התייעצות בבקשה

נאור18

New member
התייעצות בבקשה

אני מעוניין לרכוש צורב חיצוני. ברצוני לדעת האם הצורב המוצע למכירה בכתובת הזו שמצורפת הוא צורב טוב ומצדיק את המחיר??? שנית כיצד אני יכול לדעת איזה סוג USB יש לי (אם USB1 או USB2)? עוד דבר, האם זה בטוח לקנות בוואלה! שופס? אני אודה לכם מאוד על תשובה כלשהי לאחד הסעיפים או לכולם. תודה, נאור

digiman

New member
אם אתה חייב צורב חיצוני

אז לך ותזמין, אני כבר קניתי משם הרבה מוצרים אין שום בעיה...מביאים לך הביתה, לגבי המחיר זה סיפור אחר כי אם תמשיך לבדוק באינטרנט תראה שיש צורבים של LG ב300 שקל וזה אומר שאתה יכול לרכוש 3 צורבים פנימיים ולשים בכל מחשב שאתה רוצה לצרוב,וישאר לך עודף... להדגיש את העניין-למה לך בכלל צורב חיצוני??? עם צורבים ב- USB לי אישית אין ניסיון יש לי בסקזי ו-IDE אבל ידיד שעובד איתי (יש לו נייד + צורב חיצוני) אומר שאמינות הצריבה נפגעת ב-USB כלומר יותר דיסקים הולכים לו, לפח... יכול להיות שזה גורף ויכול להיות שזה רק אצלו. כל השאר נתון להחלטתך...

נאור18

New member
האמת היא שאני צריך חיצוני כי

יש לי גם מחשב נייד. חוץ מזה, יש גם צורבים חיצוניים דרך PCMCIA לא? האם זה יותר טוב?

yz1

New member
USB 2.0 מהיר פי 40 מ USB 1.1

יצרן הצורב ידוע כאיכותי ואמין. חיבור USB אמין לא פחות מחיבור EIDE או SCSI לא מכיר את טיב השרות של וואלה. גם המחיר המוצע נראה סביר לחלוטין. נ.ב לידיעה בלבד. היום מתפתחת טכנולוגיה של אמצעי איחסון חיצוניים שמבוססים על תקן IEEE 1394 שנקרא גם FIREWIRE.אם מעניין אותך, בדוק אם במחשב שלך מותקן כזה כרטיס, ובדוק מחירים .

digiman

New member
הבעיה ב-FIREWIRE

היא שהמחירים מאד גבוהים גם לכרטיס וגם לכבל מחבר שלא לדבר על ציוד היקפי. בינתיים זה נמצא במצלמות משוכללות המעבירות את התמונות כהרף עין...מהמצלמה למחשב (איזה עברית, חה חה חה ) לילה טוב

gildmor

New member
הכרטיס כבר לא יקר

הוא עולה בסביבות 150 ש"ח (ואפילו מגיע עם תוכנת עריכה) בדיוק כמו כרטיס USB2, הבעיה היא רק שבדרך כלל אין תמיכת FIREWIRE בלוח מלכתחילה. מחירי כבלים אני לא יודע אבל אני מניח שמי שקונה התקן מקבל כבל ביחד איתו.

digiman

New member
gildmor זה קצת משונה ../images/Emo6.gif

שאתה טוען שאתה לא יודע מחיר של צורב באריזת FIREWIRE חיצוני וגם לא יודע מה מחירו של כבל FIREWIRE אבל טוען שזה לא יקר... אגב כמו שיש כרטיסים שיודעים לתת לך יציאה של USB בכל לוח סביר, זה אותה הדבר לגבי יציאות FIREWIRE . כלומר רוב הלוחות יתמכו בכרטיס כזה המושתל בלוח האם. לשם כך נוצרו הכרטיסים הללו....מלכתחילה...

yz1

New member
כרטיס FIREWIRE רגיל עם 3 יציאות

כ 200 שח בארץ. כבל 6 פינים משני הצדדים, שמתאים לחיבור התקנים כמו דיסקים, צורבים ו DVDעולה 8 דולר אמריקאים הארה"ב. מה שיפה בחיבור FIREWIRE הוא שאין צורך בהתקן מיוחד. כל צורב תיקני, כונן קשיח תיקני וצורב DVD תקני יכול להתחבר באמצעות מתאם מיוחד שיודע לנצל את מלוא המהירות של ההתקן (עד למהירות המירביץ של חיבור ה FIREWIRE).מחיר התקן כזה (היקר יותר) כ 110 דולר אמריקאים בארה"ב. (ראה תמונה מצורפת.) לגבי נייד שאינו מצוייד בכרטיס FIREWIRE, ניתן לרכוש כרטיס PCMCIA עם שני כניסות FIREWIRE במחיר של כ 70 דולר אמריקאים בארה"ב. כך שלא נראה לי שהמילים "האביזרים יקרים" מדויקות....

