התלבטות בין שני מחשבים 13.3 זקוק ליעוץ תודה

tp535

New member
התלבטות בין שני מחשבים 13.3 זקוק ליעוץ תודה

ערב טוב לכולם ותודה מראש על העזרה שלכם עד לפני שבוע היה ברשותי מחשב נייד HP מעבד P8400 מסך 14.1 שקל כשניים וחצי ק"ג מכרתי את המחשב ועכשיו אני עומד בפני החלטה בין שני דגמים של מחשבים שמשקלם יהיה מתחת לשני ק"ג הראשון Acer Timeline 3810T מעבד SU9400 מהירות 1.4 צריכת חשמל מאוד נמוכה 3 מגה קאש מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון פנימי שוקל 1.5 ק"ג עם סוללה אשר מספיקה ל-8 שעות מסך לד אך ללא כונן אופטי וללא כרטיס מסך יעודי אחריות לשנה הרחבת אחריות לשלוש שנים בתוספת של 345 ₪ המחיר בבאג 5200 ניתן להשיג אותו בדיוטי פרי בכ-4150 ₪ נכון לשער הדולר של היום יש לי גישה לדיוטי פרי בעזרת דוד שנוסע כל יום ראשון לצורכי עסקים המחשב השני HP DV3660 מחשב מדור קודם מעבד T6400 מהירות 2.0 2 מגה קאש שוקל 1.87 כולל סוללה וכונן ע"פ אתר HP סוללה הרבה יותר חלשה מסך לד כונן אופטי וכרטיס מסך G9300 גם כאן 4 ג'יגה זיכרון פנימי אחריות לשנתיים כלולה במחיר 4500 ₪ בשני המקרים ויסטה מגיעה עם המחשב שתשודרג ל וינדוס 7 בהקדם. השימושים שלי למחשב הם אופיס/מיילים/סרטים גם HD / ומעט עריכת תמונות בסיסית בעיקר פיקאסה אפילו לא פוטושופ. שימושים בכונן להתקנת תוכנות בעיקר ולא לצפייה בסרטים וכו' נדיר שמשחק במחשב הנייד אציין כי אני לוקח את המחשב על הגב כשלוש פעמים בשבוע אשמח לדעת מי מבין המחשבים ייתן תמורה טובה יותר אם בכלל יש הבדל לשימושים שלי? האם אני ארגיש הבדל במהירות תגובה בין שני המחשבים . וכל דעה נוספת אשר תעזור לי להחליט על המחשב הבא שלי אציין כי מסגרת תקציב כ-4500 ₪ תודה רבה לכולם וערב נעים

tp535

New member
אשמח אם מישהו יתרום מהידע שלו

שלו תודה רבה לילה טוב

יאיר B

New member
לאיסר יש מעבד סופר חסכוני, אבל זה בא על

חשבון הביצועים (לא שאתה צריך כאלה). לגבי סרטי HD, כדאי מאוד כרטיס מסך סביר (רצוי לא אינטלי). המעבד של ה-HP חזק הרבה יותר, יש לי הרגשה שהמסך שלו גם גדול יותר - מה שמסביר את צריכת החשמל הגדולה יותר. כונן אופטי תוכל לחבר חיצוני דרך USB (כלומר צריך לקנות אחד כזה אים אין לך). אני מאמין שתרגיש הבדל בין המחשבים הללו (אני לא יודע מה יהיה עם חלונות 7).

tp535

New member
היום גיליתי שניתן להוציא ב HP את הכונן ו..

לשים במקומו חיפוי פלסטיק כך שניתן עוד לחסוך במשקל !!! שזה דבר מעולה לטעמי מידת המסך זהה גם אני חושב שאני ארגיש הבדל בין שני המחשבים ולכן אני בהתלבטות תוכל לומר לי על איזה מהשנים היית הלולך עם הצרכים שצינתי מעולה ? תודה

למעלה