התייעצות מסלול מערב ארה"ב

שיקי25

New member
התייעצות מסלול מערב ארה"ב

שלום לכולם אשמח לקבל הערות לקבל המסלול שתכננתי למערב ארה"ב 28/9 - נחיתה ב 14:05 בסן פרנסיסקו - מה לדעתכם אוכל להספיק באותו היום - האם אספיק את פארק גולדן גייט או גבעת טלגרף 29/9 - סן פרנסיסקו - דאון טאון, צ'יינה טאון, סיוויק סנטר 30/9 - סן פרנסיסקו - רציף הדייגים+ כלא אלקטרז 1/10-2/10 - יוסמיטי 3-4/10 - כביש 1 התיכנון הוא להגיע ב 4/10 בערב ללוס אנג'לס. איפה כדאי ללון? אני רוצה לבקר בסנטה קרוז, עיירות כרמל ומונטריי , ביג סר, טירת הרסט, סן לואיס אובסיפו וסנטה ברברה - אני מניחה שלא אוכל להספיק הכל ביומיים - על מה לדעתכם ניתן לוותר? 5/10 - לוס אנג'לס - דיסנילנד 6/10 - יוניברסל והוליווד 7/10 - לוס אנג'לס - דאון טאון + בברלי הילס 8/10 - מוזיאון גטי וחופים - סנטה מוניקה ווניס 9/10 - סן דייגו - פארק בלבואה 10/10 - סן דייגו - דאון טאון, קורונדו 11/10 - סן דייגו - seaworld 12/10-17/10 - התוכנית לצאת ב 12/10בבוקר מסן דייגו לכיוון לאס וגאס והמטרה לבקר יומיים בלאס וגאס, יום בציון ויום בברייס איך כדאי לסדר את זה? ב 17/10 אנחנו צריכים להיות פנויים מהבוקר - הטיסה שלנו יוצאת ב 20:30 מלוס אנג'לס אשמח גם לקבל המלצות ללינה באיזורים שאינם בערים הגדולות (יוסמיטי, כביש 1, ברייס / ציון) המון תודה

smoshes

New member
כמה הצעות לשיפור

הייתי בשנה שעברה, לכן ההמלצות די טריות: 1. תוריד יום מ- LA ותוסיף אותו לכביש מס' 1. LA סתם עיר גדולה וסואנת, ואין מה להיות בה יותר מיומיים. לעומת זאת כביש 1 הוא מקסים - גם הכביש עצמו והנופים בדרך וגם העיירות. תוסיף את העיירה סולבנג שהיא עיירה בסגנון דני (מלשון דנמרק)- עם טחנות רוח, חנויות דניות ועוד... אל תשכח שחוץ מהעיירות היפות יהיו לך הרבה עצירות בדרך כדי להתפעל מהנוף ולצלם, כך שגם זמן זה צריך לקחת בחשבון, ולכן הייתי מוסיף עוד יום. 2. תוריד יום מסן דייגו ותוסיף אותו ללאס ווגאס. ווגאס עיר מדהימה. הייתי בה שנה שעברה 4 ימים, ולא הספיק לי. סן דייגו לא התלהבתי. הייתי רק יום אחד ב- seaworld.

nanoosh

New member
מסכימה בהסתייגות אחת

צריכים יום נוסף לווגאס לפףחות, אבל לא הייתי מורידה אותו מסן-דיאגו, אנחנו היינו שם 10 ימים והייתי נשארת שם עוד קצת, עיר מדהימה. כיוון שהיית רק ב-seaworld, זה מסביר למה לא התלהבת. עד כמה שאני זוכרת (זה לא היה מזמן, חזרנו לפני שבועיים), seaworld לקח לנו יום שלם, אז כמה בדיוק הספקת להסתובב בסן-דיאגו?

sailor

New member
בטיול של 19 יום

ועם מה שהם רוצים לראות, יותר מיומיים בסן דייגו ממש מוגזם. seaworld - יום שלם זה 8-10 שעות ונשארו עוד כמה שעות להנות לפחות מחיי הלילה. את המסלול ההסטורי עשיתי ביום אחד כולל המוזאונים ולא הרגשתי צורך ביותר מזה. ובבוקר השלישי יצאתי מהעיר ואין לי הרגשת החמצה כלשהי ואיזשהו צורך לחזור לשם.

sailor

New member
ועוד טיפ

בסופרמרקטים הזולים יש דילים מוזלים מאד גם ל-seaworld וגם ליוניברסל.

