התנכלות

התנכלות

אתמול אחרי 21 יום של ג' בעקבות ניתוח חזרתי לבסיס. הגעתי למרפאה לבדיקת רופא ונאמר לי שמשהו לא תקין וקיבלתי הפניה דחופה לבית חולים בו עברתי את הניתוח. שם קיבלתי עוד 5 ג'. כשיצאתי משם התקשרתי למפקדת שלי שחיכתה בציפייה שכבר אחזור לבסיס והיא תוכל להפיל עליי שלל של תורנויות ועבודה. היא נשמעה כועסת. אני מפחדת שכשאחזור בשבוע הבא, היא תתנכל לי אם זה ביחס האישי ואם זה בתורנויות, עבודה, וכדומה. מה עושים במצב כזה ?

לביאה ה

New member
אולי כדאי...

לך להתקשר אליה ולדבר איתה בטלפון על הנושא. תראי התעניינות במה שקורה ותשאלי מה חדש ואם קרו דברים מעניינים. תנסי להראות שלא הוצאת את הגימלים האלה בכוונה... נראה לי שזה יגרום לה להבין את המצב ואולי להוציא ממנה טיפת אנושיות.
בכל מקרה- תרגישי טוב.

שאלה

את שוטרת צבאית ??? או שאת שוטרת במשטרה כחולה ??? דרך אגב יש סוגים הרבה יותר חמורים של התנכלות, את מצידך תעשי מה שהיא אומרת לך ותבצעי את העבודה שלך על הצד הטוב ביותר. נראה לי שעל התנכלות מהסוג הזה את לא יכולה לקבול אותה....

אזרח111

New member
לא רק שהיא לא יכולה לקבול.

אני לא מבין בכלל איפה ההתנכלות? שתחזור ותשלים את העבודה שלה. הגיוני וצודק

idos2

New member
את העבודה כן.

למרות שגם כאן אני בטוח שחלק מהעבודה שלה היו יכולים לתת לאחרים לעשות. תורנויות למיניהם לא.

danielo18

New member
אי אפשר לעשות את זה...

זה נורא סובייקטיבי. החיילת יכולה לטעון שמתנכלים לה, אבל המפקדת יכולה לטעון שהיא עושה את התורנויות שלה כחיילת..

אני לא

שוטרת צבאית ולא שוטרת כחולה. אני משרתת בקריה, בחיל האוויר במח' בה יש המון אזרחים שהם עובדי צה"ל והם מרשים לעצמם להתנהג כמו אנטיפטיים. הרעיון להתקשר היה נחמד, אעשה את זה עוד הערב.

ועוד דבר נוסף...

יש לי מחר ביקור בית קטן. מש"קית נפגעים באה לבקר אותי ולהביא לי
נחמד. היא נשמעת ממש חמודה, וזה ממש כיף שמישהו באמת מתעניין ודואג אבל מישהו יודע איך היא הגיעה אליי? כלומר כיצד הם מתעדכנים בחיילים שהם בג'?

ד נ ע

New member
המ.. דו"ח 1 !!

מן הסתם כל בוקר בצבא יש התפקדות יחידתית לשלישות, משם המידע הרלוונטי יוצא לגורמים הרלוונטים.

corrupt

New member
לא

כי דו"ח 1 לא מהווה עוגן, לצערי. דו"חות מאושפזים / רמ2 / שוהים / ימי גימלים מוזנים [מעל כמות מסוימת]. אלה האוכלוסיה הרלוונטית, לא חייל שיש לו 3 גימלים בבית...

תתפלאי

שבצבא רודפים אותך ויודעים איפה את לא משנה אם את בגימלים או בקטע אחר!!! אני אתן לך דוגמא עליי למשל... יצא לי להיות בקורס מסוים וכמה גורמים מצאו אותי שם אין לי שמץ מאיפה להם שהייתי שם, כי ביררתי וביחידה שלי אמרו שלא נתנו עליי פרטים!!

corrupt

New member
חחח

גם אני יכול "לברר עלייך פרטים", או כל אחד אחר שיש לו הרשאה לראות את כל הצבא, או פיקוד מסויים. יש קובץ רישום אישי שמכיל את כל המידע על כוח האדם בצבא, לפי מה שמזינות היחידות + רשימות משרד הפנים, ביקורת גבולות ועוד גופים ממשלתיים. לאו דווקא כי מסרו עלייך.

MaD-d0g

New member
איזה קטע

גם אלי היום התקשרה משקית נפגעים... מה היא אמורה להיות קשורה אלי ? כאילו... אני סתם בגימלים... אני בכ"ז נושם בכוחות עצמי :)

Daina

New member
גם אני בקשרים עם מש"קית נפגעים

אחרי שבועיים ג' הצבא שולח אותה לביקור ראשון ואם היא נחמדה ויש לה זמן היא גם חוזרת... בכל מקרה היא אמרה שהיא תשתדל... תכלס זה ממש טוב, גם זה נותן הרגשה טובה כזאת שלצבא איכפת ממך וגם היא עוזרת בכלמיני בעיות. אני הייתי צריכה להשיג 103 מחברון והרופא פשוט לא שלח אותו אז היא התקשרה ודאגה שהוא ישלח לי.

למעלה