התייאשתי..(טריגר)

התייאשתי..(טריגר)

ויתרתי.. הרמתי ידיים.. נשברת.. נופלת... לא, אני לא אתאבד אמרתי לכם למות זה יותר מידי טוב בשבילי אני צרכה להשאר בחיים ולסבול

your engel

New member
גלי...מתוקה שלי...../images/Emo24.gif

מתוקה...אל תוותרי עדיין... עדיין לא הכל אבוד... תמיד יש עוד תקווה... זוהי רק נפילה קטנה...מעידה... וזה קורה לכולנו... השאלה היא מה עושים אחרי המעידה הקטנטנות הזאת... יש לך 2 אפשרויות... 1. לוותר, להרים ידיים ולהפסיק להלחם למען עצמך 2. להלחם, לא לוותר, לקום מן הנפילה הזאת ולהמשיך הלאה... מתוקה, הבחירה היא שלך ואני כאן כדי לתמוך בך...בכל החלטה... אבל אני לא יכולה לחיות בלעדייך... את זוכרת שאנחנו זוג..."פינקי והמוח" ופינקי אוהבת את מוח ופינקי לא יכולה לחיות בלי מוח... מתוקה... אל תרימי ידיים לפעמים באמת קשה אבל צריכים להמשיך קדימה... את חייבת להמשיך...אסור לך לוותר הנפילות תמיד קשות וכואבות אבל אסור להם לשבור אותך כי את חזקה וגם כי... אני תמיד כאן כדי לעזור לך את לא לבד... אוהבת מאוד מאוד מאוד שירן

your engel

New member
גלי= הבן אדם הכי חשוב לי בחיים...

מזה לא חשובה?????? את יודעת איך את עזרת לי בתקופה האחרונה?. את יודעת כמה שאני מתה עלייך? את יודעת כמה שאני אוהבת אותך?? מתוקה, גם כשאת שיכורה ומסוממת...אני אוהבת אותך... ואת יודעת למה? כי אני יודעת שאת עושה את זה כי כואב לך כי קשה לך כי זה נראה לך הפיתרון האולטימטיבי כשבעצם...הפיתרון נמצא לך כאן...מול העיניים מתוקה, אם תדברי איתנו...אולי נוכל לעזור לך אם תגדירי את הבעיות שלך אולי נמצא להם יחד פיתרון את לא לבד בכאב ובסבל... אני סובלת יחד איתך ובוכה יחד איתך כי אנחנו ביחד...זוכרת?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
גלי יקרה...

ברגעים האלה של השבירה.. זה הזמן לנסות ולדבר.. לפתוח את הכאב, לשפוך אותו החוצה.. לא להיות איתו לבד.. אנחנו כאן, גלי.. שומעים אותך..רואים את הסבל.. מחבקים אותך חזק כדי שתדעי שאת לא לבד.. רוצים לעצור את הנפילה..להחזיק חזק.. להזכיר לך שדואגים לך.. שלנו אכפת.. אם תרצי לדבר, אם תרצי לספר יש כאן מי שמקשיב.. (((((גלי)))))

Dark Blue Sky

New member
גלוש..

מצטערת שאין לי מה לומר אין לי זכות להגיב על זה כי גם אני באותו מצב שלך כבר הרבה מאוד זמן

מישהו מוכן לירות בי?

בבקשה..בבקשה...בבקשה...בבקשההההההה ולגאול אותי מיסוריי??? אם אני חשובה כן למישהו שיתן לי כדור בראש

סלינוש

New member
גלייייי

גלי, למה את לא נותנת לי לנסות לעזור, לעודד אותך...? ילדה, את חשובה, ואני דואגת לך, אכפת לי ממך, באמת. את כזו חכמה ומתוקה, וגם אם תגידי שלא - לא יעזור לך, את בכל זאת תישארי כזו, את שומעת אותי????????????????? לא משנה כמה תנסי לשנכע את כולם בכמה שאת לא מוצלחת, אנחנו יודעים פה שאת מדהימה!!! ואל תוותרי, לוותר זה רע מתוקה, מה זה לוותר? זה כלום, מה, לזרוק את החיים?.... לא ולא.... גם אם הם קשים, אנחנו צריכים להמשיך, ולריב איתם, ובסוף - בסוף משלימים, ואז החיים יכולים להיות נפלאים. אני חושבת שאני קצת מבינה מאיפה את באה, אני כמעט ויתרתי על החיים שלי, למעשה, אם אני חושבת על זה, כמעט כל יום, אני עושה שטות כזו או אחרת, בלי לחשוב, אבל אני יודעת עמוק, ששווה לחיות, יש דברים יפיפיים פה, שתדעי לך, ואני יודעת, שאת עוד תגלי אותם. תשמרי על עצמך, הא??? בלי שטויות. ואני אוהבת אותך.
סלין.

your engel

New member
גלו´ש מתוקה שלי...../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מתוקה, דווקא בגלל שאת חשובה לי מאוד דווקא בגלל זה אני לא ייתן לך שום כדור בראש את יקרה לי מידי כדי שאני יאבד אותך...ככה סתם! נשמה שלי...החיים הרבה יותר חשובים ממה שאת חושבת ואי אפשר פשוט לוותר על החיים... את כרגע כואבת את הרגעים הקשים אבל חוץ מהרגעים הקשים האלו... יש גם רגעי אור יש גם רגעים מאושרים... ואת עוד תמצאי את הרגעים האלו כי ביחד...אני יודעת שאנחנו נצא מזה... והנה רגע אחד של אושר... אני איתך...חברה אמיתית... גם כשקשה וגם כששמח בטוב וברע בנפילות הכואבות ובעליות המשמחות כי את בחיים לא תהיי לבד וזו כבר סיבה לשמוח... החיים חשובים אבל יותר מכל את חשובה לי... ואני דואגת לך מאוד... אולי תתקשרי למספר שאני יגיד לך (במסרים) כי ממש חשוב לי לדבר איתך!

Oceans Child

New member
../images/Emo42.gifגלינה שלי!../images/Emo42.gif

מדהימה שלי, שום לירות בך ושום שטויות! דווקא משום שאת חשובה לכולנו כל כך, אין שום סיכוי שאנחנו הולכים לתת לך להרים ידיים. פה בשבילך כדי להרים אותך, לאסוף את הרסיסים ולחבר אותם מחדש. את
לא
דפוקה!!! זו עוד אחת מהנפילות הללו, הכל כך כואבות והמוכרות. לא הולכים לתת לך להכנע, להרים ידיים. יודעת שכואב עכשיו, אבל אנחנו שם, לכל אורך הדרך. כמו שהיית שם למעננו. אנחנו פה למענך! אין הרבה שאני יכולה לומר עכשיו, חוץ מ...
אותך המון המון. אושן שלך.

למעלה