התייעצות...

התייעצות...

כידוע לך אני גרושה היום אני מחפשת קשר מכירה רבים גרושים חלקם שרוטים, חלקם לא מתאימים, והגרעין הטוב תפוס
ביניהם מכירה פרודים שבדרך כלל פוסלת מהמקום של למה להכנס למיטה הזו ושיסלחו לי הפרודים כאן(מודעת לפרודים בפורום) אך זו דעתי כיום... מנסיון מוסיפה.. שיצרתי בעבר קשר עם פרוד וחיינו יחד ולאחר שנתיים התגרש וחיינו בסך הכל 6 שנים בזוגיות טובה מה אני רוצה לשאול... היום שוב נפל בחלקי פרוד שבאמת מקסים אותי ועונה כמעט על כל הצרכים שלי והבטן מתהפכת אם להמשיך או לעצור כי זה הולך וקוסם אותי שיט...זה חזק ממני פוחדת, ואני חלשה מאוד להתמודד במסכת הביטחון על המקום שלי נכון שום דבר לא בטוח גם אם היה גרוש אז...מה אתם הייתם עושים במקומי? ואתם הפרודים כאן מה עלי לוודא או לקחת בחשבון לעניות דעתכם? לפעמים נרתעת... לפעמים מתמלא תעוזה ואומרת על החיים...תזרמי תמצי את היום ועם המחר תתמודדי מה עושיםםםםםםםםםםםם? הוא חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, מצחיק, אינטלגנטי, כרזמטי, קשוב, קליל זוכרים את שירשור "מכתב הזמנה לבן הזוג"
אולי זה הוא...שיט רק שכחתי להזמין אותו גרוש

a n a t i 3 3

New member
אם היית נכנסת לקשר רומנטי...

האם היית מתחתנת שוב
זאת צריכה להיות התשובה שלך לעצמך!!! אני בטוחה שהיית מסוגלת לחיות עם בן זוג ולאהוב גם ללא אותו נייר רשמי שמעיד עליך שאת נשואה כדת וכדין! בדיוק אותו נייר הוא המבדיל בין פרוד לגרוש! ישנם אנשים שלנייר הזה יש משמעות לגביהם, לא מזלזלת כלל.. לא בטוחה שאת נימנית עם אותה קבוצה. מקווה שהבנת

תודה על ההתייחסות..

לא אינני מאלה שיש משמעות לנייר ואפילו נגד העובדה חייתי בזוגיות 6 שנים שמראש פסלתי את עניין הנישואים אך מה שעומד מולי היום השאלה אם יש לי את הכוח... מעבר לכוח הנפשי שלכל זוגיות עלינו להביא לעמוד מול הגישור הפערים בתקשורת הבין אישית גם לקחת תיק חשוף המעמיד אותי בציפייה מתי יהיה חופשי וכביכול יהיה רק שלי זה משהו שלא קשור לנייר וגם לא למחוייבות הרגשית והפיזית זה תיק שיושב על הגב וכלל לא קל גם אם אתכחש לזה מתוך נסיון...לכן אני דיי מרגישה קרועה כאילו הכל ברור מובן מציאותי אך בלתי פתיר והשאלה איך אני ממשיכה מכאן??????

a n a t i 3 3

New member
את יודעת אילנה...

הרגשת החופש היא עניין של האדם עצמו ללא קשר לסטטוס בו הוא נימצא! אני מכירה אנשים נשואים שמרגישים הכי חופשיים בעולם.. ולהבדיל גרושים/פרודים שכמהים לאותה הרגשה. את בתחילת הדרך איתו.. תני לזה הזדמנות, נסי להבין את תחושותיו, תתחברי אל ליבו. ישנם כאלה שיגידו שעדיף פרוד או גרוש טרי שלא מזמן יצא מקשר זוגי והלבד קשה לו.. מאשר גבר גרוש שהזמן "קילקל" אותו.. שטוב לו עם הלבד, שהידיעה שהוא יכול כל יום להיות עם מישהי אחרת קוסמת לו.. שההרגל עשה את שלו.

ליהודר

New member
התחברי

התחברי למי שאת ומתוך מי שאת מצאי את ה
כל מה שתחלטי יהיה ממקום נקי . וכל מה שתעשי יהיה ממקום גבוהה . האמיני שגם לך מגיע אהבה . האחד יגיע כשאת תהיא מוכנה ולא משנה מה הוא . משנה מה את רוצה להרגיש איתו
באהבה

אילנה אין לי שום דבר נגד פרודים

אבל בטוח אני מנסיונם של אחרים כי חבל לבזבז לך את הזמן במסכת של עוד פרוד. מה עושים אילנה???? ממשיכים את החיים ומחפשים למה חסר???? למה חסר לך דבר מה???? לדעתי תזרמי יותר לבלות.... כך זה יזרום לך להכיר יותר ויותר. ב ה צ ל ח ה

מיקי99999

New member
אהלן אילנה,,מה שלומך???

