אילנהחלפ1111
New member
התייעצות...
כידוע לך אני גרושה היום אני מחפשת קשר מכירה רבים גרושים חלקם שרוטים, חלקם לא מתאימים, והגרעין הטוב תפוס
ביניהם מכירה פרודים שבדרך כלל פוסלת מהמקום של למה להכנס למיטה הזו ושיסלחו לי הפרודים כאן(מודעת לפרודים בפורום) אך זו דעתי כיום... מנסיון מוסיפה.. שיצרתי בעבר קשר עם פרוד וחיינו יחד ולאחר שנתיים התגרש וחיינו בסך הכל 6 שנים בזוגיות טובה מה אני רוצה לשאול... היום שוב נפל בחלקי פרוד שבאמת מקסים אותי ועונה כמעט על כל הצרכים שלי והבטן מתהפכת אם להמשיך או לעצור כי זה הולך וקוסם אותי שיט...זה חזק ממני פוחדת, ואני חלשה מאוד להתמודד במסכת הביטחון על המקום שלי נכון שום דבר לא בטוח גם אם היה גרוש אז...מה אתם הייתם עושים במקומי? ואתם הפרודים כאן מה עלי לוודא או לקחת בחשבון לעניות דעתכם? לפעמים נרתעת... לפעמים מתמלא תעוזה ואומרת על החיים...תזרמי תמצי את היום ועם המחר תתמודדי מה עושיםםםםםםםםםםםם? הוא חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, מצחיק, אינטלגנטי, כרזמטי, קשוב, קליל זוכרים את שירשור "מכתב הזמנה לבן הזוג"
אולי זה הוא...שיט רק שכחתי להזמין אותו גרוש
כידוע לך אני גרושה היום אני מחפשת קשר מכירה רבים גרושים חלקם שרוטים, חלקם לא מתאימים, והגרעין הטוב תפוס