התיעצות לגבי טיפול החודש ...
הי , עברתי השנה את מכסת הטיפולים , מבלי שידעתי לחלוטין על מגבלה במספר הטיפולים (יש שאיבות שלא הייתי ניגשת אליהן אם הייתי יודעת שהן נספרות והתסכול שלי הוא על כך שלא התריעו בפני על כך) בכל מקרה , זמני הוא לגמרי לא בידי. אני בת 42.5 ,, יש לי ילדה בת 4 (הריון טבעי ) ובשנה האחרונה מנסה להרות באמצעות תרומת זרע. מאחורי שתי הפלות והרבה יאוש
הFSH שלי תקין , אבל התגובה השחלתית חלשה. היות וכך רוב ההפריות שלי היו על בסיס טבעי וכך גם החודש התעתדתי לבצע הפריה ללא הורמונים. השאלה האם כדאי החודש, בהעדר אישור ל IVF ללכת על הזרעה ? השיקול הוא עלות מנת הזרע ( מיבאת מחו"ל בעלות של 5,000 ש"ח ולא נותרו לי מנות רבות ) האם, מניסיונכן / דעתכן הפריה על בסיס טבעי בהכרח עדיפה על הזרעה ? מאוד מתלבטת וכבר חייבת לקבל החלטה
תודה רבה
הי , עברתי השנה את מכסת הטיפולים , מבלי שידעתי לחלוטין על מגבלה במספר הטיפולים (יש שאיבות שלא הייתי ניגשת אליהן אם הייתי יודעת שהן נספרות והתסכול שלי הוא על כך שלא התריעו בפני על כך) בכל מקרה , זמני הוא לגמרי לא בידי. אני בת 42.5 ,, יש לי ילדה בת 4 (הריון טבעי ) ובשנה האחרונה מנסה להרות באמצעות תרומת זרע. מאחורי שתי הפלות והרבה יאוש