digiman

New member
תודה על השיעור אבל כמה זה עולה בארץ

?????????????????????????????????????????????????.????

yz1

New member
נו דיגי , תתאמץ קצת ונסה לעשות את

החשבון בעצמך. אם קצת סבלנות, מי שירצה גם ימצא את כל האביזרים הללו בארץ בשקלים ביחס של של לכל היותר 6 שח כולל מעמ ל $. אבל אתה משום מה מעדיף להיצמד לדעתך הראשונית. איך אמרת פעם "מכל מורי ותלמידי השכלתי" וגם שהכל "ניתן באהבה", אני מקווה שאני מצטט נכון. המסקנה שהגעתי אליה כבר מזמן היא שבלומר זאת אתה חזק, קצת קשה לך בלהפנים זאת. נו שוין...שיהיה לך ערב טוב

digiman

New member
אל תיקח את זה כל כך אישי

בטח קשה לך להיות עם עצמך לבד

yz1

New member
למה אתה לא מתיחס למחירים?

האם שאלת בכדי ללמוד? או שאולי כבר ידעת הכל לפני כן....פשוט בדקת אותנו?

digiman

New member
טוב אני מכריז בזה שאתה הכי צודק ../images/Emo70.gif

אתה הכי חכם אתה הכי יודע אנחנו עפר לרגליך מרוצה? ניפגש אחרי המלחמה...

yz1

New member
חבל שלא צרפת איזו ביבלוגרפיה ...../images/Emo13.gif

ואתה עדיין לא מתיחס למה שאתה העלת במו ידך - המחירים? מדוע שלא תבדוק ותביא לכאן?

digiman

New member
אני חושב שכדאי ../images/Emo7.gif

שתשים לב למחירון מארצות הברית שאתה הבאת ב- 110 דולר מדובר שם עם מארז חיצוני ל-HD פלוס כבל בתרגום המחיר שם (ללא עלויות ייבוא וכולי) זה בערך 650 שקלים (עם מעמ) בלי הצורב ונניח שהמארז של הצורב מחירו זהה, תצרף צורב נניח שמחירו כ-100 דולר מחירו - 600 ש"ח יחד 1250 שקל, זה זול? ואני מזכיר לך שלא הוספנו עלויות יבוא ורווח יבואן וביטוח המוצר שזה לפחות עוד 50 אחוז מהמחיר. תעשה חשבון ותראה, ואלו הממצאים שלך בגלל זה לא רציתי לפתוח איתך בויכוח כי אתה לוקח את זה אישית ומיד חושב שמתקיפים אותך יותר מזה אין לי מה לומר מה היה כבר נגמר.... מחשבה מטרידה אותי מה יעשו המעשנים כשיש להם מסכת אב"כ על הפנים מזל שאני לא מעשן...

yz1

New member
דיגי חביבי, אל תחמיא לעצמך.וחשבון

נלמד ביחד. המתאם 650 שח כאן בארץ!!!-- מסכים. צורב, לדבריך 300 ש"ח. (לא צריך צורב מיוחד אם לא הבנת). סה"כ 950 שח, וזה מה שמציעים לו עם חיבור USB. אז מה יקר? לידיעתך, בשנה האחרונה מחשבים ניידים, זולים כיקרים בד"כ מצוידים בכרטיס FIREWIRE. אתה מוזמן לבדוק גם זאת. ובמידה וירצה להתקין כונן קשיח זמני (רגיל) במקום הצורב,זו פעולה שמתבצעת ON THE FLY. אז אתה עדיין מתעקש על יקר?

digiman

New member
המחיר כאן בארץ זהה למחיר בחו"ל ?

רק כדי להגיד לי ש-YZ1 צודק? טוב כבר אמרתי לך שאתה צודק בוא תשמע שוב - אתה צודק ! אוקיי? רק שלא שיכנעת אותי ואין לי כל לשירשור המיותר הזה אני לא קונה צורב, יש לי ד"ח חם חם לידידך החתול השחור (זה לא רוצה לקנות לך פרחים) אני לא מגיב יותר, לילה טוב

yz1

New member
דיגיל'ה, לא הצורב מעניין אותי.רק

"השירות שלך לציבור" מעניין אותי....

gildmor

New member
מה משונה?

אמרתי שהכרטיס לא יקר כי הוא עולה 150 ש"ח ב-KSP ועוד מקומות אחרים. כבלים לא ראיתי שמוכרים שם אז אני לא יודע את המחיר. הגיוני שמי שקונה מצלמה יקרה או צורב ל- FW יקבל כבל תואם..גם מי שקונה סורק USB מקבל כבל.

למעלה