התייעצות לגבי קניות בארה"ב

התייעצות לגבי קניות בארה"ב

שלום לכן, אני סמויה בפורום המקסים הזה, והיום יוצאת מהארון... בעוד חודש אני נוסעת לראשונה לארה"ב: ניו יורק, סן פרנסיסקו, לוס אנג'לס ולאס וגאס. מבקשת את עצתכן מכמה סיבות: 1) אנחנו בהרכב רבתי- עם בעלי ושלושה ילדים בוגרים, די חסרי סבלנות, חייבים לציין, 2) אני לא מכירה מותגים וחנויות בארה"ב, ו-3) אנחנו מקציבים לקניות יחסית זמן מועט מהטיול, יום-יומיים בערך. אני רוצה לקנות בעיקר: נעלי ספורט, ביגוד ספורט, חזיית ספורט (שלא מצליחה להשיג בארץ), ג'ינסים חמודים, וגרביונים מעניינים כמובן נעליים. ועכשיו סוף סוף אני עוברת לשאלות: 1. האם אתן מכירות/ ממליצות על אאוטלטים שווים במקומות שנהיה (ציינתי אותם לעיל) ? 2. האם יש לכן טיפים לשופינג מוצלח למרות המכשולים שציינתי לעיל? 3. מהם המותגים המוצלחים יותר? 4. אילו פעולות הכנה אני יכולה לעשות מהארץ, למשל חיפוש קופונים, שיטוט באתרי מותגים וכו'? אני מידה 44. אשמח לכל עצה, טיפ, מידע, מהמנוסות, תודה מיכל

לי וולף

New member
../images/Emo245.gif על ניו יורק...

הי מיכל! שמחה שהצטרפת, ועוד בנסיבות כאלו משמחות
צירפתי תשובה שנתתי לא מזמן באותו נושא בפורום שופינג השכן. השתדלתי לתת שם ריכוז של מקומות אז למרות אילוץ הילדים-עצבים-לו"ז, התשובה מתאימה גם לך... ותוספות, להתאמה לשאלותייך: - באזור היוניון-סקוור (שציינתי "שם") יש חנות בשם PARAGON. מ-א-ד מומלצת לרכישת אביזרי ובגדי ספורט. כמובן שבשביל החוויה, נחמד להגיע לנייק סטור (אפשר למצוא אוןליין) -לילדים- יש 2 חנויות ממתקים שהן חוויה - דילן קנדי בר (דילן היא הבת של ראלף לורן)- פשוט מהממת!!! נמצאת ב-upper east side שהוא לא מאד תיירותי וחבל- יש שם חנויות שוות. אה... וגם בלומינגדייל'ס קרוב מאד
. והחנות של הרשי'ס (שוקולדים) בטיים סקוור; http://www.hersheys.com/discover/timessquare.asp (לא נשאר מקום לקישורים... והקישור בהודעה אף פעם לא נדבק לי...
) תציצי באתר dailycandy.com שנותן בכל יום טיפ (נשי בד"כ) על ניו יורק. יש כמובן ארכיון וגם אתרים-אחים על LA ועוד. תכנסי לאתר של עיתון אמריקאי (NY TIMES או Cosmopolitan.. מה שבא לך לקרוא); תוכלי לראות פרסומות של מותגים מקומיים וגם מדורי תרבות וכו'. נראה לי שזה מקום טוב להתחיל בו.

