התחנה הסופית

leeloo

New member
התחנה הסופית

סוף סוף אני יכולה להגיד בשמחה ובששון שסיימתי את ארגוני ה``טרום צבא`` שלי! היום הייתי הצו התייצבות שלי לבדיקות הרפואיות וסיימתי שם תוך חצי שעה, כי נכנסתי ישר איך שהגעתי ואז הייתי צריכה לחכות קצת בחוץ וקצת בפנים. והאמת, הבדיקות הרפואיות הן לא כל-כך נוראיות כמו שזה נשמע... זה עובר ממש מהר, ואפשר לחשוב מה הרופא עושה כבר... אומר לי להתכופף ובודק לי דופק. עודו בדקו אותי שני רופאים בנים ולי רופא זכר ורופאה נקבה. והלך בסדר. חוץ מזה, הרופא השני ממש עצבן אותי, כי הוא אמר לי שעכשיו אני צריכה ללכת לרופא עיניים שיבדוק לי את הקרנית או משהו כזה, כי אני צריכה משקפיים או עדשות בשביל לראות טוב. אבל למה?! הבאתי לו את הבדיקת ראיה, את המספר של העדשות, מה עוד אתה רוצה?! לפחות אני לא צריכה לחזור לשם שוב! פשוט שולחים להם את זה בפקס! גם אתם עברתם את הקטע הזה של לשלוח טפסים? לא יודעת, אולי זו סתם היטפלות אליי.... ואז הייתי צריכה לקחת אוטבוס לת``א שזה ש-ע-ה נסיעה! לא יאומן!! כמה תחנות באמצע!! ואז הגעתי לתחנה המרכזית ושם ראיתי אנשים שהם פשוט תופעות... זה כל-כך עצוב ומפחיד לראות דברים כאלה. היה אחד קבצן שהחזיק שקית של סופר וביקש מאנשים כסף, מה שממש מעציב אותי לראות כל פעם מחדש איך אדם משפיל את עצמו לרמה של הרצפה בשביל לקבל שקל מסכן מידי פעם מאנשים. עצוב עצוב. והיה איזה תימני או מרוקאי אחד שהיה כזה עדתי אורגינל! לבש מכנסיים כאלה שלושת רבע נפוחים, חולצת כפתורים פתוחה, שרשראות, רגל ארנבת במחזיק המפתחות, והוא התחיל להסתובב בין האנשים ולהראות להם איזה פצע או משהו שיש לו בצוואר, ואנשים עושים לו ``יאללה עזוב אותך משטויות`` עם היד. והיה עוד אחד שאכל לחמנייה והוא פשוט הכניס את כ-ל הלחמנייה לפה! הוא לא יכל לסגור את הפה! הפה שלו ניראה כאילו הוא עומד להתפוצץ בכל רגע... ואז האטובוס בחזרה הביתה שוב לקח לי שעה. בקיצור, היה לי ממש טיול בארץ, ראיתי נופים יפים ואנשים נורא מיוחדים! לא מומלץ לבעלי לב חלש (לא, סתם...) לילו

למעלה