לחכות עם זה ולשלוח לך הכל בדואר. החודש שאתה אמור לתת כהודעה מוקדמת - הוא קלנדרי.

שיר ורד

New member
החוק לא מגדיר טופס טיולים

התפטרות וימי חופש
תודה רבה
החוק לא מגדיר טופס טיולים
זה נראה לי חוסר תום לב מצד המעביד אם ידרוש שתבוא ביום סיום יחסי עובד מעביד רק לצורך טופס טיולים, כאשר אתה מודיע לו שתשהה בחו"ל במסגרת חופשה שחלקה נכפה עליך על ידו. במקרה כזה, המעביד יכול לאפשר לך לבצע את טופס הטיולים ביום האחרון לפני החופשה, או לבצע אותו לאחר שתחזור מחו"ל. במקרה השני, המעביד יהיה רשאי כנראה לעכב כספים המגיעים לך (כמו פצויי פיטורים, תשלום בגין החושפה או יתרת דמי הבראה), עד למועד תשלום השכר שיהיה לאחר השלמת טופס הטיולים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה