התייעצות

gaga 79

New member
התייעצות

אני בחור בן 32 רווק נצחי. אני מנסה למצוא זוגיות זה זמן רב מאוד וללא הצלחה. בייאושי פניתי למתרגלים בדמיון מודרך, מתקשרים ומאמנים. והוצאתי על כך סכומי כסף מאוד גדולים. החלטתי לפני כשנה להרגע מהחיפוש שגזל ממני המון אנרגיות ומילא אותי בסופו של דבר בתסכול רב. כרגע, הייתי רוצה להמשיך ולנסות. אני מבין שאני חוזר שוב ושוב על אותם דפוסי התנהגות שלא מובילים לשום מקום. אבל, באיזה טיפול לבחור הפעם? ושוב פעם אני אצטרך להוציא סכומי כסף גדולים כל כך? אני פשוט מרגיש שמוכרים לי אשליות ותקוות שוא. אריזת החיים המושלמים שיכולים להיות רק אם אני אשלם אלפיים שקל לסדנא של 8 שעות. "האם יש מחיר לאושר?" כתוב בגדול ואיך אפשר באמת להיות אדיש ל " בסיום הסדנא , אנו מבטיחים שתפגשו את אהבת חייכם במכולת, הנה סיפורו של א' מהדרום שפגש את זוגתו ככה ככה ועכשיו הם חיים יחד באושר בעושר לאחר שהשתתף בסדנא שלנו בחודש מרץ" כמה אפשר להאמין לזה? אבל בכל זאת, מה צריך לעשות? אני לא אדם פסיבי באופיי, אני רוצה לפגוש את אהבת חיי, ואני לא רוצה לקנות אותה במחירים האלו, ובעיקר אני לא רוצה שימכרו לי לוקשים על חשיבה חיובית בעוד המינוס בבנק גדל והפלוס אצל המטפל שלי גדל. מה עושים?

ורד 1970

New member
אני מציעה...

תעלה כאן תמונה שלך עם פרטים של כרטיס באתר היכרויות (אני מניחה שיש לך) ואנחנו נכתוב לך את דעתנו נשאל אותך שאלות לגבי התנהגות בדייטים או עם בחורות וכו'.... ואולי נוכל להבין ולעזור לך מהנסיון שלנו אני לא חושבת ש"מטפל" או "סדנא" יעזרו לך באמת כאן תקבל דעות שונות של אנשים מנסיון אישי שלהם ובחינם
נדמה לי שהיה כאן מישהו שעשה את זה בעבר

anavi131

New member
עצה של גבר ../images/Emo150.gif

קודם כל,אל יאוש,תרגיע את החיפושים,ואל תצא לדייטים למשך מס' שבועות,זה חשוב מאוד לעשות פסקי זמן,בדיוק כמו בכדורסל כדיי לקחת אוויר ולהתכונן להמשך המשחק. עצה מס' 1 : תיהיה אתה,ותעשה רק מה שטוב לך עצמך (ספורט,סרטים,קריוקי,מסעדות...ועוד)עד שתרגיש טוב עם עצמך,שמח ומאושר,לפני זה קשה להתחיל קשר זוגי. עצה מס' 2 : תמעיט בדייטים ראשוניים,תצא רק עם בחורות שמושכות אותך מינית ומושכות אותך בשיחה מעניינת בטלפון וכדומה. זאת משום שריבוי דייטים כמו פס ייצור יגרמו לך להרגיש שאתה לא שווה ושאף אחת לא רוצה אותך,ומכאן הדרך לדכאון שאתה נמצא בו ולייאוש,תלולה ומסוכנת.במיוחד כאשר הבנות לא רוצות דייט שני. עצה מס' 3 : לשיטת האינסטנט אני מוכן לגלות לך את "ערכת ניר לכיבוש מהיר" עצה מס' 4 : כשאתה כבר יוצא לדייטים כדאי שתיהיה המוביל של השיחה,תתנהג כמו ג'נטלמן,תשלם על הדייט (הראשון),תקבע איפה יושבים,תגיע לבוש גברי,מגולח,מסופר,מריח מבושם טוב וכדומה,בקיצור תיהיה גבר,גבר..רוב הבנות מעריצות את זה. תת סעיף 4 : בנוסף דע לך כי הבנות הישראליות בהכללה לא קונות חתול בשק,אתה צריך להיות עם חוש הומור,בעל השכלה או בחור חכם,ומאוד טוב במיטה,צריך לדעת לספק את כל הצרכים של האישה ברמה טובה. עצה מס' 5 : עשה לך רב! דבר על החיים שלך עם חבר מאוד קרוב (וזאת הזדמנות שתבדוק מי באמת חבר שלך),או פסיכולוג או רב ,קאוצ'רים לא יכולים לאמן לזוגיות,אין דבר כזה,אין תורה כזאת.חשוב שיהיה לך מישהו קרוב לדבר איתו על הכל! עד שתמצא את בת הזוג שלך.. ואני בטוח שתמצא,חג שמח.. הערה,אני לא איש מקצוע,זהוא רק פוסט חברי...מובן, ואל תשכח שזה לא מרוץ,ברגע שתיהיה ממש מוכן גם הבנות יודעות להריח את זה אם אתה מיואש או גבר מוכן ובשל שיכול להוביל את מרוץ החיים על כל מכשוליו. ב ה צ ל ח ה !!