SimplyMe1

New member
אאוטלטים באזור ניו יורק-ג'רזי

http://www.jerseygardens.com תציצי ברשימת החנויות שם,יש המון מבחר ודברים מהעונה האחרונה. לבוש לכול המשפחה. האאוטלט ממוקם בג'רזי,חצי שעה נסיעה באוטובוס שיוצא מהPort Authority Bus Terminal במנהטן. תבדקי את השעות,כדאי להגיע לשם באמצ"ש כשאין הרבה עומס בחנויות..למרות שתמיד יש שם אנשים. כמו-כן יש באזור UP STATE NY את הוודברי אאוטלט,אני לא יודעת איך ההגעה מתח"צ כי נסעתי לשם באוטו,אבל הוא יותר מרוחק מהנ"ל והמותגים יותר "מותגיים" ויוקרתיים,אבל במחירים סבירים יותר ממה שנמכר בחנויות הרגילות. גם במייסיס(חנות כלבו ענקית ב34) מלאה בדברים טובים.יש חצי קומה ענקית לחזיות ובכלל הלבשה תחתונה,וגם קומה לגברים(פולו ובנפרד-חליפות ונעליים)וגם קומה לבגדי ילדים ותינוקות. בקומה העליונה יש גם הרבה כלי בית,מגבות וכו'. מול המייסיס יש לך את הכלבו DUFFY'S(הלוגו בכתום-צהוב) שאפשרי למצוא שם תיקים ונעליים ממש בזול,וגם הלבשה תחתונה בשבילך,הבעיה שהרבה פעמים מבולגן אצלם ובעיה לחפש את המידה שלך. ואם יוצאים מהיציאה הראשית של מייסיס,מצד שמאל יהיה לך גם סניף של ויקטוריה סיקרט,ובכול חנות רצינית להלבשה תחתונה את יכולה לבקש את הספר\מחברת שלהם למידות אירופאיות ויתאימו לך לפי המידות שלך. ובהתחשב בכך שהזמן שלכם לקניות מאוד מוגבל,אני חושבת שאאוטלט הוא הפתרון הכי טוב לשופינג עבורכם. אם היה לך יותר זמן להסתובב ולהתלבט אז הייתי נותנת המון המלצות כלליות וחנויות ספציפיות. מה שכן יש באזור ה34ST במנהטן מלא חנויות נעלי ספורט ענקיות ומבצעים טובים עכשו בסופעונה.

אני גם ממליצה מאוד על רחוב 34 במנהטן

אני לא אוהבת אאוטלטים כי זה מעייף ואין כח להיות שם כל היום. אבל ברחוב 34 יש מגוון רחב של חנויות לכל המשפחה עם הבגדים הכי אופנתיים ולא יקרים. כתבתי פוסט על מה לעשות בניו-יורק אצלי בבלוג. הקישור לבלוג נמצא בחתימה של ההודעה כאן. בבלוג תיראי תמונה של סנטרל פארק מצד שמאל. תהנו בטיול בארה"ב!

חנויות Ross ו- Marshalls

Ross dress for less, ו- Marshalls הן שתי רשתות שקונות עודפים של חנויות מוצלחות מאד. יש שם גם בגדי מעצבים. החנות מסודרת לפי קטגוריות ובתוך הקטגוריות לפי מידות. כך למשל כשהייתי שם וחיפשתי ג'ינסים מייד ניגשתי לטורים שהמידה שלי כתובה עליהם. טיילתי עם מישהי בסביבות המידה שלך והיא מצאה המון בגדים. כמובן שלילדים יש שם מבחר רחב גם כן. המחירים ממש כמו של אאוטלטים- קניתי ג'ינסים בעשרה דולר (ליווייס), חזיות ב- Ross קצת יותר זולים ויש להם יותר מבחר, אבל למען האמת זה משתנה בין חנות לחנות. מדובר על חנויות עצומות, שתי קומות בד"כ, עם מגוון מחלקות (מחויט, שמלות נשף, הלבשה תחתונה, בגדי ים...). שתי הרשתות האלו נמצאות בכל חור כמעט בארה"ב, ובניו יורק וסן פרנסיסקו במרכזי הערים. אם מעניין אתכם חנויות יד שניה טובות- בסן פרנסיסקו יש את איזור Haight-Ashbury (סביב המפגש של שני רחובות אלו), שבאופן כללי הייתי מאד ממליצה לבקר שם; זה איזור היפי- פריקי שכזה, המון בני 20 עם שיער צבוע ורוד שואלים אם יש לך דולר לתת להם, המון חנויות אופנה מוזרות, גרפיטיופאבים קטנים. מעניין גם עם ילדים, רק צריך להעלם לפני שמחשיך. יש שם חנויות בשם Good Will שהן חנויות יד שניה שהבגדים נראים שם מדהים, הם לא מוכרים אם זה לא נראה חדש. הבגדים גם כן מסודרים לפי "נושא", מידות וגם צבעים. יש שם מבגדים פשוטים לבגדי מעצבים (בדיעבד מסתבר שזה מה שקניתי ב10 דולר בערך). אז זה נחמד גם לחוויה וגם לכיס. אם תרצי המלצות אני יכולה לברבר המון על סן פרנסיסקו וניו יורק... תהנו!

