התלבטות שנוגעת לכולנו

שקדייה

New member
התלבטות שנוגעת לכולנו ../images/Emo4.gif

הי, נתחיל בזה שכולנו מסכימות שהפורום מקסים, כייפי ומלא אינפורמציה שימושית. והרי הבעיה: נורא בא לי לשתף בכל דבר ועניין לגבי מה סגרתי, איך ואיפה אבל אני די מפחדת... אני מפחדת לחשוף את המקום והתאריך מסיבות בטחוניות. מה אני צריכה כל מיני אורחים לא קרואים בחתונה? אם זה סתם איזה תמהוני אז ניחא.. אבל עכשיו מדברים על זה שארגוני טרור שואבים מידע (בעיקר על צעירים והרגלי הבילוי שלהם) מהפורומים והצ´אטים באינטרנט... מפחיד!!!! רק כדי לשים דברים בפרופורציה, אז מי מכן שהשתתפה אי פעם במפגש פורום (לא משנה איזה) אף פעם לא סוגרים פרטים מעל גבי הפורום, תמיד במסרים ובמיילים... אז אם אנחנו כל כך מודעים לבטחון כשמדובר במפגש חברתי אז מה לגבי החתונה? ה-ארוע של חיינו? אז אני מתה לספר- אבל מפחדת. אז החלטתי לחשוף רק את המקום או רק את התאריך ועכשיו אני שוב בבעיה כי קשה לי להחליט איזה מהם? הרי יש המון מה לדבר על המקום מצד אחד והמון על ההתרגשות ככל שהזמן קרב מצד שני... מה דעתכן? נ.ב סליחה עם הלחצתי מישהי, אבל זו באמת שאלה שכדאי לחשוב עליה, לא?

14042003

New member
אני לא חשבתי על פחדים כאלו...

אבל אצלנו בגן יש שומרים בכניסה עם רשימות מוזמנים ולא מכניסים משהו שאינו רשום ללא אישור!!!

gmgy

New member
שקדייה -- מסכימה איתך לגמרי

כשהתחלתי בפורום רשמתי את כל הפרטים על החתונה המתקרבת. הוספתי פרטים כל פעם שסגרתי מקום/קייטרינג וכו´. לפני החתונה ממש רעד לי הפופיק בגלל שנתתי המון פרטים. למזלי (חמסה חמסה עיגולים עיגולים חם חם היום) לא קרה כלום אבל אי אפשר לדעת. אני פחדתי לא מאנשים שאין להם אישור ורוצים להסתנן כדי לגנוב אוכל, פחדתי ממשהו הרבה יותר גרוע
הצעה שלי - תני פרטים כללים. למשל -- אני מתחתנת ביוני וכו´.

Intensity

New member
נראה לי...

שהמחבלים גם ככה יכולים להיכס לאירוע, כל ערב אולמות יש אירועים, להם נשאר רק לבחור מקום זהו, לא אכפת להם של מי החתונה

keren1877

New member
תשמעו, אני שוב בעמדת מיעוט...

אני חושבת שאנחנו קצת נוטות להקצין את המצב. נכון שהמצב גרוע, אבל מי שרוצה לחבל, לא יחכה חצי שנה או כמה זמן שצריך כדי לבוא דווקא לאירוע שלנו... הם בוחרים במקום אקראית על סמך אבטחה לקויה וקלות הגישה למקום. הם לא ישבו ויקראו בפורום מתי "כדאי" להם לחבל... כנ"ל לגבי מסתננים למיניהם- אם הם זקוקים לאוכל חינם, הרי שבוודאי אין להם אינטרנט ופנאי לחפש דווקא בפורום שלנו איפה אנחנו מתחתנות- הם עוברים ליד מקום אירוע ומנסים להיכנס- הצליחו, יופי, לא הצליחו- הם יעברו למקום הבא... אז אולי לא ניתן את כל הפרטים בבת אחת, כמו לציין בדיוק איפה, מתי, כמה ולמה, אבל אני חושבת שזה לא יכול להזיק אם נדווח, לאחר שדיווחנו על מקום ותאריך, כל אחד בפעם נפרדת, על מה שסגרנו. אני לא חושבת שמיהו "עוקב" דווקא אחרי ההודעות שלנו, ובאמת למה? חסרים מקומות לפגע בהם? חסרים מקומות לקבל בהם אוכל חינם? אני משוכנעת שגם אם מישהו ינסה להסתנן לאירוע שלנו (חס וחלילה, כמובן), הרי שזה לא יהיה משום שהם בלשו אחרינו בפורום, כי אם משום שהם עברו במקום ורצו להשיג משהו.

