התייעצות על רכישת מכשיר apex

התייעצות על רכישת מכשיר apex

אני מתעניין ברכישה של מכשיר GPS של חברת APEX, דגם 5011 (וואלה שופס, וגם באתר החברה). אני פשוט לא יודע כל כך מה צריך לבדוק ולשאול לפני.. קראתי את הקישור שניתן פה לאחרים, לגבי מידע כללי על המכשיר (ועל הסוללה, הזרוע וכו'). אני רוצה גם לדעת לגבי התוכנה שמגיעה עם המכשיר, האם היא ניתנת לעדכון (והאם יש בכלל צורך בזה), אם אפשר לעדכן עצמאית, להוסיף דברים בכרטיס זיכרון (כמה זיכרון בכלל ראוי שיהיה במכשיר כזה) וכו' וכו'.. אשמח להכוונה קלה
נ.ב. אישית אני מאוד מרוצה ממכשירי DVD של החברה (לא יודע אם יש קשר בין GPS ל-DVD, אבל זו עדיין אותה חברה...). יש לי שני מכשירים, שניהם מעל 5 שנים שמתפקדים יופי. גם עדכוני קושחה (firmware) שנעשו עצמאית על ידי, שהורדתי מאתר החברה, עובדים נהדר בלי כל בעיה. תודה!

AYELET1

New member
אצלי ב-DVD של אפקס, התמונות עוברות

עם צל צהוב . הדבר אינו כך בתמונות מהטלויזיה ללא תיווך של ה-DVD. בכל אופן, אאל"ט אפקס בא עם תונה של IGO. ברר איזו בדיוק (יש להם מספר גרסאות עם הבדלים בינהן). בד"כ תוכנות IGO מגיעות עם שובר עדכון אחד, לשימוש תוך שנה מיום הקניה. אם אתה רוכש (וזה IGO), בדוק שהשובר אכן באריזה. הזכרון המינימלי הוא 64 ג'יגה, וזה ממש המינימום שבמינימום. במכשירים רבים ניתן להשתמש כנגן וכמציג תמונות. לטעמי זה שולי (כיום בכל טלפון כמעט יש לך את האפשרויות הללו).

למעלה