התייעצות

meirdv1981

New member
התייעצות

שלום אני בוגר תואר ראשון במדעי המחשב ללא ניסיון. הציעו לי משרה מפתח אינפורמטיקה. מישהו מכיר? אין על זה הרבה מידע באינטרנט. מישהו ממליץ שכדאי או שלא כדאי?

itaystud

New member
אם אתה בוגר מדעי המחשב והציעו לך משרה

בפיתוח, על מה יש לחשוב בכלל?

זה שתעבוד בתחום (שאותו אגב אני מכיר רק מעט) לא אומר שכל הקריירה שלך תהיה בתחום הזה. לעומת זאת הניסיון שתצבור הינו חשוב מאוד להמשך דרכך כמפתח.
בקיצור, במקומך אני הייתי הולך על זה.

gil levi

New member
אם אני לא טועה, אינפורמטיקה זה DWH/BI .

זה אומר שאתה מכוון את הקריירה שלך לכיוון המאוד ספציפי הזה, ששונה מתכנות באופן כללי.

כדאי לברר עוד פרטים.

0 אור 0

New member
לבדוק היטב

מפתח אינפורמטיקה זו לא רק נישה במערכות מידע, אלא אפילו נישה קצת מיושנת שהעתיד שלה לא בדיוק ברור (אם כי אני יכולה להתבדות, עובדה שיש עדיין ביקוש למפתחי קובול שאני כבר "קברתי" לפני 15 שנה)
אם אתה שואף להגיע להיטק, אז חשוב מאד שהעבודה הראשונה תהיה עבודה בשפות וסביבות הנפוצות היום, ובחברה שיש לה תוכנית הכשרה למתחילים ו/או סביבה עתירת "תותחים" שתוכל ללמוד מהם
לפעמים בחירה לא נכונה של העבודה הראשונה יכולה לדפוק קריירה שלמה
כמובן, אם אתה כבר מחפש הרבה זמן ואף אחד לא זורק לכיוון שלך, או שמקום העבודה מדהים ומרתק, אז זה משנה את תשובתי

Nice31

New member
תגובה

חשבתי פשוט לעבוד בזה שלפחות יהיה לי ניסיון תעסוקתי במחשבים. ותוך כדי לעשות קורס בתכנות כי בתואר לא השקעתי מספיק בתכנות ולכן גם קשה לי בראיונות עבודה.
אני מתלבט אם כדאי לעבוד בזה ואז לעשות קורס ולחפש בתכנות או של השקיע רק בקורס ואז לחפש ישר בתכנות? השאלה האם זה יהיה עדיף שבקורות חיים יהיה לפחות בניסיון תעסוקתי את זה או שעדיף שיהיה בלי ניסיון בכלל כדי להתקבל אחר כך לתכנות?

choo

Active member
רוצה להשתפשף בתיכנות? אז תכנת

למה לשלם למישהו אחר כסף, כדי שהוא יאמר לך "תכנת"? אמור לעצמך
"תכנת" ועשה את זה.

למעלה