התלבטות בין לאונצ'רים

אבשי ג

New member
התלבטות בין לאונצ'רים

אני משתמש כרגע בגרסת נסיון של לאונצ'ר X. היא אמורה להגמר עוד מעט ואני חושב אם לקנות אותה. היום נתקלתי בסילבר סקרין והיא שבתה את עיני. השאלה אם מבחינת התכונות החשובות ולא סתם היופי מי יותר חזקה וטובה. אני לא רוצה להתקין את הנסיון של סילבר בשביל לא לאבד את כל הקינפוגים שעשיתי לאיקס. מישהו מכיר את סילבר ויכול ליעץ אם שווה לנסות אותה או ללכת ישר על קניית האיקס? אולי כדאי לבדוק משהו אחר לגמרי? תודה רבה!

VitalyB

New member
אמנם זה לא יענה לך על השאלה

אבל אני ממליץ על ZLauncher. ניסיתי את שלושתם (Silver, X, Z) ו-ZLauncher הדליק אותי מהרגע הריאשון. הנה המסך שלי נראה: ftp://vitaly.mine.nu/ZLauncher.gif

TulXP

New member
זה תלוי איזה מכשיר יש לך

אם יש לך מכשיר שמריץ OS4 (סדרה 5XX, 1XX וכו'). אני הייתי ממליץ על X. לאונצ'ר מעולה , רץ מהר ,לוקח מעט משאבים ומכיל לא מעט פונקציות. לגבי סילבר , אני לא אוהב אותו. מעט מידי יכולות ולא מעט משאבים. (יניב יחלוק על זה.) אם אתה מריץ OS5 לך על ZLauncher (הוא עובד גם על OS4 אבל לאט מידי לטעמי). בכל מקרה אתה יכול להתקין את סילבר גם ולבדוק אותו (מבלי להסיר את X , אין התנגשות בינהם). בהצלחה טל

AYELET1

New member
מסכימה לגבי היכולות המועטות של

הסילבר למה לאונצ'ר X אינו מתאים ל-5?

TulXP

New member
לאונצ'ר X מתאים לOS5

אבל Z עולה פחות ונותן הרבה יותר , מה גם לא יצא עידכון לX מעל שנה (ולא נראה שייצא). Z לעומתו מתעדכן תכופות.

TulXP

New member
לא ניסיתי , ואני גם לא מבין

את הרצון המוזר להפעיל את לאונצ'ר 3 על זייר 71. ההמשך שלו הוא X והוא כן עובד על זייר 71. יום טוב טל

TulXP

New member
עזוב , תוריד Z

ZLauncher ותהנה. ללאונצ'ר שלוש יש מעט מעט יכולות ופונקציות נוספות. השקעת 1600 ש"ח בפאלם תשקיע עןד 12 דולר בלאונצ'ר איכותי. תהנה טל

AYELET1

New member
ניסיתי את ה-Z , את הגירסה הנסיונית

ומאד מאד לא אהבתי חזרתי ל-X שלי יש גם לאונצ'ר נוסף שאיש לא הזכיר אותו FACER אך אין כמו ה-X

TulXP

New member
בזמנו על ה515

היה לי גם את X , ומאוד נהנתי ממנו. אבל... היכולות שלו בתור מנהל קבצים חלשות לעומת Z. Z יכול גם להחליף את PowerRun ולהריץ קבצים מהזיכרון. Z נראה הרבה יותר טוב וקיימים לו המון סקינים, הוא תומך בBMP וברקעים ומכיל עוד הפתעות רבות , הצרה הוא דורש יותר משאבים ולכן רץ על מערכות ישנות לאט יותר. ההמלצות שלי נשארות בעינן , XLauncher לOS4 וZLauncher לOS5. אבל ... איש כטוב בעיניו יעשה. (בכל מקרה שווה לנסות את גירסאות הניסיון ורק אז להחליט) שיהיה לכולנו רק טוב טל

y_g

New member
ממליץ לך בחום להשאר עם ה X. אמנם

ב Z יש יותר רעש וצלצולים אבל ה X פשוט ולעניין ועושה עבודה מצויינת. אני עובד ב OS5 ככה שאני מניח שיעבוד בכל מכשירי 5 ללא בעיה.

Eyal27

New member
ZLauncher

כמו שמישהו כתב כאן בתשובה לשאלתי הזהה, לפני כמה חודשים: ZLauncher - התמורה הטובה ביותר ל $.

itsiky

New member
SilverScreen ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

are you realy going to use all these icons on LauncherX ? SilverScreen is simple and looks great thanks to Yaniv's icon packages. itsik

Galw1

New member
megalauncher.....

היי, אין כמו ML, יש ךו תציכה טובה בכרטיס זיכרון, בלי יותר מדי "שטויות". שמועות מספרות שעוד מעט תצא גרסא חדשה תומכת גם בתוכנת הכיווץ FLYZIP. ניסיתי את כל הלאונצ'רים ונשארתי עם ML (כמעט 3 שנים).

למעלה