הסטטיסטיקה היבשה אומרת,, "פרוד שיש לו בת זוג או שחי עם מישהי",,, ברוב המיקרים,,וזה למעלה משמונים אחוז,,, הוא הולך לדרכו מיד אחרי גירושיו,,, ו/או נותן לעצמו זמן סביר להתעופף "לחיים אחרים טובים יותר". כי בסך הכך,,טוב לו ונעים לו שיש לו על מי להשען בתקופה הקשה של הגירושין. נדירים המיקרים שהקשר נשאר יציב לאורך שנים. בהצלחה בכל מה שתחליטי ותעשי.

זה רק סטטיסטיקה ...

מכירה מקרים ואף לי היה קשר עם פרוד והקשר נמשך שנים נכון שגם הפרודים תופסים טרמפ זמני אך אם נסתכל על כל סוגי המערכות האפשריות בעצם נסכם שבכל סוג יש את הסימן השאלה תלוי כמה הקשר, הרגש חזק
מה שמצב הזה יש בנוסף מן שק (מחוייבות) שעליו אני תוהה איך והאם נכון לי להכנס ולהתמודד איתו?

יערית

New member
../images/Emo31.gif

הכל תלוי באנשים שבקשר ולא בנסיבות סביבם! מניסיון לניסיון באהבה:)

destiny36

New member
הוא יכל להיות גם גרוש

יחסית טרי שמחפש את הדרך ואת תהיי הגשר הוא יכל להיות פרוד חודש והוא יכל להיות פרוד 4 שנים הכל תלוי ולא תלוי בדבר

../images/Emo6.gif הוא לא בשבילך...

לא כדאי לך. אפשר לקבל את הטלפון שלו? וברצינות. אני פרודה כבר שנה וחצי. אין לי שום כוונה ושום ענין לחזור לאקס (כן, בשבילי הוא אקס!!!). יש לנו הסכם פרידה וגם הסכם גרושין, רק צריך לקבוע את מועדי העברת חלק מהכספים. למה אנחנו לא גרושים עדיין? סתם כי לא ממש יוצא להיפגש ולשבת. לי זה לא לחוץ, מבחינתי אני גרושה חוץ מהמסמך. גם לו כנראה לא לחוץ, לדעתי החברה שלו לוחצת על חתונה וילדים וזאת הדרך שלו לדחות את הקץ. כמו שאמרו אחרים, המצב הרשמי לא ממש חשוב, אלא המוכנות הרגשית!

פרודים ומערכות יחסים

כמו כל סטיגמה וכל דעה קדומה... שטויות !! יש פרודים שבשלים נפשית לקשר חדש (ומחייב). ויש כאלה שלא, בדיוק כמו גרושים ובדיוק כמו רווקים. העניין הרשמי של הנייר העלוב הזה של הרבנות לא אמור לשנות מאומה, לעיתים זה רק עניין של בירוקרטיה ולא של בשלות נפשית או חוסר רצינות ומחוייבות. מקווה שעזרתי {MR של המראה על הקיר}

t o t a l

New member
../images/Emo124.gif א י ל נ ה !!!

החשש מפרודים או גרושים טריים, נובע בדרך כלל ממספר סיבות: 1. רוצים רק לזיין ולעבור הלאה [מכיר גם גרושים ותיקים כאלו] 2. יש סבירות מסויימת שעוד יחזרו לנשותיהם. 3. תלותיים, אינם מסוגלים לסבול את הלבד ולכן מתאהבים מהמקום הלא נכון. בשתי הסיבות הראשונות אני לא רוצה לעסוק. איך שאני מבין אותך את תריחי כאלו מקילומטר ואם לא יתאים לך תדעי איך לא להיכנס לזה. אבל הסיבה השלישית היא החשובה בעיני. מי שאינו מסוגל לחיות לבד, ממהר לבחור בת זוג חדשה. הוא לחוץ. הוא נוטה לבחור מהמקום הלא נכון. הוא יתאהב בך כי את שם עם כל מה שיש לך לתת ולאו דווקא בגלל שאת באמת מוצאת חן בעיניו. בכל מקרה בהצלחה

אם כגבר הוא מתאים לך...

אז אני לא רואה בעיה עם העניין הרישמי. אולי הבעיה היא אם הוא גר בבית עדיין ואת מאמינה שהוא אכן פרוד ולא נשוי שמתפרפר... אז אני לא ממש בטוחה שהקשר יכול להתקדם הרבה ועם זאת אני לא יודעת מה הציפיות שלך מקשר... אבל אלו דברים שרק את יכולה לראות ולהיות כנה עם עצמך. באופן כללי - אין שום בעיה עם פרוד.

למעלה