שיקי25

New member
תודה לכולם - מסכימה עם כולכם

כל אחד אוהב משהו אחר ולכן העדיף להישאר במקום הזה מהסיבה הזו הייתי מעדיפה לא להזמין מלונות מראש ואם מתחשק לי להישאר במקום מסויים להישאר ואם לא לעזוב אבל אני קצת מפחדת להיתקע ללא מלון מה אתם אומרים? עדיף להזמין מלונות מהארץ או לא? בנוגע ל AAA באמת אתחיל לעשות בירורים - נראה שזה יחסוך לי הרבה טירחה

sailor

New member
בכל מקום יש מוטלים

ולרשתות יש מספרי 1-800 כך שתוכלי להזמין בבוקר מקום לינה ללילה הבא.

smoshes

New member
עוד הצעות לשיפור

תלוי אם את מעדיפה ערים או טבע, אך אני הייתי מוריד אפילו עוד יום מ- LA ומסן דייגו (בנוסף למה שהצעתי מקודם) ומבקר בגראנד קניון במקום. לדעתי 4 ימים ב- LA ו- 3 בסן דייגו זה ממש יותר מידי, אלא אם את מעדיפה טיול עירוני יותר. אני מעדיף לראות יותר טבע, לכן הייתי מסתפק ביומיים LA ויום אחד סן דייגו.

sailor

New member
הצעות

בפריסקו לא כדאי לפספס את האקספלורטוריום - מוזאון מדע ועיצוב ידידותי מאד למבקר. האו נמצא בקרבת גשר שער הזהב, קרוב לקצה המערבי של רח' לומברד. לדעתי, בזמנכם הקצר תוכלו להסתפק ב-3 ימים בפריסקו ולהקדיש לפחות 3 ימים לכביש מס. 1. לפי המלצות רבות ויתרתי על טירת הרסט, לשיקולכם. לא הגיוני לנסוע ליוסמיטי ולחזור לפריסקו או למונטריי. אפשר לנסוע מLA ולהמשיך דרך הסיירה לכיוון לאס וגאס. רצוי לא בסופ"ש. גם יוניברסל, גם דיסני ובמידה מסויימת גם seaworld הם פארקי שעשועים. לי זה נראה מופרז 3 תוך ימים ספורים. אני ויתרתי בשל כך על דיסני, שלטעמי פחות מיוחד משני האחרים. בדאון טאון LA אין מה לראות למעט גורדי שחקים, וברוב האזור לא מומלץ להסתובב ברגל. בסן דייגו לא צריך יותר מיומיים וחצי. את כל המסלול ההסטורי כולל פארק בלבואה והמוזיאונים שבו מספיק יום אחד. בערב כדאי לצאת לרובע המשוחזר. בזמנכם הקצר אני מציע להסתפק בלילה בלאס וגאס וסיבוב בסטריפ לצפיה במופעים של בתי המלון השונים ולהקדיש יותר זמן לפארקים ביוטה. כדאי לכם לעשות חברות ממסי AAA, לקבל שם יעוץ (עם מפה שלכם!) ובגלל המחסור בזמן להזמין טריפטיק בממסי. לינה: זול,טוב וזמין בכל מקום - מוטלים. אפשר לקבל בארץ ספר של הווארד ג'ונסון ושם אפשר לקבל ספרים של כל רשתות המוטלים, מ-6 ו-8 הזולים, אבל לא תמיד מספקים (חלקם טובים מאד) ועד הרמה הגבוהה - כמו days inn ו הולידיי אין. לרוב הרשתות יש מספרי 1-800 נוחים להזמנות.

שיקי25

New member
מה נותנת החברות ב AAA

ואיפה ניתן לעשות אותה? ומצטערת על הבורות - מה זה טריפטיק? פעם ראשונה שאני מתכננת טיול לחו"ל אז תודה רבה על כל התגובות

sailor

New member
מעבר לשירות של מועדון המכוניות הזה

אפשר לקבל בכל סניף שלהם ספרי הדרכה הכוללים מסלולי טיול, מלונות, מסעדות בילויים וכו'. כמו כן לקבל סיוע וייעוץ ושירות במקרה של תקלה בדרך. החברות נקנית יחד עם חברות בממסי בתוספת מחיר. הכרטיס מקנה גם הנחות במקומות שונים, לא משמעותי אבל נחמד. טריפטיק הוא חוברת עם כריכה ספירלית הכוללת את מסלול הנסיעה שלכם בצירוף הסברים מילוליים וציון מקומות מעניינים ואטרקציות. את התשובות המלאות קבלי בסניף ממסי הקרוב.

למעלה