התייעצות קטנה

false self

New member
התייעצות קטנה

לא באה עם צרה גדולה, אבל רוצה להתייעץ: חברה שלי בתקופה האחרונה לא עונה לטלפונים ולא הבנתי אם היא עוברת תקופה לא טובה או כועסת או עסוקה. היא אפילו לא הסבירה. היה לי יום הולדת בשבוע שעבר והיא גם לא אמרה מזל טוב אבל היא לא מאלו שעושות עניין מימי הולדת. אתמול חיפשתי אותה כי יש לי דברים לספר לה, והיום היא השאירה לי SMS שאומר שבאמת לא דיברנו הרבה זמן, שהיא כבר תיצור קשר, שהיא עוברת תקופה לא קלה ומורידה פרופיל. היא בעצם אמרה לי: don't call me, we'll call you. אני אכבד אותה ולא אתקשר. אבל חשבתי לענות ב SMS או משהו ואני מתלבטת מה להגיד. כי אני מבינה ומכירה את זה שהיא מרוחקת מאנשים כשלא טוב לה, אבל אני דואגת וגם זאת לא נראית לי דרך - זה שכמה שבועות היא לא עונה לטלפונים.

תגידי

שאת מכבדת את רצונה להוריד פרופיל, שאת מצטערת לשמוע שהיא עוברת תקופה קשה - ושבכל מקרה תדע שאת שם בשבילה ושהיא מוזמנת לדבר מתי שהיא רוצה.

false self

New member
תודה זה מה שאני אכתוב

למרות שלא נוח לי עם התנהגות כזאת, שכשלא נוח היא יוצרת חלל, מתרחקת ולא עונה לטלפונים

נכון

ובכל זאת צריך לכבד את הדרך שלה להתמודד עם מה שחיים זימנו לה, ולתת לה לדעת שבמידה והיא תרצה להתמודד אחרת - יש עם מי. זה הכל.

למעלה