התלבטות פנטזי קטנה

Yo-man

New member
התלבטות פנטזי קטנה

יש לי התלבטות בין RG3 נגד קרולינה, הגנה 17 נגד מסירות או ויק, על כל מגרעותיו, נגד ניו אורלינס במאנדיי נייט, מקום אחרון בהגנה.
מצד אחד קרולינה מספיק ממוצעים שגריפין אולי יוכל גם לרוץ על התחת שלהם, מה שויק כבר אובּבייסלי לא יכול לעשות
מצד שני ויק כל כך עם הגב לקיר, שהוא חייב מתישהו להוציא מעצמו משחק טוב (או שאולי זה הסוף?). וההגנה של נולינס היא מה שהדוקטור רשם.

מה אתם.....................................הייתם עושים?

ofribecker

New member
הנטיה שלי

היא RG3
אפילו די חד משמעית. מניה בטוחה יותר בסיפור הזה.

RoyBehar

New member
אני דווקא נוטה לכיוון ויק

זאת בהחלט התלבטות לא פשוטה. אף אחד מהם לא יהיה במצ׳אפ שבאופן מובהק הייתי הולך עליו אבל אחרי הערימת נקודות פנטסי שמאנינג הביא מול ה-אין- הגנה של הסיינטס ובאמת בהתחשב בעובדה שנראה כאילו ויק משחק בשביל הג׳וב שלו השבוע, הייתי הולך עליו.

JayneCobb

New member
אני תומך בויק

בעיקר בגלל חוסר ההגנה של ניו אורלינס...
בל נשכח ש רוברט גריפין עדיין רוקי, אולי רוקי מצויין,אבל עדיין רוקי... הגנות שהוא עוד לא פגש יכולות להפתיע ולבלבל אותו יותר מאשר את ויק...

ofribecker

New member
הסיבה העיקרית שלי

לבחור ב RG3 היא כי נראה לי שהוא יביא נקודות בטוחות. המקרה של ויק הרבה יותר ספקולטיבי, הוא יכול להצטיין באופן קיצוני וגם ליפול באופן קיצוני במשחק הזה, בגלל שהוא "משחק על חייו".

RoyBehar

New member
פחות בגלל שהוא משחק ״על חייו״

יותר בגלל ההגנה, אם אפשר לקרוא להם ככה, של הסיינטס.
כמעט כל קוורטרבק ששיחק מולם השנה הרביץ את משחק העונה שלו מבחינת הסטטיסטיקה לפחות

Yo-man

New member
תודה. אני נוטה לכיוון ויק. עכשיו שאלה נוספת

בליגה אחרת אני תקוע עם QB בינוניים מול הגנות טובות
פלאקו מול קליבלנד או האסלבק מול שיקגו?

אני יודע ששיקגו יותר קשוחים אבל אולי האסלבק יצליח יותר מולם
בכל זאת, הוא מנוסה ואחראי.

philadelphia76

New member
הייתי הולך עם ויק

אני חושב שהוא בדרך לעונה חלשה (הוא כבר שם...) אבל מול ניו אורלינס - כל מטאטא יורה ובגדול

למעלה