התייעצות משלוח מנות |רעשן|

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
שלום שלום.
מתיעצת אתכם, פתאום לא בטוחה לגבי המשלוחה שלי.
בשנים האחרונות המשלוח שלי סובב סביב כיכר לחם מחמצת (עם אגוזים/גרעינים/זיתים בהתאם למה ששולחת לצידו) וממרח (מתוק/מלוח) מעשה בית או ריבה.
היה לי ברור שזה מה שאשלח גם השנה, אבל מאחר ומדובר בלחמים זה אומר שבשישי בבוקר, בין קריאת מגילה, הכנות לסעודת פורים, הכנות לשבת- חוששת שייצור יום שישי לחוץ.
אז התחלתי לחשוב על משהו פשוט יותר, מתאים לשישי בבוקר ושניתן להכין את רובו מראש- יוגורט+גרנולה+פירות.
גרנולה- אכין מראש.
יוגורט- אקנה, ואשלח כפי שהם, במארזים? או שלא יפה וצריך להעביר לצנצנות זכוכית?
פירות- לחתוך ולשלוח בצנצנת? אבל אז יתקלקלו מהר...
בקיצור, האם משהו כאן שלח פעם משהו בסגנון למשלוח מנות ויכול לתת טיפים על אופן המשלוח?
תודה!
 
שלום שלום.
מתיעצת אתכם, פתאום לא בטוחה לגבי המשלוחה שלי.
בשנים האחרונות המשלוח שלי סובב סביב כיכר לחם מחמצת (עם אגוזים/גרעינים/זיתים בהתאם למה ששולחת לצידו) וממרח (מתוק/מלוח) מעשה בית או ריבה.
היה לי ברור שזה מה שאשלח גם השנה, אבל מאחר ומדובר בלחמים זה אומר שבשישי בבוקר, בין קריאת מגילה, הכנות לסעודת פורים, הכנות לשבת- חוששת שייצור יום שישי לחוץ.
אז התחלתי לחשוב על משהו פשוט יותר, מתאים לשישי בבוקר ושניתן להכין את רובו מראש- יוגורט+גרנולה+פירות.
גרנולה- אכין מראש.
יוגורט- אקנה, ואשלח כפי שהם, במארזים? או שלא יפה וצריך להעביר לצנצנות זכוכית?
פירות- לחתוך ולשלוח בצנצנת? אבל אז יתקלקלו מהר...
בקיצור, האם משהו כאן שלח פעם משהו בסגנון למשלוח מנות ויכול לתת טיפים על אופן המשלוח?
תודה!
באופן כללי חושבת שלא צריך להגזים, כי שישי הוא יום קצר וכולם ממהרים וצריכים גם להתארגן לשבת וכו'. אני אישית לא כל כך
אוהבת לאכול יוגורט בחורף. קר לי. אבל אולי אצלכם פחות קר מאשר בירושלים. לא הייתי שולחת פירות חתוכים. כן אפשר ונחמד גרנולה עם מארז יוגורט סגור. (אם נתעלם מהקושי האישי שלי). או שאולי אפשר לשלוח משהו אחר. אפשר למשל להכין פיתות השריף, להקפיא ובבוקר להפשיר ולצרף ממרח כלשהו.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
באופן כללי חושבת שלא צריך להגזים, כי שישי הוא יום קצר וכולם ממהרים וצריכים גם להתארגן לשבת וכו'. אני אישית לא כל כך
אוהבת לאכול יוגורט בחורף. קר לי. אבל אולי אצלכם פחות קר מאשר בירושלים. לא הייתי שולחת פירות חתוכים. כן אפשר ונחמד גרנולה עם מארז יוגורט סגור. (אם נתעלם מהקושי האישי שלי). או שאולי אפשר לשלוח משהו אחר. אפשר למשל להכין פיתות השריף, להקפיא ובבוקר להפשיר ולצרף ממרח כלשהו.
לא חשבתי על עניין הקור. אבדוק תחזית לשבוע הבא.
 

