התלבטות לגבי מעיל של MNG

SimplyMe1

New member
התלבטות לגבי מעיל של MNG

בקרוב החורף בא עלינו לטובה ואני מתלבטת אם לרכוש את המעיל הזה במנגו. שחור חדש ומכסה ישבן:
http://shop.mango.com/US/p0/mango/c...=1&s=prendas.abrigos&ie=0&m=&ts=1347876188009
מכיוון שהוא עשוי כולו מכותנה, ואין לי מושג איך ייראה אחרי כמה לבישות מכיוון שאין בו בכלל צמר או מרכיב סינטטי כלשהו(מה שלדעתי צריך להיות במעיל, לפחות מעט אחוזים סינטתיים).
הוא מאוד יפה בעיני ובא לי מעיל שחור חדש, אז אני קצת מתלבטת.

2-יש גם את זה שאהבתי אבל מעל התקציב, בעיקר שיש לי מעיל חדש משנה שעברה

3-ואת המיוחד בקישור הבא.

@יעל@

New member
אני הייתי מחפשת משהו עם צמר.

ולמה מעיל צריך כמה אחוזים סינטתיים?

SimplyMe1

New member
למה צריך 100 אחוז צמר?

אז אם יש כמה אחוזי צמר, כמה אחוזי פוליאמיד ופוליאסטר ואולי עוד כמה אחוזי כותנה-זה אידיאלי למעיל באקלים שלנו.
אפילו אם יש צמר סינתטי זה כבר טוב, אבל מעיל מצמר מלא יישאר בארון ולא יילבש.

@יעל@

New member
לא אמרתי 100.....

אבל אם תשימי לב, היא קישרה למעיל 100% כותנה, שזה בד טבעי לחלוטין, ורשמה שלדעתה מעיל צריך קצת אריגים סינטתים, ואני שואלת אותה למה?

מה רע ב 70% צמר ו 30% כותנה? או ויסקוזה (שגם הוא חצי טבעי)???

SimplyMe1

New member
"היא" זו אני

עברתי על כמה וכמה מעילים שאפשר לרכוש ברשתות שונות ומפורסמות בספרד ולא ראיתי את ההרכב הראשון שכתבת עליו.
רוב המעילים שיש בהם אחוז צמר מסוים יהיו גם עם צמר סינתטי או חומר אחר שאינו טבעי.
לא אמרתי שזה רע, אבל המון מעילים הם סינטתיים ואין בזה רע, אני לא רואה את זה כמו לקנות שמלת קיץ מפוליאסטר.

SimplyMe1

New member
גם אני שמתי עליו עין, הוא לא המעיל הקלאסי

שאלבש מעל שמלת חורף ומגפיים, אבל יש לי גם מעיל כזה(יותר לערב, נגיד) וזה עם הריצ'רצ' מיוחד יותר מכול מעיל שחור אחר שראיתי ליומיום.

SimplyMe1

New member
פעם ראשונה שלא שרשרתי למקום

כמובן התגובה אליך..

לא חושבת שמביאים את כול המעילים של מנגו לארץ אבל אני מתכננת לרכוש מעיל(זה או אחר..נראה כבר) בספרד.

michali278

New member
נדלקתי על ה 3 אבל דווקא בגוון האפור גשם

איזה שיק נהדר יש לו!!!

SimplyMe1

New member
לא ידעתי שיש גוון כזה אפור גשם:)

רק עכשו ראיתי שיש שם גם אפור, לא בדקתי את הצבע הזה בכלל, ומבין שניהם לדעתי השחור לוקח ובגדול.
אבל כמובן שזה עניין של טעם..דווקא בגלל הריצ'רצ' הבולט על רקע השחור.

michali278

New member
אפור גשם ע"ש הריצוד על הטלויזיה המקולקלת

של המסך "גשם" שהיינו דופקים פעמיים שלוש בשעה ביד כדי להחזיר לפעולה.

SimplyMe1

New member
אני צריכה להתבייש כי אני כמעט תמיד רציתי

להפיל את הטלויזיה ולא רק לדפוק אותה בצד כדי שתחזור לשדר? וכמובן שתמיד עושים Mute שהמסך האפור מתחיל

למעלה