השאלה שנשאלה: כיצד עלי להתמודד עם התלבטותי בכל הקשור לחידוש הקשר עם האחות תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה: הווה - המאהבים עיצה - אביר המטות תוצאה - ארבע החרבות מחכה בקוצר רוח לשמוע, לא רוצה להתלבט יותר...
בין העבר איתו וזה משפיע על הפריסה-בהחלט משפיע לבין מה שאת מקווה שיתרחש באמצעות חידוש הקשר איתה. את מקווה גם לקשר איתה וגם לקשר איתו. זיכרי שבפריסה תת המודע שלך מדבר. מה שיש לעשות הוא ליזום. ליצור קשר אבל לא כדי לפטפט, אלא להיות מעשית. אני מציעה ש.. שמעתי ש... אפשר לעשות את... כל זה קשור לרקע שכתבת לי לגביה ולגבי עיסוקה. קחי בחשבון שהיוזמה שלך ליצירת קשר. תתקבל בתגובה לא נלהבת במיוחד אך היא לא תגיד לך לא. כל זה יוביל אותך לימים של שקט ושלווה שמתוכם תמצאי שבס"ה את היא זו שראויה לאהבה והערכה ולא שני הדמויות שמעסיקים את מחשבותייך וליבך. הדמויות-הוא והיא וכל אחד ברבדים שלו. רק טוב
לגבי מה שכתבתי ולא קשור לקלפים-לפעמים מה שנראה לנו כמחשבה תועה על אדם כלשהו, היא מחשבה שקיימת גם בצד השני לגבינו. זה קשור למה שכתבת לי ברקע על מחשבותייך עליה.
תודה רבה אני בהחלט אנהג לפי העצה. מחר אספר לה על מה שקרה וגם אציע לה את "שירותיי" (בהם נעזרה לא מעט בעבר) - כצעד מעשי (זה מה שהצלחתי לחשוב עליו, מקווה שלזה התכוונת). לגבי הדבר השני שאמרת - כבר קרה לי איתה לא פעם שתקופות שאני חשבתי עליה גם היא חשבה עלי... מקווה שזה המצב.