חנהפ

Active member
שלום שלום.
מתיעצת אתכם, פתאום לא בטוחה לגבי המשלוחה שלי.
בשנים האחרונות המשלוח שלי סובב סביב כיכר לחם מחמצת (עם אגוזים/גרעינים/זיתים בהתאם למה ששולחת לצידו) וממרח (מתוק/מלוח) מעשה בית או ריבה.
היה לי ברור שזה מה שאשלח גם השנה, אבל מאחר ומדובר בלחמים זה אומר שבשישי בבוקר, בין קריאת מגילה, הכנות לסעודת פורים, הכנות לשבת- חוששת שייצור יום שישי לחוץ.
אז התחלתי לחשוב על משהו פשוט יותר, מתאים לשישי בבוקר ושניתן להכין את רובו מראש- יוגורט+גרנולה+פירות.
גרנולה- אכין מראש.
יוגורט- אקנה, ואשלח כפי שהם, במארזים? או שלא יפה וצריך להעביר לצנצנות זכוכית?
פירות- לחתוך ולשלוח בצנצנת? אבל אז יתקלקלו מהר...
בקיצור, האם משהו כאן שלח פעם משהו בסגנון למשלוח מנות ויכול לתת טיפים על אופן המשלוח?
תודה!
למה שלא תאפי מראש , תקפיאי ותפשירי בפורים, חימום קל ויהיה כמו טרי
 

michalgad

Active member
לפני כמה שנים עשיתי משלוח של יוגורט בייתי וגרנולה בייתית וזה היה הצלחה גדולה. זה ממש קל להכין אם כמובן יש לך זמן להתארגן על צנצנות קטנות וחמודות . גם כמובן אם אין לך זמן להכין יוגורט אז קנוי בהחלט הולך. עוד אופציה שתכיני סיר דייסה ענקי ותחלקי למנות אישיות בכלי פלסטיק . גם מוצלח עם גרנולה. ( אפשר לקרר וחרשום שיממן קצת לפני ההגשה)
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לפני כמה שנים עשיתי משלוח של יוגורט בייתי וגרנולה בייתית וזה היה הצלחה גדולה. זה ממש קל להכין אם כמובן יש לך זמן להתארגן על צנצנות קטנות וחמודות . גם כמובן אם אין לך זמן להכין יוגורט אז קנוי בהחלט הולך. עוד אופציה שתכיני סיר דייסה ענקי ותחלקי למנות אישיות בכלי פלסטיק . גם מוצלח עם גרנולה. ( אפשר לקרר וחרשום שיממן קצת לפני ההגשה)
אהבתי את רעיון הדייסה!!!!!! נחשוב על זה. תודה!
 

shira1960

Active member
לדעתי - אל תעבירי את היוגורט לכלי אחר. לדעתי - במיוחד בגלל קורונה אבל לא רק - עדיף לגעת כמה שפחות באוכל. בכלל בסביבה שלי אנשים כמעט ולא אוכלים אוכל "ביתי" (ביתי ממש, לעומת "מסעדה בנוסח ביתי") בגלל קורונה. אולי כאן האנשים יותר מפחדים. אם את חייבת שיהיה יפה, אז שימי את *כל* החבילה הסגורה בתוך כלי זכוכית יפה.

אני חושבת שיוגורט + גרנולה + פרי או שניים זה משלוח מקסים וטעים. אני גם חושבת שיהיה מוצלח אם תכיני את הלחמים יום קודם, תעטפי יפה, ותשלחי ביום שישי. אין כמו לחם ביתי!
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לדעתי - אל תעבירי את היוגורט לכלי אחר. לדעתי - במיוחד בגלל קורונה אבל לא רק - עדיף לגעת כמה שפחות באוכל. בכלל בסביבה שלי אנשים כמעט ולא אוכלים אוכל "ביתי" (ביתי ממש, לעומת "מסעדה בנוסח ביתי") בגלל קורונה. אולי כאן האנשים יותר מפחדים. אם את חייבת שיהיה יפה, אז שימי את *כל* החבילה הסגורה בתוך כלי זכוכית יפה.

אני חושבת שיוגורט + גרנולה + פרי או שניים זה משלוח מקסים וטעים. אני גם חושבת שיהיה מוצלח אם תכיני את הלחמים יום קודם, תעטפי יפה, ותשלחי ביום שישי. אין כמו לחם ביתי!
אוףףףף, מתלבטת לגבי הלחם. באמת לא נורא אם אופה בחמישי בלילה.
טוב. אחשוב עוד קצת. תודה!
 
למעלה