Marinka78

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת

נשאר לי רק להוסיף, שלא חסרות לנו דאגות, בטח לא לפני החתונה. אז להוסיף עוד בכוח? חבל! לשנות משהו סביר להניח שלא תוכלנה, מכל הסיבות שקרן ניסחה כל כך יפה. אז למה לחשוב על זה בכלל? החיים יפים !
ולסיום יש איזה קטע שרציתי לצרף: In this life there are only two things to worry about. Either you will be rich or poor. If you are rich, there is nothing to worry about. But if you are poor, there are only two things to worry about. Either you will be healthy or sick. If you are healthy, there is nothing to worry about. But if you are sick, there are two things to worry about. Either you will live or you will die. If you live, there is nothing to worry about. If you die there are only two things to worry about. You will either go to heaven or to hell. If you go to heaven, there will be nothing to worry about. If you go to hell, you´ll be so darn busy shaking hands with all your friends, you won´t have time to worry . ! ! !

שקדייה

New member
מה אני פרנואידית?

האמת, הרגעתן אותי קצת, אבל עדיין אני חוששת... כמו שאמרתי לא מזה שמישהו יתפלח לי לחתונה ויגנוב פולקע- זה מבחינתי- אהלן וסהלן.. אני פוחדת מהנורא מכול- אתן יודעות מה... זה לא נכון בפירוש שפיגועים נערכים אקראית, מחבל תמים יוצא לחפש ריכוז אוכלוסיה.. לא! הם יודעים טוב מאוד לאן הם הולכים... לא הייתי בכלל חושבת על כל הסיפור הזה אלמלא הקטע של מפגשי פורומים (במקרה יש היום בצהרים מפגש של פורום אחר שאני פעילה בו בתפוז וזה הדליק לי את הנורה האדומה)- איזו חשאיות, איזה מסתורין- הכל במסרים מחשש לחדירת גורמים זרים. טוב, אולי אני באמת קצת פרנואידית... שקדייה

shelycat

New member
בנות רק רציתי להאיר/להעיר

את עינכן לסכנה ממשית יותר בחשיפה של יותר מידיי פרטים מזהים כמו מקום ותאריך החתונה. חשיפה הן של מקום החתונה והתאריך של החתונה מאפשרת די בקלות לאתר מי אתן ומי משפחותיכן(וכך לאתר איפה אתם גרים),מה שאולי לא ממש מפריע לכן אבל יש כזאת תופעה של גניבות בבתים של בעלי שמחה כשיודעים שהם באותו היום לא בבית ונראה לי שזאת תופעה מפחידה וריאלית יותר ממחבלים/פיגוע בארוע שלכם.

../images/Emo2.gifדי! נהיה פה ממש

מפחיד
וצרת כאן תחושה קיצונית מידי שיש להישמר ולהתחבא, כי הסכנה הבאה היא רק מעבר לפינה - והרי אנחנו יודעות (כישראליות שחיות תחת "המצב" כבר כמה שנים) - שאו שדברים קורים, או שלא, ואין דרך ממשית להתגונן בפניהם, ובטח לא להפסיק לחיות, או לפגום בהנאות הקטנות של חיינו, ושל חתונתנו. אז cheer up - הכל יהיה בסדר, וגם מחר תזרח ה
!

למעלה