כמה המלצות

וודברי - יש קו תחבורה ציבורית לשם שעולה 42 דולר (הלוך ושוב). יש שם בעיקר מותגים, ולא להאמין כמה הם זולים שם ביחס לארץ. יש להם אתר שניתן להוריד ממנו קופונים. מאוד ממליצה,עם זאת לא הייתי נוסעת לשם עם ילדים. יש בניו יורק חנות שקוראים לה the basment - היא נמצאת לא רחוק מסניף של ברנס אנד נובל. בחנות כ-3 קומות של עודפים, או בגדי מעצבים מעונות קודמות במחירים שווים. אני במקומך הייתי מנסה להתפצל לחצי יום מבעלך והילדים במידה וזה אפשרי... נראה לי שיהיה לך יותר נוח לא ללכת איתם לחנויות שיעניינו רק אותך, וכך תוכלי לקנות בנחת.

תיקון קטן לגבי החנות filenes basement

http://www.filenesbasement.com/ יש חנות גדולה כזאת ביוניון סקוור במנהטן. יוניון סקוור זה גם אזור עם חנויות גדולות ושוות. בבניין של החנות הזאת יש גם חנות נעליים קיצונית מאוד שאני לא נכנסתי אליה כי היא הייתה גדולה מדי, אבל יש שם נעלי מעצבים במחירים שווים. בכלל יוניון סקוור זה מקום חמוד לבקר בו. יש שם גם מקס ברנר, אם תתגעגעו למשהו מהארץ. מצורפת תמונה של יוניון סקוור בסתיו שאני צילמתי

המון המון תודה לעונות המקסימות ../images/Emo140.gif

תרמתן לי המון מידע שימושי. כנראה שבניו יורק דווקא לא יהיה לנו הרבה זמן לקניות, אנחנו שם רק 4 ימים. זה די באסה אחרי שהבנתי שרבות האפשרויות לקניות שם. התלהבתי מהחנות basement, והיא גם יוצאת ליד המוזיאון להסטוריה של הטבע
וגם מחנות אנתרופולוג'י, שקראתי עליה בעכבר העולם. העיצובים שם נראים די מפתיעים, אם כי יקרים. מישהי מכן מכירה אותם מקרוב? ושוב תודה מיכל

לי וולף

New member
מאד מקרוב... ../images/Emo9.gif

כפי שציינתי, עבר זמן מאז הביקור האחרון אבל גרתי שם, אז זה היה כמו לקפוץ לקסטרו, לצורך העניין. לפיילינ'ס בייסמנט יש 2 סניפים, כאשר הקטן והפחות שווה, הוא זה שקרוב למוזיאון (החנות על 79-80 וברודווי). אבל בכל זאת- אם את באיזור, שווה לקפוץ! ואם את כבר שם, מעבר לכביש תמצאי את הבייגלים הכי שווים (H&H Bagels) וקצת גבוה יותר את המעדנייה השווה (Zabar's). החנות של אנטרופולוג'י יפיפיה! לא זולה... אבל יש להם בקומה השנייה מחלקה של סיילים ויש להם אביזרים שיגרמו לך לבכות. הצלחתי מידי פעם להרשות לעצמי שם דברים אז אני ממליצה לבקר.

למעלה