התפטרות וימי חופש
התפטרות וימי חופש
שלום , אולי תוכלו לעזור לי בסוגיה הבאה: החלטתי לעזוב את מקום העבודה והודעתי למעבידי על כך חודש מראש כפי שנדרש ממני. בנוסף , יש לי 10 ימי חופשה לא מנוצלים. כעת מעבידי מעוניין להשאיר אותי בעבודה 20 ימים ובעשרת הימים הנותרים שפשוט אנצל את ימי החופש. אני לא מעוניין כלל לנצל אותם ב"כוח" אלא לקבל עליהם תשלום (מה שנקרא כמדומני "פדיון ימי עבודה") ולעזוב את עבודתי לאחר 30 ימים. מה אומר החוק במקרה הזה
האם ידו של המעביד על העליונה או שאולי לי שמורה ההחלטה
במקרה ואצטרך לצאת לחופש מאולץ אני חושב כבר לטוס ליותר מחודש , האם אני חייב לחזור מיד אחרי 10 ימים בשביל לעשות "טופס טיולים" מה שלא יאפשר לי לטוס או שאפשר לעשות זאת מראש ושכל הטפסים ותלוש המשכורת יגיעו בדואר וכך אוכל לטוס בראש שקט
בנוסף רציתי לדעת האם החודש שאני אמור לתת במקום העבודה נספר כחודש קלנדרי או כ 30 ימי עבודה בפועל
תודה רבה
התפטרות וימי חופש
שלום , אולי תוכלו לעזור לי בסוגיה הבאה: החלטתי לעזוב את מקום העבודה והודעתי למעבידי על כך חודש מראש כפי שנדרש ממני. בנוסף , יש לי 10 ימי חופשה לא מנוצלים. כעת מעבידי מעוניין להשאיר אותי בעבודה 20 ימים ובעשרת הימים הנותרים שפשוט אנצל את ימי החופש. אני לא מעוניין כלל לנצל אותם ב"כוח" אלא לקבל עליהם תשלום (מה שנקרא כמדומני "פדיון ימי עבודה") ולעזוב את עבודתי לאחר 30 ימים. מה אומר החוק במקרה הזה