התייעצות - שינה מחוץ לבית

dinn1

New member
התייעצות - שינה מחוץ לבית

בתי בת 10.5 - כתה ה' החבר'ה שלה בכיתה התארגנו לקומזיץ ביום העצמאות והרעיון הוא שהם רוצים לישון באוהלים בחוץ בלילה - אמנם קרוב לבית של אחד הילדים אבל הנושא מעורר בי חלחלה אנחנו גרים בישוב די שקט אמנם אבל אני לא יכולה להעלות בדעתי שהיא תישן בחוץ בתקופה כזו אמרתי לה שאני לא מוכנה שהיא תישן בחוץ ואני אבוא לקחת אותה באיזו שעה שהיא תרצה - והסיפור הידוע של - אבל אמא לכולם מרשים ... (מוכר?) מה דעתכם? מה הייתם עושים? תודה על התגובות

דורית 11

New member
לא מרשה

חד משמעית. לא מקובל שילדים בגיל כזה ישנו מחוץ לבית ללא השגחת מבוגר.

droli

New member
יש אפשרות שמבוגר ישאר איתם?

אם כן, הייתי מסכימה. רק הם לבד, מפחיד אותי.

romi 5

New member
אני חושבת

שלא הייתי מרשה לה לישון מחוץ לבית.

אתיר

New member
לכולם מרשים??? ניסית להתקשר לאחת

האמהות ולשאול??? בטוח שאם תתקשרי הם יופתעו ויגידו שגם את הרשית. לפי דעתי , צריך להיות בקשר עם כל האמהות וחד משמעית לא לאשר את זה. מקסימום אם כולם רוצים לישון ביחד שילכו לאחד הבתים עם שקי שינה.

טלשל3

New member
זה מאוד משנה באיזה אזור גרים

אם זה ישוב קטן, מגודר, וישנים קרוב לאחד הבתים ומבוגר איתם, אני חושבת שלא נורא אם יחוו קצת צופיות בדור הזה

חני ב

New member
אבל כתבת "שמבוגר איתם"

וזה עושה את כל ההבדל. ומי המבוגר "הפראייר" שיסכים לא לישון במיטה נוחה?

dinn1

New member
תודה על התגובות -זה רק מחזק את

דעתי שאני לא היחידה שחושבת כך אני לא כתבתי שמבוגר יהיה איתם ויישן שם- הם מתכוונים לעשות את הקומזיץ במגרש גדול בחצר של אחד הילדים - אמנם קרוב לבית אבל הם יהיו לבד-הישוב שלנו לא מגודר ובנוסף אנחנו נמצאים במרחק של כ-10 דקות נסיעה מישובים ערביים - (קרובים לואדי ערה מי שמכיר) אמרתי לבתי שאין לי בעיה להחזיר אותה בכל שעה שתבחר - העיקר שהיא תישן בבית עדיף שהיא תבכה חמש דקות מאשר שאני אבכה אחר כך ... תודה ושבת שלום

חוה 1

New member
האמת גם אני לא הייתי מסכימה למרות

שבכיתה ה' אני זוכרת שנשארנו לשון במדורה. אבל מצד שני אם לא משנה לך מתי היא תחזור אז מה כבר ההבדל? אם היא תחזור ב5 בבוקר זה בסדר מבחינתך? אולי אפשר להתפשר שיכבו את המדורה בלילה וישנו באחת הגינות של אחד הבתים?

noa128

New member
רק עם מבוגר

לא רק הקטע הבטחוני - יותר העובדה שכל כך הרבה שעות ביחד מחוץ לבית ורחוק מעין מבוגר (ועוד עם אש בקרבת מקום) - לא הייתי סומכת עליהם שינהגו נכון בשעת חירום, שלא לדבר על היצירתיות שיכולה להגיע לכל מיני מקומות כשכל כך הרבה ילדים יחד בלי שום השגחה..

dinn1

New member
תודה על התגובות- קיבלתי דחיה של

"גזר הדין" בשבועיים - הם החליטו לדחות את הקומזיץ לל"ג בעומר כך שיש לנו עוד קצת זמן לבכי הגדול... בכל מקרה - אני מקווה שעד אז רוב ההורים יהיו בדעה שלי והעניין יתבטל ונחזור לשגרה של כל שנה - עם המדורות הרגילות דרך אגב - איך זה הולך אצלכם? אתם עושים תורנויות מי נמצא עם הילדים ליד המדורה או שתמיד יש את אותם הורים "קורבנות" שנשארים איתם? שנה שעברה אצלנו - ההורים שהיו צריכים להיות איתם במדורה פשוט הורידו את הילדים מהרכב ו..הבריזו משם - מזל שנשארתי והיתה לי עזרה ראשונה כי שני ילדים נכוו בידיים - ממש מרגיז הקטע של חוסר האחריות - נראה מה יהיה השנה.

romi 5

New member
לא מבינה את השאלה

כל ההורים מוזמנים להיות ע"י המדורה, אין הורים שאחראים על כל הילדים, אבל נכון שיש הורים שיותר אכפת להם מה קורה, ויש הורים שיושבים סביב המדורה, מרכלים על המורה ולא שמים לב מה קורה עם הילד שלהם.

סימה40

New member
לבד? בלי מבוגר? 10.5?

בחיים לא הייתי מסכימה, נראה מוקדם מידיי.

למעלה