התיעצות לגבי שיפוץ

yairzzz

New member
התיעצות לגבי שיפוץ

מתכננים לשפץ מקלחת +קו מטבח. בדקנו מחירים של ריצוף וקרמיקה. ראינו ריצוף גרניט דמוי פרקט למקלחת סביב 80 ש"ח למטר, קרמיקה לקירות סביב 70ש"ח למטר האם המחירים סבירים? מדובר על חנות חרש, האם היא מומלצת? נחשבת טובה? בנוסף האם לשים באמבטיה אינטרפוץ 3דרך ומוט? או שעדיף ברז סוללה? ואם כן מדגל נחשבים טובים? תודה

yairzzz

New member
ואם יש המלצה על חנות באשקלון והסביבה

לקנות ריצוף,קרמיקה,ברזים,אמבט אני אשמח תודה

t6t6

New member
תשובה

לכל אריח יש מחיר על פי המפעל, הסוג, התקנים שהוא עומד, השחיקה, ההובלה שלו מחו"ל לארץ ישנם אריחים שמגיעים למדינה דרך מדינת עולם שלישית כל מיני קרטריונים שלא מעניינים אותנו החוכמה שלנו בתור בני אדם היא לבדוק שזה באמת סוג א' לבדוק את רמת השחיקה על פי בקשה לקבל את טופס הבדיקה בפורצלן יש רמה גבוהה של שחיקה ככה על הדרך אני אומר לכם מחירים זה שוק חופשי יש אחד מוכר פחות עשר השני פחות עשרים תלוי מה כל אחד קונה מהסוחרים ובמה הוא חזק תבדקו מדובר בכסף שלכם ובשבילו עבדתם המון בנוסף יש את מרצפות פקיעין אני ממליץ עליהם בחום אני קניתי שמה מקום מעולה שירות מעולה כמויות שאין לאף משווק בארץ בנוסף גם יש לו מפעל ליצור טראצו

אפשר לבקר בחנות ומחסן חומרי בניה

שם תמצאו כל מה שצריך לשיפוץ במושב מבקיעים - א.ש.ס. שווק הובלה חינם תפנו לשלמה הוא יתן לכם ייעוץ אמין בכל הנושאים

תכנון אמבטיה

המחירים שציינת, באופן כללי, סבירים. מה שיותר חשוב זה איך אתם חושבים ליישם אותם על הרצפה והקיר. אם כבר עושים חדש, כדאי לתכנן היטב את המיקומים, הצבעים, הגדלים. לעשות משהו מעניין ולא סתמי. בעניין ברז האמבטיה, אביק אוטומטי ופיית מילוי הרבה יותר נוח מאשר סוללה. זה עיגול קטן על דופן האמבטיה, לא בולט כמעט ומשמש למילוי האמבטיה. בנוסף אפשר לתכנן ראש קבוע, על הקיר או מהתקרה, או נייד על מוט. מדגל בסדר גמור. חמת נחשבים באיכות גבוהה יותר, לא יודעת אם זה אכן מבוסס.

yairzzz

New member
נגב או חרש

האם יש למישהו נסיון ויכול להמליץ עושה רושם שחרש מעט יותר גמישים במחירים

dudi4321

Member
הצעה כפי שעשו לי

היתי ברשת חנויות מכובדת בצפון. קבלתי הזמנה שעדיין לא שילמתי, כלומר הצעת מחיר מפורטת עד לספרים קטלוגיים וכמויות ומחיר לכל שורה. הגעתי במקרה לנגב עודפים שבצומת בילו. שם ביצעו לי הזמנה בהנחה אמיתית חזקה מאד. יתכן שהיתי מגיע גם במקום אחר אבל ההפרש היה אלפי שקלים בהנחה. אותם מוצרים בדיוק.

מדגל מעולים וכחול לבן כך שבכלל טוב

חרש גם והמחירים נשמעים סבירים ואף זולים, אבל תלוי מה בדיוק בחרתם לגבי 3 דרך או סוללה - תלוי מה נח לכם...ולמה אתם רגילים...אם תלכו על אינטרפוצ אז קחו גם פית מילוי לאמבטיה

למעלה