הצעההתפטרות ודמי הבטלה
שלום, אחרי קצת יותר מ5 שנים אני מתפטר מהחברה האם אני זכאי לדמי אבטלה. החברה כעקרון לא יכולה לתת לי מכתב פיטורין(כדי שלא אתבע אותם אח"כ על פיצויים מלאים)אם אני לא זכאי לאבטלה מה אני יכול לעשות כדי כן לקבל את ההבטלה? תודה
בשמחההצעה
שלום רב אני מאוד ממליץ לפני כל צעד לשקול היטב את כל ההיבטים ולא להקלע למצב ללא מוצא דיני עבודה חשוב מאוד לפעול לפיהם על-מנת לא להינזק **באם אתה מעוניין אשמח להעביר לך פרטים של עמיתה שלי העוסקת בתחום תוכל לקבל דרכה טיפים והדרכה במידת הצורך אם אתה מעוניין - העביר לך פרטים במסר כל טוב
מה לגבי השאלות מישהו??מירה??התפטרות ודמי הבטלה
שלום, אחרי קצת יותר מ5 שנים אני מתפטר מהחברה האם אני זכאי לדמי אבטלה. החברה כעקרון לא יכולה לתת לי מכתב פיטורין(כדי שלא אתבע אותם אח"כ על פיצויים מלאים)אם אני לא זכאי לאבטלה מה אני יכול לעשות כדי כן לקבל את ההבטלה? תודה
מס תשובותהתפטרות ודמי הבטלה
תשובההתפטרות ודמי הבטלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.