התפטרות ודמי הבטלה

מצב
הנושא נעול.

ronenvak

New member
התפטרות ודמי הבטלה

התפטרות ודמי הבטלה
שלום, אחרי קצת יותר מ5 שנים אני מתפטר מהחברה האם אני זכאי לדמי אבטלה. החברה כעקרון לא יכולה לתת לי מכתב פיטורין(כדי שלא אתבע אותם אח"כ על פיצויים מלאים)אם אני לא זכאי לאבטלה מה אני יכול לעשות כדי כן לקבל את ההבטלה? תודה

הצעה

התפטרות ודמי הבטלה
שלום, אחרי קצת יותר מ5 שנים אני מתפטר מהחברה האם אני זכאי לדמי אבטלה. החברה כעקרון לא יכולה לתת לי מכתב פיטורין(כדי שלא אתבע אותם אח"כ על פיצויים מלאים)אם אני לא זכאי לאבטלה מה אני יכול לעשות כדי כן לקבל את ההבטלה? תודה
הצעה
שלום רב אני מאוד ממליץ לפני כל צעד לשקול היטב את כל ההיבטים ולא להקלע למצב ללא מוצא דיני עבודה חשוב מאוד לפעול לפיהם על-מנת לא להינזק **באם אתה מעוניין אשמח להעביר לך פרטים של עמיתה שלי העוסקת בתחום תוכל לקבל דרכה טיפים והדרכה במידת הצורך אם אתה מעוניין - העביר לך פרטים במסר כל טוב

ronenvak

New member
בשמחה

הצעה
שלום רב אני מאוד ממליץ לפני כל צעד לשקול היטב את כל ההיבטים ולא להקלע למצב ללא מוצא דיני עבודה חשוב מאוד לפעול לפיהם על-מנת לא להינזק **באם אתה מעוניין אשמח להעביר לך פרטים של עמיתה שלי העוסקת בתחום תוכל לקבל דרכה טיפים והדרכה במידת הצורך אם אתה מעוניין - העביר לך פרטים במסר כל טוב
בשמחה

ronenvak

New member
מה לגבי השאלות מישהו??מירה??

התפטרות ודמי הבטלה
מה לגבי השאלות מישהו??מירה??

מס תשובות

התפטרות ודמי הבטלה
מס תשובות
עפ"י חוק עובד מתפטר לא זכאי לדמי אבטלה ותשובה יותר מעמיקה ופתרונות לעניין תוכל לקבל בהפנייה שהעברתי אלייך

תשובה

התפטרות ודמי הבטלה
תשובה
פנה לפורום דיני הביטוח הלאומי. זו המומחיות שלהם

מצב
הנושא נעול.
למעלה