התייעצות תעסוקתית אופטופיק

התייעצות תעסוקתית אופטופיק

כתבתי איפשהו שאני צריכה להחליט בין שתי משרות. מאחת ירדתי, נשארה אחת. גם בה אני לא חייבת לבחור. אין בעיה להישאר איפה שאני, חוץ מזה שבא לי קצת שינוי. יתרונות: יותר קרובה לבית הנוכחי (ולשנה וחצי הקרובות לפחות) שינוי אווירה קצת יותר עצמאות מקום מעניין, בתחום שיותר מעניין אותי (כלומר המסביב, העבודה המינהלית לא שונה בהרבה) חסרונות: לא מאוד שונה מהותית מהתפקיד הנוכחי לא נותן קידום מהותי (דירוג, משכורת, קביעות וכד') יותר רחוק ממקום הלימודים מצד אחד, ממש בא לי לנסות להתקבל, המקום נשמע לי ממש מעניין, מתאים לי מאוד לשנות אווירה (לא רע לי, אבל זה נשמע מקום מעניין) יש שם משהו שקורץ לי, כאילו השם שלי כתוב על המשרה. מצד שני, אני מפחדת לעבור, ואז לפספס את ההזדמנות לקידום אמיתי כשיפתח תפקיד מתאים. אני אצטרך להישאר בתפקיד הזה זמן מינימלי לפני שאני אוכל לנסות שוב לעבור. אולי היתרונות שבמקום לא שווים את המעבר ואני סתם אתקע. בא לכן לייעץ? כבר גררתי את כל המשפחה שלי לדיון, אבל אני לא מצליחה להכריע.

candy can do it

New member
וואי.. בהחלטות כאלה קטונתי...

יש שיגידו - מה אומר הבפנוכו שלך שהכי בא לו לעשות עכשיו?

mimor2

New member
אני חושבת כמו אהבת M - נשמע שאת מאד רוצה

לפי איך שההודעה שלך כתובה - ה"בפנוכו" שלך רוצה את השינוי. אם זה מה שהבפנוכו רוצה - לכי על זה.

נ ט ש ה

New member
מסכימה..

הזדמנויות נפתחות ונסגרות. לוותר על הזדמנות שמתאימה לך עכשיו בגלל שאולי בעתיד יהיה משו, נראה לי חבל.. תנסי להתקבל (אולי לא תתקבלי ולא יהיה לך דילמה??), לי זה נשמע שאת מאוד רוצה

efratcn

New member
נשבעת שכתבתי תגובה ../images/Emo2.gif

אני עם הבפנוכו. לכי עם הבטן. נשמע שאת רוצה את השינוי.

אחלה בפנוכו יש לי

הוא מתמחה בלהתבלבל.
הבפנוכו כן רוצה, כבר כמעט שלחתי כבר את הקורות חיים, ואז התחלתי להתבלבל. ממש מעצבן. (עכשיו אני גם צריכה להחליט לאן לרשום את הילדון לגן בשנה הבאה, וגם בזה אני לא מצליחה). תודה לכן.

למעלה