התעללות בסוסים ביפו

התעללות בסוסים ביפו

מקרה התעללות בסוסים ביפו, המקרה הועבר לידיעתו של השר לבטחון פנים, מר גדעון עזרא. התקשרו אל אתי אלטמן, דוברת "תנו לחיות לחיות" מהמוקד העירוני 106, ודיווחו לה, כי ב-12 בדצמבר התקבלה קריאה במוקד העירוני ובמשטרת ישראל, על שני סוסים שהוכנסו לתוך מוסך פרוץ ולא מתפקד ברחוב פוריה 5 ביפו. הפיקוח העירוני והמשטרה הגיעו למקום, ראו את הסוסים,לא עשו מאומה ועזבו את המקום. ב-15 בדצמבר התקבלה קריאה נוספת במוקד העירוני וכן במשטרת ישראל, שאחד הסוסים כבר שוכב מת. אלטמן הזעיקה את המשטרה פעם נוספת, ומה שמפליא הוא שרק כשבמקום שכב פגר, הביאו במהרה מנוף לפנות את הגוויה. וכן, נתנו לעבריינים שאחראים לרצח הסוס להוציא ולקחת את הסוס השני, שוודאי ימות בעוד מספר ימים אחרי שיעבור ייסורים דומים. אתי אלטמן דוברת ומייסדת "תנו לחיות לחיות"

einav2h

New member
למה אי אפשר לתבוע את המשטרה?

הם בעצמם עוברים על חוק צב"ח, ולא עושים את עבודתם

einav2h

New member
דייוויד, אף אחד עוד לא ניסה את זה

והמשטרה היא לא מעל החוק. כל העיקרון של הפרדת רשויות הוא שיהיה פיקוח על כולם. לדעתי אחת העמותות צריכה להרים את הכפפה. כל הזמן הולכים לבג"צ בנוגע לכל מיני חקיקות, אבל אף אחד לא אומר כלום על הרשות המבצעת. מה עוזרות כל החקיקות אם אף אחד לא אוכף אותן?

b0redavid

New member
אני מסכים איתך לגמרי, פשוט האמונה

שלי במערכת החוק במדינה אבדה מזמן. המשטרה כאן לדעתי, היא משהו שאני הייתי מגדיר כמ"מאפיה חוקית".

einav2h

New member
לא אמרתי שיש לי אמונה שזה יצליח

אבל אם לא ננסה, בטוח שלא נצליח ואם ננסה, יש סיכוי כלשהו שאולי נצליח. כך ששיווי המשקל נוטה לאפשרות השניה

למעלה