התמכרות לדיאט קולה

over120

New member
התמכרות לדיאט קולה

חבר'ה שלום.. חבר שלי מכור לדיאט קולה !! אני לא חושבת שהוא מודע לעניין ואני מעירה לו הרבה וזה לא עוזר... הוא שותה בין 2 ל- 3 ליטר דיאט קולה ביום!! לא יאומן.. ולא תגידו שהוא שותה דיאט קולה איכותית - הוא שותה ח#% - דיאט סופר דרינק!! נו בחיי.. מה עושים?? אני לא בקיאה בנזקים (אם בכלל) שזה עושה לגופו, אז אשמח אם מישהו יאיר את עיניי ואולי אצליח לעורר את הבחור.. תודה רבה

shanhen

New member
דיאט קולה

אני לא יודע אם השאלה רצינית, התשובה בהחלט כן. המשקה היחידי שראוי לשתות בכמות של 2-3 ליטר הוא מים. כל דבר אחר עלול להיות מסוכן. בקולה יש כמות לא קטנה של קופאין, סם מעורר שצריכה שלו בכמות סבירה אינה מזיקה. אך צריכה מוגברת יום יומית בהחלט עלולה לגרום לבעיות. אני לא חושב שניתן ממש להתמכר לכך, אך הנזק אינו רק בהתמכרות אלא נזק לגוף. כשמדובר במשקה דיאטטי הנזק גדל עוד יותר שכן הוא עשיר בממתיק שגם למי שלא רגיש מוטב לא לצרוך יותר מדי. בקיצור, תמסרי לחבר שלך שלטובת בריאותו מוטב שיעבור למים, וכמה שיותר מהר. נחום

over120

New member
אני לא יודעת איך..

איך לגרום לו להפסיק לשתות כל כך הרבה.. הוא לא אידיוט והוא יודע שזה לא בריא, אבל אני לא מצליחה למצוא משהו שיזעזע אותו כך שזה יגרום לו לרדת בכמויות.. תודה על התשובה בכל אופן

shanhen

New member
מה שלא בא בראש יבוא ברגליים

לפעמים הידע לא מועיל, הוא יודע אבל עושה ההפך. שתי הצעות לניסיון: 1. גישת ההפחדה - מה שעושים לפעמים לילדים, שמים שן (חלב) שנפלה בתוך כוס קולה. משאירים כמה ימים והשן פשוט נעלמת. 2. שיטת "הרגליים" - פשוט לעבוד קשה. לצייד את החבר שלך בדפדפת ועט. כל פעם שישתה קולה ירשום במחברת מתי שתה, כמה שתה, עם מי שתה ואם אפשר, לאיזה צורך, יש להניח שבסוף או שיזרוק את הקולה או שיזרוק את הדפדפת... נחום

למעלה