התמסחרות מגעילה

התמסחרות מגעילה

מה שקרה לדאבליו דאבליו אף, זה הניסיון של מקמאן שהכל יהיה מהר ועכשיו, וכמה שיותר... הקרבות המצחיקים בין הwcw,ecw wwf פשוט מצחיקים ומגעילים ביחד, כשתמיד עושים את ה2 דאבליו אף, לקורבן התמים שנפגע ע"י הליגות האחרות. הילדים של מקמן מוצגים כפושעים ששונאים את אביהם, כל שבוע עובר מתחרה ליגה, ואף מתחרה חשוב כמעט לא נשאר..... הטורנירים הטובים איבדו את טעמם( ראיתי רויאל ראמבל לפני כמה שנים שבו נכנס מתחרה ו6!!! אנשים קפצו מעל החבלים!!!!! רק כדי לברוח מה"איום" הנורא, וגרמו לי לרצות לבכות, שבאמת הזמנתי(בכסף!!!)את הדבר הזה... אז ברצוני לדעת- האם זה הולך להיות על ה2 דאבליו אף של היום- כי על זה אין לי ממש רצון וסיבה לדבר- אלא על הישן שבו הכל היה מושלם- בימים שמקמן היה רק שדר, אחד שלא מעיף ומשפיל את ברט הארט אחרי שהרג את אח שלו(במציאות) אחד ששומע שמצבו הנפשי של יוקוזונה קשה, אז מפטר אותו(חודשיים אח"כ נפטר), אחד שמוסיף 4 טורנירים חסרי חשיבות בשנה(!!!), גורם לכל מתחרה מוכר לעבור לwcw כדי לברוח ממנו, ואז הוא קונה את הwcw, אולי לגרום לנפילתם?? אני זוכר במיוחד את הימים הישנים של 2 דאבליו אף של 94-98/9...עד כאן זכרוני, מוכנים??.

חולוני

New member
אני איתך בן !

אתה צודק בהחלט, ה WWF נהיה ממש מגעיל בזמן האחרון..ואפילו שיש לי אפרות לראות בלווין..אני כבר בקושי צופה..רק מתי שיוצא.. גם אני אוהב בעיקר את התקופה הישנה..שלא היה WCW עדיין..והיה WWF אחד גדול עם כולם ! איפה הימים ההם שבהם לא הייתי מפסיד אף תוכנית והייתי מקליט את כל האירועים החשובים ומכין קלטות מראש ? ( רסלמניה, רויאל ראמבל, סאמר סלאם, קינג אוף דה רינג )..איפה הם ? ובן, אני שמח שיש לך זכרון טוב בכל הקשור ל WWF כי אני כבר לא הכי זוכר את כל הפרטים..אני שמח שאתה זוכר הכל ומכיר את כולם..
ורגע מה זה הסיפור הזה שברט הארט הרג את אחיו של מקמן ? ספר לי בבקשה. ובאמת המקמן הזה מגעיל והוא הרס את כל העסק. הכל התחיל מהיום שבו האלק האגן, הסמל של ה WWF ל WCW מאז הכל התמוטט..עד אז הכל היה מושלם באמת ! ותגיד לי, ממה יוקוזונה נפטר ? ומאיזה שנה אתה צופה ב WWF ? אני התחלתי מכיתה א´...והקרב שגרם לי לצפות ברסלינג היה, היה כמובן הקרב בין האנדרטייקר לגונזאלס כמו שכבר סיפרתי..מאותו יום התאהבתי באנדרטייקר ובערך עד 96 אפילו יותר לא פיספסתי פרק.. והמשכתי בעצם לעקוב עד 99...ומאז ערוץ 5 כבר התחילו לחפף עם השידורים ודי הפסקתי לעקוב..ורק בחודש האחרון שמתי לב שה WWF משודר ב YES אז התחלתי לצפות שוב, אבל לא בהתלהבות של השנים 92-96 !!

אח של מקמן חי ושלם

אח של ברט הארט דווקא לא מקמן הכין תעלול מסוכן(לא אשמתו, זה זה ש2 דאבליו אף חייב להיות מדהים) שבו הוא מגיע בכזה מוט או חבל כמו רכבל שיכניס אותו לזירה אך הארט נפל מזה וצלל אל הריצפה ואל מותו וככה נעלם מתאבק גרוע בהחלט אבל השוק והאיבה ליוו את 2 דאבליו אף הרבה זמן יוקוזונה מת מהתקף לב במלון שלו כשהוא שוקל 341 ק"ג... אני התחלתי לראות גם מתקופת רסלמניה 9 טיפה לפני, כשהייתי בן 6 או 7

OBS

New member
סליחה?!

אתה טועה בנאדם אתה יודע שאני לא נגד אף אחד כאן אבל שים לב למה אתה כותב וינס מקמהון(ולא מקמן) הוא דווקא בסדר כולם יודעים שהוא בסדר עם הילדים שלו זה רק סטורי ליין(כמו הכל) הרויאל ראמבל האחרון היה מצויין(מה שהיה עם אוסטין בסוף וזה שקיין נשאר כמעט עד הסוף) ואיך הגעת הליגות הקטנות לא דופקות את הWWF ראית מה אנגל עשה לאוסטין? ומה רוקי עושה לבוקר-טי ולשיין?(ויש עוד דוגמאות כמו ג´ריקו והאייפיאיי) עם לא שמת לב הליגה מצויינת תסתכל את מי הם הביאו את רוב ואן דאם וטג´ירי שתי כשרונות ענקיים שכל קרב שלהם מהנה זה לא היה בWWF הישן המקסימום היה שם לקצת ידע באומנות לחימה היה יוקוזונה(סומו) ווינס לא פיטר את יקוזונה יוקוזונה בגלל בעיותיו הנפשיות החליט לפרוש וברט יצא מהליגה אחרי סדרת ההשרדות ב97 וינס לא פיטר אותו(זה היה רק סטורי ליין עם לא הבנת) ומה שקרה עם אוון קרה שנתיים אחרי הוא לא העליב את ברט אחרי מות אחיו ובטח לא פיטר אותו כי ברט היה בWCW. וינס קנה את הWCW לא כי רצה להפיל אותה כי רצה להרוויח כסף ווינס גם ששידר היה בעל הליגה. שחכתי להזכיר שוינס לא הרג את אוון זו היתה תאונה התכנון היה שאוון יעשה אומגה לזירה ובגלל רשלנות של אנשי ביטחון החוט נקרע והוא נפל ומת ואגב התרגיל הזה עם האומגה גם נוסה עם סטינג בWCW ועם עוד אחד שאני לא זוכר מי הוא. אז שים לב מה אתה כותב.

x-cool

New member
אני גם רוצה להגיב

אני התחלתי לראות דאבליו אף מגיל שלוש והפסקתי ואחרי שנתיים ראיתי שוב ראיתי בערוץ חמש ועד היום אני רואה ובראט הארט לידעתכם מתאבק עדיין בקנדה אם האחים שלו .

למעלה