ורד 1970

New member
אהבתי

אבל הוא דיבר על דפוס התנהגות שיש לו שכנראה פוסל אותו השאלה מהו דפוס ההתהנגות

anavi131

New member
תודה,תקראי בין השורות

הוא הולך למתקשרים...זה מה שפוסל אותו לטעמי..(זה ישר קפץ לי,אפילו לא בין השורות)=צדיק ותמים. אבל כל אחד יכול להצליח ,צריך להיות באמת מוכנים רגשית,ולדעת לשדר את זה החוצה! זאת בכל אופן הגישה שלי..

ורד 1970

New member
אז הוא הולך אז מה?

זה לא מה שפוסל לדעתי,אני גם לא מאמינה שהוא אומר לבחורה בדייט שהוא הולך לכל מיני מטפלים\מתקשרים וכו'...

G a v ® i e L

New member
סחטיין על העצות.

אגב, אתה מוכר את הערכה לכיבוש מהיר?, שלי כבר לא עדכנית.

anavi131

New member
היא מותאמת לטווח גילאים מסויים

במקרה שלך אתה צריך את "ערכת ניר לכיבוש מהיר מהדורת מיוחדת" כי יש הבדל בין גברים אמיתיים לבין כל השאר.. לצערי היא אזלה מהחנויות כבר בתחילת השנה,אולי בשנה הבאה...

חשיבה חיובית מאוד חיונית

קודם כל אני ממליצה לך לא להכנס ללחץ שתדע לך הרבה מאוד גברים ונשים מתקשים למצוא זוגיות טובה ומתאימה ואני בטוחה שכולם מאוד רוצים לפי דעתי להתמקד במשהו אחד ולא לקפוץ מסדנא למאמן . מאוד ממליצה לך לפנות לפסיכולוג טוב , ולנסות להבין מה גורם לכשלונות האלה , אגב אפשר לקבל טיפול פסיכולוגי דרך קופת חולים בחינם או בתשלום מינימלי. ומומלץ מאוד לקרוא ספר "לבסוף מוצאים אהבה" של ד"ר הארוויל הנדריקס בהצלחה !!!

פנומן 72

New member
למה להוציא אלפי שקלים לסדנאות

מספיק שתכתוב פה שנשארו לך בכיס עוד המון המון אלפי שקלים, ותראה איך הבחורות מתנפלות עליך.

פנומן 72

New member
אני תפרן

בכל אופן אני לא רואה את עצמי מוציא "אלפי שקלים לסדנאות". אם היו לי כ"כ ספייר הייתי נוסע לתאילנד ונותן בראש לחמודות האלה ...

rarg

New member
אני תוהה...

ממתי בן 32 נחשב כבר לרווק נצחי...??? לא קצת טיפה טיפונת נספת..? חוץ מזה לדעתי האישית לא כולם מתאימים לחיי נישואין וזוגיות ארוכה, אולי אתה כזה, אין צורך להילחם בזה כל אדם הוא שונה...

למעלה