התייעצות לרופא מומלץ

gal9876

New member
התייעצות לרופא מומלץ

לצערי שוב אני פה... הריון חמישי של הפסקת דופק והפעם בשלב של 10 שבועות.. כמובן הריונות בטיפולים כך שהכל קשה ובקושי.. אני בקשוי מצליחה לחשוב איך אני ממשיכה הלאה.. איך חוזרים לעבודה בלי לבכות מכל אחד שאומר לך בוקר טוב... בדרנו הכל והכל בסדר.. ( קריוטיפ גנטי, סכרת , קרישיות , סיווג רקמות) רציתי לשאול אם מישהי מכירה שם של רופא מומחה בתחום ( היינו כבר ביחידה של הפלות חוזרות של מכבי , קיבלתי תמיכה הורמונאלית בזריקות וכפי שציינתי הכל תקין והחולה מת.. ) או הצעות לבדיקות נוספות. המון המון תודה - אני שלחוצה מעט מזה שאני לא מצליחה לחזור לעצמי בכלל.

פרופסור כרפ בתל השומר

בתל השומר יש יחידה מעולה להפלות חוזרות, בראשות אחד החוקרים הבכירים בתחום.הנה פרטים שלהם. משתתפת בצערך ומאחלת לך למצוא שם מזור.

בהחלט

למעשה, הייתי אמא לבת ולבן כבר לפני האובדנים. האובדן הראשון שלי היה בהריון השלישי והאובדן השני בהריון הרביעי. מאז
הספקתי להיות כבר בהריון חמישי וממנו נולד בני השלישי
. אגב, את הסיפור של רוב חברות הפורום תוכלי למצוא בקטגורית המאמרים, שניתן להגיע אליה מראש עמוד זה.

תודה. באמת כיף לי

(ואני מנסה לזכור את זה השבוע, בו במצטבר יש לי מעט מאוד שעות שינה, אבל למי אכפת, צרות טובות!) והכי חשוב: יום אחד גם לך יהיה כיף כזה!!!

מצטערת נורא לשמוע../images/Emo24.gif

זה נורא קשה. אם זה הריון מטיפולים אז אני מניחה שעברת היסטרוסקופיה ושללו הימצאות מחיצה ברחם? מעבר לזה בדקו אולי את תיפקודי בלוטת התריס? גם בעיה כזו עלולה להביא להפלות חוזרות. מצטרפת להמלצה של אמא של פילפילון, ומאחלת מכל לבי שההריון הבא יהיה תקין ויסתיים בלידה של תינוק/ת בריאים ושלמים!!!

nitzansa

New member
לגבי התייעצות לרופא

הי מה שלומך? אל תתיאשי. כי אם את תתייאשי אז אין לי גם תקווה. אני עברתי 4 הפלות. 1 גרידה- הפסקת דופק של העובר בשבוע 10, ועוד 3 הפלות טבעיות עוד לפני הדופק. בכל אופן כבר התייעצנו עם כמה וכמה מומחים : אני מבינה שאת מהצפון. אני מאיזור ירושלים. הייתי אצל פרופ' נרי לאופר בהדסה עין כרם. אני מטופלת אצל פרופ'אהוד מרגליות בשערי צדק. וגם התייעצנו עם פרופ' כארפ בתל השומר. האם שמעת עליהם? התייעצת איתם? אם תרצי מידע נוסף, אשמח לעזור לך. ובכלל. לא להתייאש!!!!!!!!!!!!! בסוף זה יצליח. זה בטוח!!!!!!!!!!!!! אין מצב שלא. כבר עשינו דרך רבה. אמנם אני נכנסתי להריון 3 פעמים ספונטני ופעם אחת עם IUI, וכעת אני מתחילה טיפולי IVF, וגם זה לא מבטיח הצלחה..... ויכול להיות שגם אני אדבר כמוך אחרי הפלה של IVF, אבל תהיי חזקה!!! אל תתייאשי!!!!!!!!!! אסור לך! לא בשבילו / לה/להם!!!!!

למעלה