התלבטות...

הדס100

New member
התלבטות...

אני מתלבטת אם להתערב או לא, למרות שאני יודעת שלא כדאי... אמא שלי שותה בזמן האחרון, לא כל היום, ולא כ"כ הרבה, אבל שתי כוסיות יין גורמות לה להיות דיי, איך נאמר את זה, שיכורה. זה לא שהיא מתחילה להשתולל או משהו, אבל היא מתחילה לריב עם אבא שלי (ולא שהיא שותה כל יום, ממש לא) ואתמול נשברה לה כוסית, או שהיא שברה אותה, לא יודעת. למרות שיש לנו יחסים די פתוחים ואני יכולה לומר לה מה שבא לי, אני מרגישה שאולי זה לא ענייני. אני לא רוצה לדחוף את האף שלי. אבל זה מפריע לי. אולי אני נשמעת שיפוטית מדיי, אבל אני לא שותה ולא מעשנת ומאוד קשה לי לקבל את העובדה שמישהו, בעיקר אמא שלי (אפילו שאני כבר גדולה...) מתנהג ככה...

אורלי_ל

New member
הי ../images/Emo13.gif

את יכולה לשאול אותה מה קורה ואם משהו מטריד אותה בזמן האחרון... להראות אכפתיות. בשופ פנים ואופן לא להעיר לה על השתיה שלה, לדעתי.

senci

New member
שלום הדס

אכן מצב קשה אבל דרכי להתמודד עם דברים כאלו (גם מתאים לצעירים שגרים אצל הוריהם עדיין) היא פשוט לעבוד עם עצמי אני תמיד חשבתי שככל שאנחנו משתפרים כך הסביבה שלנו משתפרת איתנו אם אנחנו מייצגים את השפיות הסביבה מתחזקת מאיתנו אפילו הצעירים שלכאורה אין להם הרבה זכויות לקבוע להוריהם מה לעשות גם להם יש את המקום שלהם אבל הגישה של ללכת לאימך ישירות לא תהיה נכונה גם אם היית בוגרת לכאורה ובעלת משקל משמעותי של ניסיון חיים עדיין אל לך לפנות ישירות אולי הדרך שלי תיראה לך ארוכה וקשה אבל האור בסופה יהיה קורן ומקרין אהבה ותקווה מקווה שתוכלי להחזיק מעמד בקשיים שבדרך ואשמח לסייע במידת האפשר אור ואהבה סנסי.

למעלה