התייעצות לגבי ערעור על תוצאות הבחינה

התייעצות לגבי ערעור על תוצאות הבחינה

אני חדש באוניבריסטה הפתוחה, סמסטר 2007ב הוא השני שלי, וקיבלתי לפני כמה ימים את התוצאות של המבחן של הקורס השלישי בינתיים
. בכל מקרה, קיבלתי ציון מאוד נמוך ביחס לציפיות שלי, 86 בקורס שאמור להיות מאוד קל, התפלגות הציונים מראה שלמעלה מ-33 אחוז קיבלו בין 95-100. בכל מקרה,הזמנתי עותק של הבחינה, מאוד רציתי לדעת היכן טעיתי ולקרוא את הערות, שכן בעזרת ההערות אוכל להחליט האם יש לי בסיס לערער או שלא. כל השאלות הם פתוחות והיו 4, כלומר 25 נקודת כל אחת. קיבלתי את המבחן וראיתי שאין הערות בכלל. כלום רק מס' נקודות לכל שאלה. השאלה היא מה עושים ?! אשמח לעזרתכם ?!

niro2003

New member
אם אתה רוצה תשובה אמיתית ומדוייקת -

אין מנוס מכך שתפרט על איזה קורס מדובר, וגם תעלה את השאלה ואת התשובה שלך.

מדובר על כל השאלות

מדובר על קורס מאוד קטן ויחסית חדש במדעי החברה והמדינה, ובגלל זה אני לא מעוניין לחשוף בפרהסיה את שם הקורס. בכל מקרה, אין שם ואף הערה או סימן של המנחה פרט לניקוד בכל סוף שאלה. אני גם לא חושב שראוי שאעתיק את שאלות המבחן והתשובות שלי על גבי הפורום. בינתיים בשיטוט בארכיון של הפורום, הבנתי שזה לא ממש תקין הדבר - קישור מבחינת הציונים: שאלה 1 - 18 נק' שאלה 2 - 20 נק' שאלה 3 - 22 נק' שאלה 4 - 25 נק'

Fingertip

New member
../images/Emo26.gif

במקום "לשרוף" את הערעור, אני מציע שתתקשר למרכז/ת ההוראה ותספר לו את הסיפור. תבקש אולי לבוא לפגישה איתו/ה או עם אחת המנחים ושיסבירו לך בע"פ איפה הטעות. ככה תדע אם אתה צריך לערער או לא. רק שתדע -- לשניכם יהיה יותר טוב אם יסבירו לך בע"פ קודם מה הבעיה. ברגע שאתה מגיש ערעור צריך לתת את המחברת לבדיקה נוספת על ידי מישהו אחר, לבדוק אותה שוב, לשנות ציונים וכו'. חבל סתם להכביד על המערכת אם אין בזה צורך... אהד.

למעלה